Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Vakar gi taip netiketai per tv visai nebloga kraupoka psichologini filma (programoj buvo apibudintas kaip siaubo trileris, berods) paziurejau - Joshua. Sakyciau, kur kas geresnis variantas negu visokie "Insidious" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 20 rugsėjo 2011 - 13:33
Patagonia 2010 - keistas filmas,bet man patiko,vaizdai gražūs.Keletas žmonių keliauja ,kažko ieško...bet kokia filmo pagrindinė mintis tai nelabai supratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 20, 14:32)
Vakar gi taip netiketai per tv visai nebloga kraupoka psichologini filma (programoj buvo apibudintas kaip siaubo trileris, berods) paziurejau - Joshua. Sakyciau, kur kas geresnis variantas negu visokie "Insidious" mirksiukas.gif

aš irgi pažiūrėjau, šiaip visai nieko, tik pabaiga galėjo būti geresnė pvz.: išaiškėti tiesa.
Atsakyti
Aš ir vėl su naujienomis 4u.gif

Į Kauną sugrįžta Béla Tarras su savo naujausiu filmu „Turino arklys“ ir specialiais meistriškumo kursais - turbūt jau girdėjote, jog artėja Kauno kino festivalis, kuriame šiemet netrūks žymių svečių bei puikių filmų. Vienas jų - Bela Tarras

Kino Naktis Šiltnamyje. Kino Vakarus keičia Kino Naktys. - toms kas mėgsta laisvalaikį leisti mieste. Rudenį restorane "Jalta" bus rodomas kinas, tad norinčios skanios vakarienės gero kino fone renkasi čia

Skelbiamas poetinių filmų konkursas pagal B. Pūkelevičiūtės kūrybą, tad jeigu kuriate - pirmyn, dalyvaukite!

Taip pat primenu apie Kino mylėtojų kortelę, kurią įsigijus lankytis "Pasakoje" ir "Skalvijoje" galėsite nemokamai

Žinoma, nepamirškite, jog vis dar vyksta XI lenkų kino savaitė - labai dėmesio vertas renginys, kuriame transliuojama gausybė puikių kaimyninės šalies juostų.

Tiek naujienų šiandien mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziurejau SALUTINIS EFEKTAS.nu super,labai patiko ir draugui mirksiukas.gif norejom kad istorija toliau testusi,suzinot kaip toliau buvo biggrin.gif laukiam dbr filmo tesinio,tikiuosi bus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 17, 12:34)
Rewers - 1950ųjų Varšuva, 30-metė Sabina taip liaudiškai tariant yra tyli, pilka pelytė, kuriai nei vienas mamos siūlomas kavalierius neįtinka, kol netikėtai horizonte pasirodo Bronislavas - išauklėtas, protingas.. bet ne šiaip sau jis kadrina Sabiną. Čia ir filmo dilema - ar Sabina pasiduos patinkančio vyro spaudimui, ar pasiprešins biggrin.gif Visai neblogas filmas, labai gerai atkurta atmosfera kas iš tiesų nustebino. 8/10.

Gal pasakytumėt kur radot šitą filmą?Aš radau rutrucker,bet jau savaitę siunčiuosi ir tik 1 procentas atsisiuntė.
Atsakyti
Ir dar žiupsnelis naujienų 4u.gif

Artėja Kauno kino festivalis

Kino teatre „Pasaka“ – jau trečią kartą organizauojamos kino viktorinos

Vilniaus kino ekranuose - rinktiniai dokumentiniai filmai iš viso pasaulio - trumpai apie Vilniaus dokumentinių filmų festivalį
Atsakyti
Rekomenduoju filma Seven pounds tikrai patiko, gal kiek liudnokas, bet taip graziai padaryta istorija tikrai wub.gif
Atsakyti
Kadangi pastaruoju metu kino naujienų itin daug, tai vis ateinu pas jus su naujienomis 4u.gif

VDFF kestivalyje – nemokami dokumentinio kino meistriškumo kursai

Holivudo legendos kino vakaruose su Izolda Keidošiūte, kuriame labai rekomenduoju apsilankyti esant galimybei

VDFF organizatoriai 4-ą kartą rinks geriausią Baltijos šalių dokumentinį filmą
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 09 21, 00:08)
Gal pasakytumėt kur radot šitą filmą?Aš radau rutrucker,bet jau savaitę siunčiuosi ir tik 1 procentas atsisiuntė.
Aš irgi taip kažkaip torrentais (iš pirate bay) siunčiausi. Ilgai siuntė, kažkokius nesklandumus siuntimo rodė, bet galiausiai vis tiek atidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 21, 19:23)
Aš irgi taip kažkaip torrentais (iš pirate bay) siunčiausi. Ilgai siuntė, kažkokius nesklandumus siuntimo rodė, bet galiausiai vis tiek atidarė biggrin.gif

Aišku.Teks apsišarvoti kantrybe.Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 21, 21:23)

as tavo rekomenduota Troubled water jau kokia savaite bandau parsisiust.Jau taip laukiuuuuu biggrin.gif

beje,Galadriele,pakartosiu Katilinos klausima del tu raritetiniu filmu,jei aisku tai ne voenaja taina smile.gif

ziurejau toki skandinavu filmuka,Tummien perhosten koti/The Home of Dark Butterflies.Juchani,pakeites ne vienus globejus,po vieno incidento patenka i gan keistus pataisos namus.Randasi atokioje saloje,vadovaujami seimos,kur berniukai melzia karves ir direktoriaus perauklejimo metodai ne vienam gali pasirodyt gan ziaurus ir nestandartiniai.Kiekvienas pateko ten ne is gero gyvenimo ir visko pasitaiko tarp berniuku.Ir kai Juchani lyg ir atranda ten savo nauja gyvenima,nauja seima,pataisos namams gresia uzdarymas,nutraukia finasavima.Ar atras jie noro ir buda issaugot sia vieta ir kaip viskas pasisuks suzinosit nebent paziureje filma tongue.gif smile.gif
kazkaip nesamoningai papasakojau apie filma blush2.gif paziurekit treileri,gal sudomins Buvo aisku siuzeto trukumu,ne visi aktoriai itikino,bet visumoj gana gerai suziurejau,muzika,filmo atmosfera patiko,noro isjungt tikrai nebuvo
Atsakyti