Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Pries keleta dienu perziureta "Room in Rome" pasirode ivertinti lygiai taip pat sudetinga, kaip ir dazu deme ant drobes, kai, atrodo, jautiesi nepakankamai kompetetingas pasakyti kleckas tai ar modernaus meno sedevras.
Taip pat ir su juostoje uzfiksuotais atsitiktiniais (tarsi pele bakstelejus Google Earth, - i ka yra aliuzija ir filme) dialogais, kuriu milijonu milijonai vyksta kiekviena sekunde visose salyse, bet vieni is ju tera pavirsutiski pokalbiai apie ora, o kiti slepia daug gilesnius egzistencinius pamastymus.
Et, bet nesvarbu, nes sio dialogo stebejimas buvo malonus. Estetiskai grazus filmas - dvi grazios nuogos moterys, grazus kambarys, grazus vaizdas pro langa, ir muzika, ir seksas, ir ispazistamos gyvenimo nuoskaudos, perpintos su sukurtomis pasakomis. Patiko.
Atsakyti
The Devil Wears Prada (2006)- lyg ir neminėjau jo. Na, tikriausiai dauguma jau mačiusios šį filmą, bet aš tik neseniai pamačiau. Na, nebloga komedija, tikrai viena geresnių, nemažai juokingų vietų, tuo labiau, kad paskutiniu metu pastebiu, kad labiau juokas ima ne per komedijas, o per siaubo filmus (o juk turėtų būti atvirkščiai cool.gif ). O šitą žiūrėdama ir pasijuokiau, ir paliūdėjau, ir gan gerai praleidau vakarą.

The Ruins (2008) - mačiau jį antrą kartą, bet man vis tiek jis labai patiko. Yra nemažai šlykštokų vietų, tad nemėgstančioms kraujo nerekomenduočiau. Bet pats siužetas, aktoriai tikrai patiko. Tik pabaiga galėjo būti kitokia.

Boogeyman (2008) - bent jau aš šio filmo nerekomenduočiau niekam. Jei pradžia dar nemažai žadanti, tai kuo toliau, tuo nuobodesnis darėsi, o jau pabaiga iš viso be ryšio. Viskas atrodo pernelyg skubota, veikėjų mažoka pasirodė, o tylos- pernelyg daug. smile.gif

The Roommate (2011) - šitą iš bėdos dar galima žiūrėti, nors nieko per daug tikėtis nereikėtų. Kažkuo priminė į Table for Three, tik ten į tokius kraštitinumus nenueinama. Ir pasirodė, kad krūva žinomų aktorių (na, bent jau man dauguma jų žinomi) buvo reikalingi tik tam, kad pritrauktų žiūrovus, o ne esmė, kad patį filmą galėjo sukurpti daug geriau. Nors pripažinsiu, Leighton Meester vaidyba man paliko įspūdį.

Across The Universe (2007) - pamenu, katilina prieš kurį laiką šį filmą man buvo rekomendavusi, o paskutiniu metu šioj temoj irgi nemažai gerų atsiliepimų apie jį radau. Na, ir tikrai- puikus filmas wub.gif Beatlų muzika, faini aktoriai, įdomus siužetas ir visa tai, ką pavadinčiau darbuotojų už kadro darbu labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 25 rugsėjo 2011 - 12:19
Jau yra naujasis filmas su Ryan Gosling The Drive tobulos kokybės! Čia anglų kalba. Panašu, kad iki LT neatkeliaus, nėra ko laukt ir taupyt biggrin.gif

Buna! Ce faci? (Hello! How are you?) - filmas apie porą, gyvenančią jau n metų santuokoje, užauginusius sūnų, bet kartu jie lyg nepažįstami žmonės, kambariokai ir tiek. Iš tiesų tai visas filmas pagrinde ir yra apie tai, kokios negandos tarpusavio santykiuose ištinka po daugelio metų santuokos biggrin.gif Man patiko, toks teigiamas filmas, ir juokingų vietų buvo. 8/10.
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2011 09 25, 12:39)
Pries keleta dienu perziureta "Room in Rome" pasirode ivertinti lygiai taip pat sudetinga, kaip ir dazu deme ant drobes, kai, atrodo, jautiesi nepakankamai kompetetingas pasakyti kleckas tai ar modernaus meno sedevras.

Geras palyginimas, net privertė nusijuokti. O filmas tai sudomino.
QUOTE(laTulipe @ 2011 09 25, 13:18)
Across The Universe (2007) - pamenu, katilina prieš kurį laiką šį filmą man buvo rekomendavusi, o paskutiniu metu šioj temoj irgi nemažai gerų atsiliepimų apie jį radau. Na, ir tikrai- puikus filmas  wub.gif Beatlų muzika, faini aktoriai, įdomus siužetas ir visa tai, ką pavadinčiau darbuotojų už kadro darbu labai patiko.

Belieka tik pasidžiaugti, kad ir tau patiko. smile.gif

When you're strange (2009)- dokumentinis filmas apie "The Doors" ir jos vokalistą Jimą Morrisoną, apimantis laikotarpį nuo grupės susikūrimo iki ankstyvos Jimo mirties. Nors rašoma, kad filme panaudota ir dar iki tol nerodyta medžiaga, nieko labai naujo apie šią grupę nesužinojau (išskyrus keletą įdomių faktų). Todėl labiausiai filmas tiktų dideliems "The Doors" gerbėjams arba norintiems su ja susipažinti. Kadangi man rodomas laikotarpis kelia nepaaiškinamą nostalgiją (nors tada dar net nebuvau gimusi), o "The Doors" dainos visai patinka, filmą žiūrėti buvo labai įdomu. Be to, muzikos istorijoj nedaug atvejų, kad vos 5-6 metus gyvavusi grupė padarytų tokią didelę įtaką ir nebūtų pamiršta praėjus ir keturiasdešimčiai metų.

The Laramie project (2003). 1998 metais nedideliame Vajomingo mieste Laramyje 21-ių metų studentas buvo smarkiai sumuštas ir paliktas mirti, pririšus jį prie tvoros, dviejų savo bendraamžių. Kai paaiškėjo, kad nusikaltimas padarytas iš neapykantos (nes auka buvo gėjus), o nusikaltėliai- vietiniai, miestas, iki tol didžiavęsis savo tolerancija, buvo smarkiai sukrėstas, o jo pasekmė- per visą Ameriką nusiritusi protestų ir raginimų įteisinti įstatymą dėl "nusikaltimo iš neapykantos" banga. Tuo metu į miestą atvyko keli vienos Niujorko teatro grupės nariai, kurie padarė daugiau nei 200 interviu su aukos draugais, pažįstamais, liudininkais, policininkais, gydytojais ir šiaip vietiniais, panorusiais išreikšti savo nuomonę. Iš tų interviu gimė pjesė, o vėliau buvo sukurtas šis filmas.
Filmas pastatytas pseudodokumentiniu stiliumi, t.y. didžioji jo dalis- interviu su Laramio žmonėmis (aišku, jo gyventojus ir kalbintojus vaidina aktoriai). Iš pradžių maniau, kad dauguma pašnekovų nieko gero nepasakys (maždaug "ko laukti iš mažo miestelio mentaliteto"), tačiau gana greitai filmas smarkiai įtraukė ir sudomino, tiek protingų ir susimąstyti priverčiančių minčių išgirdau. Aktoriai, kurių filme daugybė, irgi puikiai pasidarbavo, dažnai pamiršdavau, kad žiūriu į juos, o ne į tikruosius Laramio gyventojus. Stiprus, įdomus, protingas ir labai "žmogiškas" filmas.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 09 24, 23:06)
The back-up plan (2010)- nieko gero. Nei įdomus, nei juokingas, dauguma situacijų atrodė labai dirbtinos ir netikroviškos. Į Lopez žiūrėti galima, bet jos partneris tai visai niekam tikęs aktorius.

tai jau tikrai drinks_cheers.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 09 25, 12:18)
Across The Universe (2007) - pamenu, katilina prieš kurį laiką šį filmą man buvo rekomendavusi, o paskutiniu metu šioj temoj irgi nemažai gerų atsiliepimų apie jį radau. Na, ir tikrai- puikus filmas  wub.gif Beatlų muzika, faini aktoriai, įdomus siužetas ir visa tai, ką pavadinčiau darbuotojų už kadro darbu labai patiko.

šį filmą turiu kokius du metus įsirašius.. tik jam vis laikas neateina, bet po tiek gerų atsiliepimų teks surast biggrin.gif

Mano savaitgaliniai filmai:

Revanche (2008) - visai neblogas filmas. Filmo pradžia atrodo tokia paprasta- prostitutė su draugu nutaria kardinaliai pakeista savo gyvenimus ir suplanuoja banko apiplėšimą... nuo šios vietos ir pasisuka filmas į kitą pusę, įsipina dar viena istorija. Pats filmas toks lėtokas, kažkuo primena lietuviškus filmus, kai vieną medį rodo puse minutės ar kažkieno veido išraiškai skiria dar kokia minutę biggrin.gif bet šiaip žiūrint iš psichologinės pusės tai įdomu buvo kaip pasibaigs viskas.

The Smurfs (2011) - nors reitingas jo nekoks, mano atsiliepimai būtų labai teigiami apie šį filmuką. Toks mielas, gerietiškas ir tie smurfiukai tokie fainulkos, o mano keturmetė dukra sužavėta buvo biggrin.gif

Tucker & Dale vs Evil (2010) - šis filmas buvo skirtas atsipalaidavimui po sunkios dienos, bet ką aš žinau...Durnesnio turbūt paieškot reiktų, nors tikrai buvo juokingų vietų biggrin.gif Filmas iš serijos -kuo daugiau šlikštynių tuo geriau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 25 rugsėjo 2011 - 21:47
Hesher - nelabai nelabai.... nebuvo idomu nei ziuret, nei patiko, nesupratau, ka Portman ten veike, nei isvis nesuprantu kodel po 15 min kai norejosi isjungti - neisjungiau, matyt del to, kad jau pora savaiciu jokio filmo neziurejau, tai sazine neleido smile.gif bet mano akims tai nevertas net tu 7,2 IMDB balu...
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2011 09 25, 12:39)

Žiūrėjau prieš porą savaičių,ir apie ką tas filmas,kažkokia nesąmonė,prasivoliojo visą filmą ir tai jau šedevras rolleyes.gif

Vakar per tv pažiūrėjau Bride wars,nepatiko,kepa tokius filmus kaip blynus,o naudos jokios smile.gif
Atsakyti
All Good Things - kaip patiko!!!! gera kriminaline drama, tobulas Goslingas - jam labai tinka paciuozusius vaidinti. Keista, kad IMDB tik 6,3 - as duociau kokius 8-8,5. Paremta tikrais faktais.
Atsakyti
As pati sita tema daznai paskaitau, bet niekada nerasau. Per mazia filmu ziuriu, lyginant su jumis. 4u.gif

Norejau padekoti uz filmo rekomendacija. Paziurejau The Painted Veil. Labai labai patiko. Nerelus filmas. Dabar butinai noresiu paskaityti knyga, pagal kuria jis statytas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 26 rugsėjo 2011 - 16:01
The Drive – patiko dar labiau, nei tikėjausi! Filmas apie vairuotoją (R. Gosling), kurio užduotis yra kiek kitokia nei įprasta – jis padeda išnešti kailį visokio plauko nusikaltėliams iš nusikaltimo vietos. Goslingas puikiai pasirodė, nors jo veikėjas tylus, uždaras (turbūt geriausiai tai parodo faktas, kad jo vardas per visą filmą nebuvo paminėtas), bet tai neatrodė taip dirbtina ir nenatūralu kaip kokiam Hesher, kur pagr. veikėjas kaip iš mėnulio nukritęs, nesuprasi nei kas, nei kodėl su juo darosi. Ir aš visiškai nesikabinėčiau prie smurto scenų, pagalvojus koks čia filmas be jokio smurto būtų gavęsis apie žmogaus ryšį su kriminaliniu pasauliu. Cieli 10/10 ir ne mažiau biggrin.gif

Negalėjau vakar patikėt, kad tą pačią dieną ir The Drive, ir Melancholia įmetė, vieni iš laukiamiausių filmų, šiandien prie Melancholijos pulsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2011 09 26, 16:01)
Paziurejau The Painted Veil. Labai labai patiko. Nerelus filmas. Dabar butinai noresiu paskaityti knyga, pagal kuria jis statytas.  bigsmile.gif

Kaip aš jo norėčiau... O jūs anglų kalba žiūrit? Nelabai sekasi rast mellow.gif
Atsiprašau, kad įlindau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 26 rugsėjo 2011 - 16:28
QUOTE(_Night_ @ 2011 09 26, 17:25)
Kaip aš jo norėčiau... O jūs anglų kalba žiūrit? Nelabai sekasi rast mellow.gif
Atsiprašau, kad įlindau:)

Si karta ziurejau rusiskai. Torrent.lt yra, butent is ten parsisiunciau.

Atsakyti