as ryt einu kaune daryt maisto netoliaravimo terta bet ne krauju o akupunkturiniu budu...ziuresimka turesim kaina 170
bet paskaicius jusu komentarus tai kazkaip noras dingo...bet eisiu
KOKIE REZULTATAI
darysiuosi as ta netoleravimo testa ir kazkaip netikiu tais jusu komentarais kai kuriu,nes pasiskaitytkit ir paklausinekit tu zmoniu kuriems padejo .iveike ligas.kalbu netik apie svori...man svarbiausia ligos kad dingtu mokesiu 1100lt ir nebijau noriu laikytis visko jau dabar pradesiu maziau kai kuriu dalyku valgyti,o kai kuriu is pirsto ziuriu lauztos kalbos ...juokinga
QUOTE(Irdange @ 2008 07 11, 20:21)
darysiuosi as ta netoleravimo testa ir kazkaip netikiu tais jusu komentarais kai kuriu,nes pasiskaitytkit ir paklausinekit tu zmoniu kuriems padejo .iveike ligas.kalbu netik apie svori...man svarbiausia ligos kad dingtu mokesiu 1100lt ir nebijau noriu laikytis visko jau dabar pradesiu maziau kai kuriu dalyku valgyti,o kai kuriu is pirsto ziuriu lauztos kalbos ...juokinga
As tai tau linkiu stiprybes ir valios,maziau klausyk kitu,pabandysi ir zinosi
Man patiko,buvo naudinga,ir grisiu i vezes po gimdymo tikiuosi nepritruksiu valios
QUOTE(tryliktoji @ 2008 07 14, 10:38)
Vis gi, gal verta registruotis pas pacia tulcina tuo paciu uzduosiu jai kelis klausimus, kurie jus visas cia neramina po testo-parasysiu
Gal jau yra kokių naujienų?
Bent jau aš galiu pasakyti - MNT darymas tolygus pinigų metimui balon.
Ir dar pažįstu apie 10-15 žmonių, kurie galvoja lygiai taip pat.
Darykitės, jei pinigėliai spaudžia kišenę.
Jei neturite valios pačios mesti svorį - joks MNT nepadės, nes valios reikės labai daug
Ir dar pažįstu apie 10-15 žmonių, kurie galvoja lygiai taip pat.
Darykitės, jei pinigėliai spaudžia kišenę.
Jei neturite valios pačios mesti svorį - joks MNT nepadės, nes valios reikės labai daug
as gal ir nelabai i tema ,bet man ta Tulcina(tikiuosi gerai parasiau pavarde) labai jau kazkokia nemaloni asmenybe,ir pati nelieknuole
pilnai sutinku As nesuprantu, kaip gali akivaizdziai aptukes zmogus siulyti sprendima (t.y. MNT) SULIEKNEJIMUI Tiesiog paradoksas
Dariausi as ta testa kazkada, niekam nepatariu, jei kam idomu, klauskit kol dar nespejote pasidaryti, gal tai pades apsisprest.
Dariausi as ta testa kazkada, niekam nepatariu, jei kam idomu, klauskit kol dar nespejote pasidaryti, gal tai pades apsisprest.
QUOTE(egi @ 2009 02 04, 10:46)
as gal ir nelabai i tema ,bet man ta Tulcina(tikiuosi gerai parasiau pavarde) labai jau kazkokia nemaloni asmenybe,ir pati nelieknuole
Merginos, nepasimaukit ant pigių triukų. Žvaigždėm visom tam centre testus atlieka nemokamai, kad reklamą darytų.
Jeigu jūs tuo įtikėsit, jums tai tikrai nepakenks, o tikriausiai ir padės. bet lygiai taip pat jūs galit įtikėti ir tuo, kad pasveiksit gerdami vandenį. čia gi juk viskas per pasąmonę
Nei pati centro savininkė turi idealią figūrą, nei jos šeimos nariai turi idealią odą. Nekalbėčiau taip, jei tikrai nežinočiau. Viskas tik geras smegenų plovimas.
Nebūkit naivios Su savo problemom susitvarkyti galit ir pačios. Tik įsiklausykit į savo organizmą.
Jeigu jūs tuo įtikėsit, jums tai tikrai nepakenks, o tikriausiai ir padės. bet lygiai taip pat jūs galit įtikėti ir tuo, kad pasveiksit gerdami vandenį. čia gi juk viskas per pasąmonę
Nei pati centro savininkė turi idealią figūrą, nei jos šeimos nariai turi idealią odą. Nekalbėčiau taip, jei tikrai nežinočiau. Viskas tik geras smegenų plovimas.
Nebūkit naivios Su savo problemom susitvarkyti galit ir pačios. Tik įsiklausykit į savo organizmą.
nu nezinau ir as dabar, jau buvau sumasciusi darytis ta testa, bet atsiliepimai apie ji TIK BLOGI