Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

Apie Gustavsberga ir as tik geru zodziu galiu pamineti... Kai isirenginejom nama, buvo kainu pikas visu statybiniu ir santechnikos, o ir pasirinkimo tokio dar nebuvo, tai apie klasikinio stiliaus santechnika net nesvajojom, MB uzsigeide Ifo, kaina tai kaip uz tevyne, bet nepatenkinta esu ziauriai... Kalbinsiu MB keisti kai remonta darysim...

Taigis buvau Ibrahime, antras aukstas tai kazkaip apmires nuo mano paskutiniojo vizito pries kokius metus. Bet vienoj parduotuvej (BN tekstile turi jie www) tikrai verta pasidairyti - gobelenu klasikiniu padoriom kainom (60 Lt/m), uzuolaidini audiniu taip pat yra is ko pasirinkti. Vat man dukterecioms i kambari tokio stiliaus variantas visai nieko - kaina tik 40Lt/m, aiksu pamusalo kazkokio reiketu, nes medziagyte plonoka.
user posted image

Pirmam aukste (atskiras iejimas) yra audiniu parduotuve. ten graziu silkiniu audiniu yra, kainos per 350 Lt doh.gif , ten man sis audinys uzkibo:
user posted image
tai buvo pirmas ir paskutinis audinys kuri nufotografavau, pardaveja neleido doh.gif Sakau tai duosit audinio palete parsinest paziuret ar tinka, sako neturim... Kai pasakiau kad ju siuvimo paslaugos nedomina, nes tai sekmingai moku daryti pati, toks jausmas kad lauke kol iseisiu, nes vietoj klasikiniu audiniu,kuriais domejaus pradejo siulyti rytietisko stiliaus doh.gif

Dar bekeldama nuotraukas radau ka Rietavo turguje fotkinau, man sie kresliukai patiko, vieno kaina 220 Lt, abu but uz 400 atidave

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 14, 11:29)
Dar bekeldama nuotraukas radau ka Rietavo turguje fotkinau, man sie kresliukai patiko, vieno kaina 220 Lt, abu but uz 400 atidave

wub.gif
noriu wub.gif
Atsakyti
as irgi labai norejau, bet butu reikia vaiksciot po namus ir ieskot kur padeti lotuliukas.gif Taip su Angliskom rozem man dabar : noriu noriu vel noriu ir dar noriu, bet vietos babaaaa lotuliukas.gif

beje, vakar dariau audiniu inventorizacija skrynioj, radau Sanderson audinio gabaleli, kuri vis laikiau gal kam nors pritaikysiu, bet jau gaila man ji trint skrynioj... gal kad noretu? beje, ar mes vis dar turim specializuota provanso/klasikos skelbimu skyriu?
audinukas toks:
user posted image
Kazkur saugiai pasidejau lapeli su ismatavimais ir nerandu doh.gif , kiek psamenu apie 140x220 / 240 cm

Siaip audiniu as megstu uzsukti ir i devetu rubu parduotuves, vat negalejau nepaimti sio, 9 metru audinio, kainavusio ... 30 Lt smile.gif Sesei lovatiese pasiuvau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Net akys raibsta nuo tokiu groziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 14, 12:29)

user posted image

Man tas staliukas labai tiktų biggrin.gif
Atsakyti
O kur jūs randate padėvėtuose tokių puikių audinių wub.gif
O man su šituo reikalu visai nesiseka ...
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 14, 11:56)

Siaip audiniu as megstu uzsukti ir i devetu rubu parduotuves, vat negalejau nepaimti sio, 9 metru audinio, kainavusio ... 30 Lt  smile.gif Sesei lovatiese pasiuvau smile.gif
user posted image

Atsakyti
Situos kresliukus as pamenu kai buvau Rietave, tik berods jie po 180lt kainavo g.gif
Atsakyti
O kas ten per turgūs Rietave būna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 09 14, 12:54)
O kas ten per turgūs Rietave būna?  smile.gif

aha, tikrai.
ir man įdomu g.gif
Atsakyti
Ne kazi kokie groziai, ale vistiek ikeliu naujai sukurtu vaizdu is savo namuciu blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Rietave sekmadieniais vyksta turgus, kuriame galima rasti ir kampeli sendaikciu ir visokiu rakandu thumbup.gif jei pasiseks, gali tikru lobiu rasti juokingom kainom mirksiukas.gif
Atsakyti
Liuniuxxx, labai graži vaza thumbup.gif
Atsakyti
Ne kazi kokie groziai, ale vistiek ikeliu naujai sukurtu vaizdu is savo namuciu

Liniuxxx....primine zyliuko namus biggrin.gif
Atsakyti