Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 09 18, 21:01)
iškrypimas, o ne filmas

kodel?
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2011 09 18, 21:08)
spun ka tik bandziau ziureti... isjungiau ir istryniau  biggrin.gif
o kodel jums reguiem nepatiko? beje, kodel ir brave heart jums ne prie sirdies?

na, kodėl spun nepatiko, kaip matau jau supratot biggrin.gifD, beje aš jį visą peržiūrėjau niekaip negalėdama apsispręsti ar čia parodija.

requiem man tiesiog buvo nuobodus, neužkabino, gal dar mane slegia narkomanų psichikos vingiai.

brave heart sugadino gibsonas su savo absoliučiu nesugebėjimu vaidinti.
Papildyta:
QUOTE(Evelincik @ 2011 09 18, 21:23)

o jūs jį peržiūrėjote?
Atsakyti
Galadriele, nezinau, ar tu kazkaip susijusi su Skalvija, ar tik siaip zinai visas naujienas, bet vis tiek paklausiu smile.gif Gal zinai, ar dar bus kiti kino kursai po situ kur jau prasideda? Nes i siuos nespejau uzsirasyt, o visai, manau, idomu butu..
Atsakyti
Tai nereikia tikėtis iš filmų apie narkomanus grožio ar estetikos biggrin.gif Tuo Candy nuo Requiem for a dream, Spun ir skiriasi, kad jame visiškai nelendama į narkomano galvą, veikėjai tik stebimi iš šalies. O Requiem for a dream, Spun rodomi visi papsichavimai veikėjo akimis kas iš karto padaro filmą daug chaotiškesnį ir ne tokį patrauklų. Nu bet kaip gi kitaip parodysi, kad žmogus pietum ne jogurto užvalgė o kokaino?
Dėl Spun neverta ginčytis, bet Requiem for a dream tikrai geras biggrin.gif
Atsakyti
del Brave heart - as jo nemaciau, nes paziurejau, kad Gibsonas vaidina biggrin.gif
o Requiem ... - pradejau kazkada ziuret ir nesudomino - isjungiau

dabar Hesher turiu pasisuntus, siom dienom perziuresiu
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 19, 09:18)
Tai nereikia tikėtis iš filmų apie narkomanus grožio ar estetikos biggrin.gif Tuo Candy nuo Requiem for a dream, Spun ir skiriasi, kad jame visiškai nelendama į narkomano galvą, veikėjai tik stebimi iš šalies. O Requiem for a dream, Spun rodomi visi papsichavimai veikėjo akimis kas iš karto padaro filmą daug chaotiškesnį ir ne tokį patrauklų. Nu bet kaip gi kitaip parodysi, kad žmogus pietum ne jogurto užvalgė o kokaino?
Dėl Spun neverta ginčytis, bet Requiem for a dream tikrai geras biggrin.gif

ne, aš nesakiau, kad tai prasti filmai (išskyrus brave heart), filmai geri, stiprūs, tik ne mano skonio.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 19, 08:46)
Gal zinai, ar dar bus kiti kino kursai po situ kur jau prasideda? Nes i siuos nespejau uzsirasyt, o visai, manau, idomu butu..

Nors ir ne manęs klausiama, bet nosį ikišau, tai... smile.gif Kursai Skalvijoje įprastai renkami dukart per sezoną, t.y. rudeniui ir žiemai-pavasariui, ir taip daroma jau ne pirmus metus. Tad jei neįvyks jokios radikalios permainos — bus ir po Naujų kažkas.

Ir P.S. užsirašyti vis dar galima iki rugsėjo 26 d. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asphalt: 19 rugsėjo 2011 - 19:27
QUOTE(asphalt @ 2011 09 19, 20:18)
Nors ir ne manęs klausiama, bet nosį ikišau, tai... smile.gif Kursai Skalvijoje įprastai renkami dukart per sezoną, t.y. rudeniui ir žiemai-pavasariui, ir taip daroma jau ne pirmus metus. Tad jei neįvyks jokios radikalios permainos — bus ir po Naujų kažkas.

Ir P.S. užsirašyti vis dar galima iki rugsėjo 26 d. wink.gif

labai dekui. reiks va kita karta nepraziopsot.

i rezisura iki 26d. wink.gif mane tie kiti domina
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 19, 20:34)
labai dekui. reiks va kita karta nepraziopsot.

i rezisura iki 26d. wink.gif mane tie kiti domina

Mano informacija „šviežesnė“. wink.gif Laisvų vietų vis dar yra, visų kursų registracija iki 26 d. http://www.skalvija..../kino_kursai/89
Atsakyti
Bridesmaids (2011) - lengvas filmas, be jokiu ten giliu minciu. Siaip jei ne kelios tokios perdetos scenos, tai butu visai gera komedija.. Nu bet kai kur man perspaude.. Bet siaip jei reikia tokip filmo, kai norisi atsijungt ir negalvot, manau tikrai tiks wink.gif O jau tas policininkas man koks zavus biggrin.gif Geriau daugiau jo rode butu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(asphalt @ 2011 09 19, 20:40)
Mano informacija „šviežesnė“. wink.gif Laisvų vietų vis dar yra, visų kursų registracija iki 26 d. http://www.skalvija..../kino_kursai/89

oo, geras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 09 18, 19:40)
Hotel Rwanda (Ruandos viešbutis, 2004)
In the time of the butterflies (Drugelių metas, 2001)
Imagining Argentina (Įsivaizduojant Argentiną, 2003)
Salvador (Salvadoras, 1986)
The lost city (Prarastas miestas, 2005)
The bang bang club (2010)
Welcome to Sarajevo (Sveiki atvykę į Sarajevą, 1997)
Live from Baghdad (Tiesiogiai iš Bagdado, 2002).

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 19, 09:46)
Galadriele, nezinau, ar tu kazkaip susijusi su Skalvija, ar tik siaip zinai visas naujienas, bet vis tiek paklausiu smile.gif Gal zinai, ar dar bus kiti kino kursai po situ kur jau prasideda? Nes i siuos nespejau uzsirasyt, o visai, manau, idomu butu..

Su Skalvija nesu susijusi, o ir asphalt jau atsakė mirksiukas.gif

QUOTE(asphalt @ 2011 09 19, 21:40)

Va ir radom kas su Skalvija susijęs biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti