Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 23, 12:15)
Aplink visatą (2007)/ Across the Universe - tai spalvingas, dinamiškas ir tuo pačiu nostalgiškas filmas, alsuojantis laisve, meile, pacifizmu, hipiška dvasia, muzika ir parodantis gyvenimo pokyčius karo ir laikmečių akistatoje.

Man šitas irgi labai patiko. Tiesiog šventė ir akims, ir ausims. Po jo net Bitlus labiau pamėgau.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 23, 12:15)
Aplink visatą (2007)/ Across the Universe - tai spalvingas, dinamiškas ir tuo pačiu nostalgiškas filmas

Aciu, labai idomiai susiskaite faktai apie filma!
Man, kaip didziulei Beatles gerbejai, praktiskai visi bandymai "padaryti" kazka su bitlais/is bitlu , nekeldavo maloniu emociju ("Nepadarysi geriau nei JIE - nedaryk").
Taciau sis filmas labai labai patiko - lengvas, mielas ir graziai idainuotas, Beatles dainos visiskai nesugadintos, priesingai - kai kurie coveriai, jei origalo nepralenkia, tai tikrai neatsilieka - ypac, kai jie atliekami Joe Cockerio ar Bono smile.gif Ir Sadie balsas puikus.

Ne tokius gerus ispudzius sukele vakar perziuretasis "Joshua". Prisipazinsiu, pries filma tikejausi tokio "baisumo" efekto koki sukele paauglystej drebant paziuretas "Omen", bet, deja, puse filmo erzino veikeju nepastabumas, jog ju sunus kalba kaip Treciadiene, kita puse jau pasidare gaila heroju, du pliusai: viena linksma vieta (.."Ir cia pasirode Moze") ir neitartas motyvas.
Atsakyti
Gal kokių atsiliepimų apie Likimo ekspertai / The Adjustment Bureau (2011)?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 09 23, 13:39)
Man šitas irgi labai patiko. Tiesiog šventė ir akims, ir ausims. Po jo net Bitlus labiau pamėgau.

Va būtent bigsmile.gif Po šito filmo aš į mašiną nusitempiau geriausių bitlų dainų CD, kuriame buvo visos filmo dainos ir oj kaip maloniai jo klausiau ilgą laiką wub.gif

QUOTE(solo @ 2011 09 23, 14:01)
Gal kokių atsiliepimų apie Likimo ekspertai / The Adjustment Bureau (2011)?

Yra yra mirksiukas.gif Esu aprašiusi filmą čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 09 22, 19:49)

Did you hear about the Morgans? (2009)

jau siunčiuosi - tikiuosi bus pats tas penktadienio vakarui smile.gif

O aš vakar žiūrėjau The perfect host - pažiūrėjus atrodė gryna nesamonė, bet kažkuo pradžia užkabino ir taip iki galo pražiūrėjau biggrin.gif bičiukas pavogia iš banko didelę krūvą pinigų, aišku jo ieško mentai o tas sumąsto apsimest atsisiktinai pasirinkto namo šeimininko draugės pažįstamu, ir tokiu būdu kuriam laikui pasislėpt nuo mentų. Aišku tas namo šeimininkas jį įsileidžia, pasikviečia pasilikt vakarienės, bičiukas sumąsto prisigert ir per radiją išgirsta, kad jo ieško. Aišku tas vyras išsigąsta, o bičiukas jį paima įkaitu nuosavuose namuose. O tada viskas apsieverčia aukštyn kojom, nes pasirodo tas namo šeimininkas netikėtai virsta žudiku manijaku šizofreniku, kuriam labai patinka savo aukas fotografuoti ir paima tą bičiuką įkaitu lotuliukas.gif žodžiu total košmar biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu savo būryje turime mamyčių su mažais vaikais, manau visoms bus aktualūs savaitgaliai su "Pasaka"
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 23, 20:26)
Jeigu savo būryje turime mamyčių su mažais vaikais, manau visoms bus aktualūs savaitgaliai su "Pasaka"

turite turite smile.gif
bet savaitgaliais jau nelieka noro nei jegu kur nors eit su lelium - dziaugiuosiu teciui pridavus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 23 rugsėjo 2011 - 18:37
QUOTE(Braun @ 2011 09 23, 12:56)
Aciu, labai idomiai susiskaite faktai apie filma!
Man, kaip didziulei Beatles gerbejai, praktiskai visi bandymai "padaryti" kazka su bitlais/is bitlu , nekeldavo maloniu emociju ("Nepadarysi geriau nei JIE - nedaryk").
Taciau sis filmas labai labai patiko - lengvas, mielas ir graziai idainuotas, Beatles dainos visiskai nesugadintos, priesingai - kai kurie coveriai, jei origalo nepralenkia, tai tikrai neatsilieka - ypac, kai jie atliekami Joe Cockerio ar Bono smile.gif Ir Sadie balsas puikus.

Ne tokius gerus ispudzius sukele vakar perziuretasis "Joshua". Prisipazinsiu, pries filma tikejausi tokio "baisumo" efekto koki sukele paauglystej drebant paziuretas "Omen", bet, deja, puse filmo erzino veikeju nepastabumas, jog ju sunus kalba kaip Treciadiene, kita puse jau pasidare gaila heroju, du pliusai: viena linksma vieta (.."Ir cia pasirode Moze") ir neitartas motyvas.

Omenui negali niekas prilygti, čia siaubo filmų šedevras, vien ko soundtrackas vertas, na nebent the shining.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 23, 13:17)
Va būtent bigsmile.gif Po šito filmo aš į mašiną nusitempiau geriausių bitlų dainų CD, kuriame buvo visos filmo dainos ir oj kaip maloniai jo klausiau ilgą laiką wub.gif
Yra yra mirksiukas.gif Esu aprašiusi filmą čia 4u.gif

o kuo bloga pabaiga A.B.? taigi tokia, kokia ir turi būti.
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2011 09 18, 14:03)
Kiek žinau, čia nemažai azijietiško kino mylėtojų esama. Parekomenduokit ką gero ir gražaus. Tokio kaip Empty Houses, The Bowl, Okuribito. Nebūtinai romantinio, bet geriau ne istorinio. Arba ką nors tokio piktesnio, kaip Oldboy ar didžioji dalis Kim ki Duk kūrybos. ;] Nu arba visiškai crazy kaip I'm a Cyborg, but that's Ok. Žodžiu: gero azijietiško ;] Dėkui.

Na neignoruokit.... 4u.gif

Beje, padėkosiu kažkam už Color of Paradise ir Children of Heaven rekomendacijas. Jau pirmasis patiko, o antras iš viso nuostabus... :]
Atsakyti
Labas mergaites,
gal galit kazka pasiulyti is dramu ar melodramu ,ypac patinka ,jei tai rodo senus laikus wub.gif .Buciau labai dekinga ,jei pasidalintumet savo ziniomis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal jau kas matėt Tadą Blindą?
Atsakyti