Galiu pasidalinti savo patirtimi. Prieš trejus metus dariausi MNT, nes norėjau atsikratyti 30 kg. Buvau nusiteikusi, kad pagal sudarytą mitybos planą pirmosiomis dienomis bus labai sunku maitintis, kamuos "lomkės". Bet jų nebuvo. Prisipažinsiu, kad gana lenvai vykdžiau visus nurodymus. Tiesa, jei tekdavo sudalyvauti kokiame vakarėlyje, "pasukčiaudavau", nes baisiai nesinorėjo aiskinti visiems, kodėl mano lėkštė tuščia.
Rezultatus pastebėjau labai greitai - per pirmą mėnesį nukrito 10 kg. Vėliau svoris krito nereguliariai. Bet per pusmetį visgi sugebėjau pasiekti savo tikslą ir iš 95 kg sveriančios storulės tapau gana liekna moterimi, sveriančia 65 kg.
Beje, besilaikydama man nustatyto mitybos plano, dar lankiausi ir sporto klube. Tad svoriui krentant oda nesuglebo, o labai gražiai susitraukė. Celiulito neliko nė lašo.
kai pradėjau normaliai (kaip iki MNT testo) maitintis, iš pradžių svoris negrįžo. Tačiau pradėjus dar ir dirbti, stresuoti, nustojus sportuoti ir t.t., "prilipo" 6 kg, kurių niekaip negaliu atsikratyti
Išbandžiau krūvas dietų, net sportas nepadeda
Tad nuo vakar ir vėl pasiėmiau senąjį mitybos planą ir bandysiu