QUOTE(Tarasca @ 2006 08 12, 11:37)
Sveika,Klementina, na aš ir anksčiau gan sveikai maitinausi, t.y. nejaučiu ypatingo potraukio cepelinam, keptom ir rūkytom mėsom ir t.t.
tik gal saldumynų kiek viršydavau kartais
Tai testo rezultatai nustebino tik tuo, kad pakankamai daug galiu valgyt, nes buvau prisiskaičius, kad kai kuriom lieka tik keli produktai. tai va, galiu daug vaisių, daržovių valgyt, kelių rūšių riešutus, ryžius, soras, ir, deja, vienas iš brangiausių žuvų (pvz. sterkas, otas, ungurys) ir mėsą (antieną). Bet vėl gi, kai toks noras atsikratyti tų kg ir visų su jais susijusių kompleksų, tai manau, kad galiu ir pakentėt kelis mėnesius
aš testą dariau pirmadienį, tai nuo antradienio bandžiau pradėti jo laikytis... pirma diena be kavos buvo tikras košmaras, tada išgėriau ne tik kavos, bet ir šokoladu pasivaišinau (kompensacija šiokia tokia)
Ir tikrai nesilaikau 100 proc to sudaryto valgiaraščio, kartais ko nors draudžiamo paskanauju, bet per 4 dienas apie 2 kg pamečiau
organizmas pats pasako, bet ar daug žmonių moka jo klausytis?
Sveika, aciu uz paaiskinima apie testa
. Nezinau, gal as neteisi, bet man visa tai primena koloriju skaiciavima. Tik cia neisipaiso ungurys su antimi
) . Bet rekomenduotos tau zuvys yra gana brangios ir kiekvienoj maximoj nesimo, tai, ko gero, ne kasdien ir valgyti teks.Va sitaip savaime atsisakysi koloringo maisto. As dietos laikiausi tik karta gyvenime ir labai sekmingai: per 2,5 menesio pameciau 14 kg. 2 uzsiauginau atgal
) Skaiciavau ka ir kiek galiu valgyti ir daug sportavau. Bet visa blogybe, kad negaliu gyventi be pyragu, bandeliu ir saldainiuku. Ir chroma geriau, ir save visaip apgaudinejau - nieko neiseina, taip noriu, kad net rankos dreba
) Privalau dabar ko nors griebtis, nes greitai teks "salinti" ne 12, o visus 15 kg. Gal tavoji dieta kaip nors ir "galva" sutvarko, kad gali atsisakyti netinkamo maisto? Va kas ir yra baisiausia, kad mano organizmas sako: valgyt pyrageli, valgyk
)
Papildyta:
QUOTE(Klementina @ 2006 08 13, 10:02)
Sveika, aciu uz paaiskinima apie testa
. Nezinau, gal as neteisi, bet man visa tai primena koloriju skaiciavima. Tik cia neisipaiso ungurys su antimi
) . Bet rekomenduotos tau zuvys yra gana brangios ir kiekvienoj maximoj nesimeto, tai, ko gero, ne kasdien ir valgyti teks.Va sitaip savaime atsisakysi koloringo maisto. As dietos laikiausi tik karta gyvenime ir labai sekmingai: per 2,5 menesio pameciau 14 kg. 2 uzsiauginau atgal. Skaiciavau ka ir kiek galiu valgyti ir daug sportavau. Bet visa blogybe, kad negaliu gyventi be pyragu, bandeliu ir saldainiuku. Ir chroma geriau, ir save visaip apgaudinejau - nieko neiseina, taip noriu, kad net rankos dreba
(( Privalau dabar ko nors griebtis, nes greitai teks "salinti" ne 12, o visus 15 kg. Gal tavoji dieta kaip nors ir "galva" sutvarko, kad gali atsisakyti netinkamo maisto? Va kas ir yra baisiausia, kad mano organizmas sako: valgyt pyrageli, valgyk
)