Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 26, 17:20)
The Drive – patiko dar labiau, nei tikėjausi!

Ziurejom vakar visiskoj tyloj.Neitiketinai emocionalus filmas.Perfect.Retai duodu 10,bet siam vienareiksmiskai tik 10.Soundtrackas koks wacko.gif wub.gif apie Goslinga isvis tyliu wub.gif
Atsakyti
All Good Things (2010) - aktoriai geri, bet filmas man visai nepatiko, toks nuobodus ir nekabinantis visai, šiaip ne taip per du kartus damušiau doh.gif
Atsakyti
Midnight is Paris (2011) - nepatiko. nurasiau Woody Allena visiems laikams.

Dear John (2010) - labai patiko. toks romantiskas, jaukus filmas apie amerikieti kareivi ir jo vasaros meile. ir jo santykius su tevu autistu. verkiau daug smile.gif keista, kad IMDB toks zemas vertinimas g.gif
Atsakyti
labai reikia, gal zinot kokiu filmu rusisku, kad butu su LT titrais? 4u.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 09 28, 14:18)
keista, kad IMDB toks zemas vertinimas  g.gif

Kiek jusu nuomone jis vertas?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 09 28, 13:04)
All Good Things (2010) - aktoriai geri, bet filmas man visai nepatiko, toks nuobodus ir nekabinantis visai, šiaip ne taip per du kartus damušiau doh.gif

mmm kaip idomiai, o man labai net idomu buvo ir kabino iki pat galo ir patiko
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 28, 09:45)
Pamišę dėl šokių (1984)/ Footloose - dinamiška, muzikali ir labai spalvinga juosta.
2011 - aisiais pasirodys šiuolaikinė šio filmo versija (buvo planuota, kad nuo lapkričio 4 dienos ji bus rodoma ir LT, tačiau neseniai šio filmo rodymą atšaukė), tad po 1984 - ųjų versijos net nenoriu žiūrėti ką kūrėjai sugalvojo šįkart, nes pesimistiškai tikiu, jog nieko naujo ir įdomaus. Jau vien nieko verti 2011 treileraii daug ką pasako

Man šis filmas irgi labai fainas, vien ko vertas Bacono "solo" arba draugo šokių pamokos. Galėčiau žiūrėti ir žiūrėti. ax.gif
Mačiau naujo filmo treilerį, tai tik baisiai susinervinau. Nesuprantu, kam reikia dar vienos ir taip gero filmo kopijos (tas pats ir su "Purvinais šokiais"). Pagrindiniai aktoriai nesukėlė žavesio, o ta merga tai išvis pasirodė baisiai antipatiška. schmoll.gif
Bet žiūrėsiu ir jį, nes šokių scenos turėtų būti neblogos.

Dear John (2010) - labai patiko. toks romantiskas, jaukus filmas apie amerikieti kareivi ir jo vasaros meile. ir jo santykius su tevu autistu. verkiau daug smile.gif keista, kad IMDB toks zemas vertinimas  g.gif

Bet kokie skirtingi skoniai. Man, pvz., "Midnight in Paris" šimtą kartų romantiškesnis už "Dear John", galėčiau jį dar ne kartą peržiūrėti, o "Dear John" šiaip ne taip vos vieną kartą iškentėjau.

How do you know (2010)- pusiau komedija, pusiau drama apie du žmones, atsidūrusius sudėtingose gyvenimo situacijose. Pusę filmo galvojau, kad bus didelis nusivylimas, bet po to kažkaip įsijaučiau ir net nepastebėjau, kad ėmė visai patikti. Meilės (ir draugystės) istorija pasirodė pakankamai graži, nepamaišė ir tai, kad vaidino Paulas Ruddas, kuriam (ypač panašiuose vaidmenyse) jaučiu didelę simpatiją. Bet filmo tikrai bet kam nerekomenduočiau, suprantu, už ką jį tiek daug žmonių peikia.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 09 28, 15:39)
mmm kaip idomiai, o man  labai net idomu buvo ir kabino iki pat galo ir patiko

aš ir galvoju, kad tikrai turėjo būt mano skonio, bet kažkaip jis man neprilipo nuo pat pradžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 09 28, 20:26)
Man šis filmas irgi labai fainas, vien ko vertas Bacono "solo" arba draugo šokių pamokos. Galėčiau žiūrėti ir žiūrėti.  ax.gif
Mačiau naujo filmo treilerį, tai tik baisiai susinervinau. Nesuprantu, kam reikia dar vienos ir taip gero filmo kopijos (tas pats ir su "Purvinais šokiais"). Pagrindiniai aktoriai nesukėlė žavesio, o ta merga tai išvis pasirodė baisiai antipatiška.  schmoll.gif
Bet žiūrėsiu ir jį, nes šokių scenos turėtų būti neblogos.

Man tai ir senojoje versijoje mergina didelių simpatijų nesukėlė, bet Baconas visas jos nuodėmes išpirko wub.gif O prie tų dainų tai vis grįžtu, grįžtu... Man dabar nostalgijos priepuolis ir ilgesys kažkoks biggrin.gif
O po naujo filmo treilerio peržiūros mano jausmai buvo tokie patys - na kam kurti, jeigu vis vien perspjauti 1984 versiją be šansų? Juolab tas kūrimas daugiau gadinimui prilygsta... Ir aktoriai tokie nekeliantis simpatijų ir nespinduliuojantys aktorinių gebėjimų parinkti. Bus dar vienas eilinis žiūralas paauglių auditorijai, nes nemanau, kad jo auditorija bus itin plati.
Atsakyti

Dear John (2010) - labai patiko. toks romantiskas, jaukus filmas apie amerikieti kareivi ir jo vasaros meile. ir jo santykius su tevu autistu. verkiau daug smile.gif keista, kad IMDB toks zemas vertinimas  g.gif

kai paskaiciau, kad Dear John jums patiko, tai tada gal man patiks Midnight in Paris biggrin.gif nes nu Dear John tai man total koshmar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 28 rugsėjo 2011 - 20:21
QUOTE(katilina @ 2011 09 26, 23:13)
Na ir kaip tau Melancholia? Aš ką tik pabaigiau žiūrėti, tai net nežinau, kaip vertinti filmą. Pirma dalis man buvo šiek tiek nuobodi, iš pradžių nesupratau, ko ta Justine taip keistai elgiasi, tačiau antra dalis "pataisė padėtį". Taip kad bendras įspūdis pakankamai geras ir stiprus, bet jausmas po filmo liko gana nemalonus.
Taip ir nepabaigiau, net neįpusėjau, jau mačiau iš pat pirmų minučių, kad ne mano skonio filmas doh.gif Vizualiai viskas neįtikėtinai gražu, nucackinta ir atidirbta, bet prasmės ir man pritrūko.. Žiūri ir nesupranti kam visa tai rodo, atsibosta gi. Bet reiks damušt kada, jei sakai, kad nėra toks blogas smile.gif

QUOTE(Evelincik @ 2011 09 28, 11:28)
Ziurejom vakar visiskoj tyloj.Neitiketinai emocionalus filmas.Perfect.Retai duodu 10,bet siam vienareiksmiskai tik 10.Soundtrackas koks  wacko.gif  wub.gif  apie Goslinga isvis tyliu  wub.gif
drinks_cheers.gif Mano 2011 favoritas kol kas biggrin.gif

Paskutiniu metu turbūt daugiau kalbu apie išeinančius filmus nei realiai kažką žiūriu, nu bet negaliu, kaip pražiūrėt tokį filmą? Anonymous, kaipo versija apie tikrąjį Šekspyrą. Kad tik būtų toks geras, koks aš noriu kad būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 28, 21:26)
Taip ir nepabaigiau, net neįpusėjau, jau mačiau iš pat pirmų minučių, kad ne mano skonio filmas  doh.gif Vizualiai viskas neįtikėtinai gražu, nucackinta ir atidirbta, bet prasmės ir man pritrūko.. Žiūri ir nesupranti kam visa tai rodo, atsibosta gi. Bet reiks damušt kada, jei sakai, kad nėra toks blogas  smile.gif

Jei nepabaigei pirmos dalies (apie vestuves), tai tikrai siūlyčiau žiūrėti toliau, antra dalis, galima sakyti, visai kitokia, esminė. Nors, aišku, negaliu garantuoti, kad patiks. Bet man tai ji labai didelį įspūdį padarė, nors ir ne patį maloniausią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 28 rugsėjo 2011 - 20:53