Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 09 23, 22:24)
o kuo bloga pabaiga A.B.? taigi tokia, kokia ir turi būti.

Na, vieniems ji tokia ir turi būti, o man ji pasirodė lėkšta, neįdomi, šabloninė ir tarsi pagal planą. Nesusiklijavo ji man su bendru filmo vaizdu ir atrodė tarsi prilipdyta prie filmo. Norėjau pamatyti kažką netikėto ir įdomaus, o išvydau kai ką banalaus ir lengvai nuspėjamo bei itin netikro ir nenatūralaus

QUOTE(gyva_ugnis @ 2011 09 24, 12:41)
Na neignoruokit....  4u.gif
Beje, padėkosiu kažkam už Color of Paradise ir Children of Heaven rekomendacijas. Jau pirmasis patiko, o antras iš viso nuostabus... :]

Esu aprašiusi nemažai Rytų produkcijos:
Žvilgsnis į Rytus
Žvilgsnis į Rytus. Antra dalis
Mano favoritas wub.gif Meilės laukimas (2000)/ Fa yeung nin wa/ In the Mood for Love
Norvegų giria (2010)/ Noruwei no mori/ Norwegian Wood
Nenoriu pamiršti (2004)/ Nae meorisokui jiwoogae/ A Moment to Remember
Klasika (2003)/ Keulraesik/ The Classic

QUOTE(blansyte @ 2011 09 24, 14:40)
Labas mergaites,
gal galit kazka pasiulyti is dramu ar melodramu ,ypac patinka ,jei tai rodo senus laikus  wub.gif .Buciau labai dekinga ,jei pasidalintumet savo ziniomis  4u.gif  4u.gif

Iš savo meilės istorijų Valentino dienai įrašo rekomenduoju
Puikybė ir prietarai (2005) / Pride & Prejudice
Viktorija. Jaunoji karalienė (2009)/ The Young Victoria
Nutapyta (2006)/ The Painted Veil
Klasikų klasika Vėjo nublokšti (1939)/ Gone with the Wind
Lady Jane (1986)
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 24, 16:32)

Norvegų girią mačiau, nes Murakami mano mylimiausias rašytojas ;] Taip pat esu mačius In the mood for love (pasijutau jam per jauna, per kvaila ir per mažai patyrus ;D). Nors dar keli Wong Kar Vai filmai, kuriuos mačiau, irgi nepaliko itin didelio įspūdžio.
Kitus būtinai žiūrėsiu. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti koki gera trileri, psichologini, siaubo (ne pati seniausia)? Tik be krauju ir skerdyniu smile.gif

Ir dar - gal zinot panasiu filmu i Shutter island - apie kokia atsiauria sala, keistus ju gyventojus, keistus dalykus, kurie dedasi ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 09 24, 16:59)
Ir dar - gal zinot panasiu filmu i Shutter island - apie kokia atsiauria sala, keistus ju gyventojus, keistus dalykus, kurie dedasi ten smile.gif

The Beach, Mindhuters (ne gyventojai, bet saloj).
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 09 24, 14:59)
Gal jau kas matėt Tadą Blindą?

jo.. vakar buvau bigsmile.gif man patiko siaip. Kaip lietuvikui filmui tai rasyciau desimt manau thumbup.gif
nors yra kas mano akiai ir nelabai patiko.. tai tos masines scenos, buvo per skystos, norejosi man daugiau zmoniui.
Pats Tadas.. na jame man pritruko,, man ji norejosi matyti, kovotoja, ironiska, charizmatiska.. o jis ten kitoks rolleyes.gif
Toliau.. filmas kazkaip eina viena linija.. net nzn kaip pasakyt.. norejosi stipresnio to kulminacinio tasko..
Nerealiai patiko siaip aktoriu vaidyba, Dainius Kazlauskas.. tai kazkas tokio wub.gif Buvo tikrai neblogu bajeriu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
As siandien is "Tado Blindos". Labai nuvyle - silpna, padrika siuzetine linija, iki sleikstulio prifarsiruotas standartiniu fraziu ir klisiu, kurios per visa filma verte kreivai sypsotis. Meiles linija visiskai neitikinanti, atsiradusi is nieko. Jei ne Kazlausko, Šurnos vaidyba - butu isvis apgailetina.
Atsakyti
The Deer Hunter - žiūrėjau gal prieš mėnesį, bet parašau, kad pažiūrėtumėt ir jūs. Labai stiprus filmas su nuostabiais aktoriais. 10/10
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 09 24, 21:42)
The Deer Hunter - žiūrėjau gal prieš mėnesį, bet parašau, kad pažiūrėtumėt ir jūs. Labai stiprus filmas su nuostabiais aktoriais. 10/10

Pritariu, labai geras filmas.

The back-up plan (2010)- nieko gero. Nei įdomus, nei juokingas, dauguma situacijų atrodė labai dirbtinos ir netikroviškos. Į Lopez žiūrėti galima, bet jos partneris tai visai niekam tikęs aktorius.

El cantante (The singer, 2006)- muzikinė biografinė drama apie Hectorą Lavoe, kuris laikomas vienu iš Salsos muzikos, gausiai išpopuliarėjusios 7-8-ame dešimtmetyje, pradininkų. Tiesą sakant, prieš tai nebuvau nieko apie jį girdėjusi, užtat man nekliudė jokie filmo netikslumai ir klaidos. Didžiausias dėmesys filme skirtas ne tiek dainininko karjerai, kiek audringiems ir sudėtingiems santykiams su žmona. O pati istorija gana standartinė- jaunas puertorikietis atvyksta į Niujorką, kurį laiką padainuoja klubuose, pasirašo sutartį su leidybos firma, o tada- didžiulė sėkmė ir šlovė ir jos "etatiniai" palydovai- moterys, alkoholis, narkotikai, įvairios su jais susijusios problemos, bandymai išsikapstyti iš pan.
Pagrindinę porą vaidina Marc Anthony (kuris pats ir dainuoja) ir Jennifer Lopez. Vaidina gerai, ypač man patiko Lopez, seniai nebuvau jos tokios mačiusi. Išvis man atrodo, kad jai daug geriau sekasi vaidinti ne romantinėse komedijose, o kitokio žanro filmuose.
Šiaip filmas tikrai turi nemažai trūkumų, tačiau yra keletas stiprių ir įsimintinų vietų, o muzikinės scenos labai gyvos ir dinamiškos, lyg žiūrėtum tikrą koncertą. Turėtų patikti mėgstančioms filmus apie muzikantus, nebent kas nors "neperneša" lotynų muzikos, kurios čia labai daug.
Atsakyti
Na, vieniems ji tokia ir turi būti, o man ji pasirodė lėkšta, neįdomi, šabloninė ir tarsi pagal planą. Nesusiklijavo ji man su bendru filmo vaizdu ir atrodė tarsi prilipdyta prie filmo. Norėjau pamatyti kažką netikėto ir įdomaus, o išvydau kai ką banalaus ir lengvai nuspėjamo bei itin netikro ir nenatūralaus
Esu aprašiusi nemažai Rytų produkcijos:
Žvilgsnis į Rytus
Žvilgsnis į Rytus. Antra dalis
Mano favoritas wub.gif  Meilės laukimas (2000)/ Fa yeung nin wa/ In the Mood for Love
Norvegų giria (2010)/ Noruwei no mori/ Norwegian Wood
Nenoriu pamiršti (2004)/ Nae meorisokui jiwoogae/ A Moment to Remember
Klasika (2003)/ Keulraesik/ The Classic
Iš savo meilės istorijų Valentino dienai įrašo rekomenduoju
Viktorija. Jaunoji karalienė (2009)/ The Young Victoria
Nutapyta (2006)/ The Painted Veil
Klasikų klasika Vėjo nublokšti (1939)/ Gone with the Wind
Lady Jane (1986)

na aš nemėgstu laimingų pabaigų, bet šiuo atveju kitokios ir neįsivaizdavau, pats filmas labai vidutinio lygio, keista iš jo reikalauti kažko tokio.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 09 24, 22:42)

as esu skaiciusi geru atsiliepimu apie ji, bet kad jis atrodo dvi su puse val. eina - pradejau ziuret, paziurejau valanda - niekas nevyksta, vestuves kaip pradejo rodyti, taip valanda laiko ir rode. ir baigesi kantrybe, isjungiau, o po kurio laiko ir istryniau
Atsakyti
Iš savo meilės istorijų Valentino dienai įrašo[/url] rekomenduoju
...

Akivaizdžiai kabinėjuos, bet spėju kad nematei 1995 m. BBC serialo pagal tą knygą. Po jo šito filmo neįmanoma rekomenduoti. Ir apskritai man jis yra iš nerekomenduotinų klasikos išdarkymų. Vienintelis grožis ten - scenografija ir operatoriaus darbas.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 09 25, 10:57)
Akivaizdžiai kabinėjuos, bet spėju kad nematei 1995 m. BBC serialo pagal tą knygą. Po jo šito filmo neįmanoma rekomenduoti. Ir apskritai man jis yra iš nerekomenduotinų klasikos išdarkymų. Vienintelis grožis ten - scenografija ir operatoriaus darbas.

Vat ir prašovei, nes mačiau ir 95 serialą tongue.gif Tik neparašiau jo sąraše, nes neturiu pas save aprašius, bet matyt teks taisyti šią klaidą biggrin.gif Ir kodėl gi negalima 2005 versijos rekomenduoti vien dėl puikaus operatoriaus darbo ir žavingos Keiros Knightley?
Mačiau krūvas filmų, kurie man visiškai nepatiko, tačiau kai kurie jų - puikūs savo muzika, operatoriaus darbu, scenografija, kostiumais ir pan ir tai visai nereiškia, kad negaliu jų rekomenduoti
Atsakyti