Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Žiūriu, Goslingas ant bangos biggrin.gif

Keli paskutiniai matyti:
Ghost [2010] - gražus korėjietiškas romantinis filmas. Net ir tai, kad rodoma truputis fantastikos (žr. filmo pavadinimą) nepatrukdė. Labiausiai patiko vaizduojamas poros tarpusavio ryšys. 7/10
Celda 211 [2009] - jei būčiau žinojus, kaip baigsis viskas, kažin ar būčiau žiūrėjus. Nors ir mėgstu tokius gan vyriškus filmus (kaip Rock'n'rolla, In Bruges, Law abiding citizen ar pan.), šitas buvo kiek per žiaurus. Bet kartu ir savotiškai patiko. O gal tik šiaip negaliu atsispirt ispaniškiem filmam. 7/10
American psycho [2000] - vienas tų filmų, kuriuos žiūri žiūri ir bandai suprast, kam visa tai rodoma. O galiausiai baigias tuo, kad paskui dar reik kurį laiką pasėdėt ir peržiūrėt savo galvoj dar kartą viską, ką matei, nes pasirodo, tame ir buvo esmė. Netinka nemėgstančioms skerdyklų. 8/10
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 26, 17:20)
Negalėjau vakar patikėt, kad tą pačią dieną ir The Drive, ir Melancholia įmetė, vieni iš laukiamiausių filmų, šiandien prie Melancholijos pulsiu  bigsmile.gif

Na ir kaip tau Melancholia? Aš ką tik pabaigiau žiūrėti, tai net nežinau, kaip vertinti filmą. Pirma dalis man buvo šiek tiek nuobodi, iš pradžių nesupratau, ko ta Justine taip keistai elgiasi, tačiau antra dalis "pataisė padėtį". Taip kad bendras įspūdis pakankamai geras ir stiprus, bet jausmas po filmo liko gana nemalonus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 26 rugsėjo 2011 - 22:15
QUOTE(hobite @ 2011 09 26, 17:01)
Norejau padekoti uz filmo rekomendacija. Paziurejau The Painted Veil. Labai labai patiko. Nerelus filmas. Dabar butinai noresiu paskaityti knyga, pagal kuria jis statytas.  bigsmile.gif

Ne taip seniai perskaiciau knyga - pabaiga visai kitokia ir, sakyciau, net visa esme pakeista. Filmas kur kas romantiskesnis, knyga savo ruoztu gerokai realistiskesne, gyvenimiskesne man pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 27, 09:09)
Ne taip seniai perskaiciau knyga - pabaiga visai kitokia ir, sakyciau, net visa esme pakeista. Filmas kur kas romantiskesnis, knyga savo ruoztu gerokai realistiskesne, gyvenimiskesne man pasirode.

V. Somerso Moemo skaiciau "Aistru nasta" kazkada senai senai. Vis dar prisimenu. Ir tai yra viena is paciu geriausiu mano skaitytu knygu. Aha, jo stilius toks realistiskas, ramus. Ir is filmo "The Painted Veil" atpazistu ta jo stiliu. Dabar pradejau ieskotis perskaityti ir knyga.

Man patys skaniausi filmai yra fantastika. Tad "Rise of The planet of Appes" labai labai patiko. Reikia dar karta perziureti, kad atkreipti demesi i visas smulkmenas, nes pirmu kartu ne viska uzfiksavau. Tikejausi, kad daugiau bus koviniu-gaudyniu scenu. Bet kad ju maziau, tai tik didelis pliusas filmui. Man idomu kai filmai nagrineja kas kaip ir kodel.

Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2011 09 26, 16:01)
As pati sita tema daznai paskaitau, bet niekada nerasau. Per mazia filmu ziuriu, lyginant su jumis.  4u.gif

Norejau padekoti uz filmo rekomendacija. Paziurejau The Painted Veil. Labai labai patiko. Nerelus filmas. Dabar butinai noresiu paskaityti knyga, pagal kuria jis statytas.  bigsmile.gif

O koks knygos pavadinimas? Lietuviškai versta yra? blush2.gif Aš randu tik kažkokią "Nutapyta žodžiais" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 27 rugsėjo 2011 - 17:09
QUOTE(_Night_ @ 2011 09 27, 19:08)
O koks knygos pavadinimas? Lietuviškai versta yra? blush2.gif Aš randu tik kažkokią "Nutapyta žodžiais" g.gif

yra yra Dazytas vualis Viljamas Somersetas Moemas
Atsakyti
Friends with benefits - pakėlė nuotaiką. Mila Kunis labai graži. biggrin.gif

Just Go With it - kažkoks keistas filmas, Sandleris labai erzino mane visą filmą.

The back up plan - visai nieko šitas, pagrindinis aktorius grieko vertas.

Something borrowed - smagus šitas, buvo viskas aišku nuo pradžių. Standartinė romantinė holivudinė komedija.

Never let me go - va čia jau geriau. Tik per greitai veiksmas vyko. Knyga šizova, filmas dar labiau. Bet bendrai paėmus tai neblogai, emocionalu.

London Boulevard - nepagavau filmo kampo ir esmės. Šiaip žiūrėjos įdomiai, bet matyt dėl to, kad aktoriai geri.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 09 27, 19:25)
yra yra Dazytas vualis Viljamas Somersetas Moemas

Labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Naujasis pasaulis / The New World, 2005 m.
gilus, prasmingas, itin neįprasti ritmo, kaip simfonija - tai filmas-vanduo, pasakojantis apie tai, kaip ir kur gimsta meilės šaltinis, kaip vandeniui tenka sugerti viską ir atrasti savo Žemę, savo vagą...
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2011 09 26, 20:09)
Žiūriu, Goslingas ant bangos biggrin.gif

Keli paskutiniai matyti:
American psycho [2000] - vienas tų filmų, kuriuos žiūri žiūri ir bandai suprast, kam visa tai rodoma. O galiausiai baigias tuo, kad paskui dar reik kurį laiką pasėdėt ir peržiūrėt savo galvoj dar kartą viską, ką matei, nes pasirodo, tame ir buvo esmė. Netinka nemėgstančioms skerdyklų. 8/10

paskaitytum knygą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2011 09 27, 10:24)
V. Somerso Moemo skaiciau "Aistru nasta" kazkada senai senai. Vis dar prisimenu. Ir tai yra viena is paciu geriausiu mano skaitytu knygu. Aha, jo stilius toks realistiskas, ramus. .

visiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pamišę dėl šokių (1984)/ Footloose - dinamiška, muzikali ir labai spalvinga juosta. Jau patys pirmieji filmo kadrai puikiai nuteikia ir priverčia pajusti nostalgiją devintajam dešimtmečiui bei sukelia norą trypti pagal muziką. Ir toks visas filmas – gyvybingas ir nenustygstantis vietoje, verčiantis šypsotis ir keliantis nuotaiką. O jau Kevinas Baconas wub.gif Ir nors ne itin mėgstu filmus apie šokius, šis man pasirodė pernelyg energingas ir ypatingas, kad nurašyčiau jį kartu su kitais. O filmo muzika sukėlė manyje nenusakomą nostalgijos bangą ir priminė visas kadaise namie skambėjusias dainas bigsmile.gif
2011 - aisiais pasirodys šiuolaikinė šio filmo versija (buvo planuota, kad nuo lapkričio 4 dienos ji bus rodoma ir LT, tačiau neseniai šio filmo rodymą atšaukė), tad po 1984 - ųjų versijos net nenoriu žiūrėti ką kūrėjai sugalvojo šįkart, nes pesimistiškai tikiu, jog nieko naujo ir įdomaus. Jau vien nieko verti 2011 treileraii daug ką pasako
Atsakyti