Ziuriu, apie kambariu dydzius kalbejot tai musu vonia 20kv. o miegamasis 36kv. vaiku kambariai irgi nemazi po 32kv,tik vonia mazesne 9kv.Nu man patinka didesnes erdves
QUOTE(mamagabi @ 2011 10 08, 23:04)
Aciu
Kai toks nemazas vonios plotas ir sienu isklijuoti tapetu numatoma nemazai, tai tapetu rastas, kad ir stambus, matysis - todel gali klijuoti tapetus ir nepergyventi, ypac kai jie jau nupirkti.
Pridedu pavyzdeli nemazos vonios, kurios principas panasus i tavaja - apacia balta, virsus ryskesnis. O jei jis butu tarkim ir rastuotas (kaip tavo tapet.)nemanau, kad butu blogai
Kai toks nemazas vonios plotas ir sienu isklijuoti tapetu numatoma nemazai, tai tapetu rastas, kad ir stambus, matysis - todel gali klijuoti tapetus ir nepergyventi, ypac kai jie jau nupirkti.
Pridedu pavyzdeli nemazos vonios, kurios principas panasus i tavaja - apacia balta, virsus ryskesnis. O jei jis butu tarkim ir rastuotas (kaip tavo tapet.)nemanau, kad butu blogai
sita foto kompe kaip tik turiu ir kriaukle beveik identiska bus baigi nuramint o tai iskritikavo mane is pat pradziu
QUOTE(Rasytee @ 2011 10 09, 00:35)
sita foto kompe kaip tik turiu ir kriaukle beveik identiska bus baigi nuramint o tai iskritikavo mane is pat pradziu
Vat uztai visada reikia tiksliai viska paaiskinti Kai tik parasei koks vonios plotas, tai iskart kaip ir nebeliko apie ka kalbeti
QUOTE(Cobre @ 2011 10 08, 23:44)
Vat uztai visada reikia tiksliai viska paaiskinti Kai tik parasei koks vonios plotas, tai iskart kaip ir nebeliko apie ka kalbeti
ot kai pamatysim sunaus kambari tai nukrisit nuo kedziu nes sienos bus arciau klasikos bet baldai ferrari nutariau nepirkti nauju lai iki galo isauga siuos kurie jam labai patinka
QUOTE(Rasytee @ 2011 10 08, 17:18)
aha musu vonia bendra nes namas vieno auksto todel nuprendeme daryti viena didele nei dvi mazas
miegamasis dabar apie 25kvardatus bet po rekonstrukcijos bus apie 40-50 .
miegamasis dabar apie 25kvardatus bet po rekonstrukcijos bus apie 40-50 .
Musu miegamieji visi irgi pirmam aukste, bet voniu norejau tik atskiru. O tai jums neisejo kitaip? Kaip supratau kazka rekonstruojat?
O kam tokio didelio miegamojo ?
QUOTE(Iriska @ 2011 10 08, 22:41)
Pas mane vonia 20kv, o miegamasis 17kv.m. Lovai uztenka, as geriau vaiku kambarius didelius padariau.
Vaiku kambariu reikia dideliu . Bet ir vonia jau didele jusu .
QUOTE(Rasytee @ 2011 10 08, 23:26)
man ir svarbu dideli tie kambariai kuriu tikrai reik
dar su MB kovoju del radiatoriaus vonioj , jis nori uzdet man ta balta "grazuoli" ant sienos sakau ne tam as plyteles grazias pirkau kad uzkabintum visa grozi
dar su MB kovoju del radiatoriaus vonioj , jis nori uzdet man ta balta "grazuoli" ant sienos sakau ne tam as plyteles grazias pirkau kad uzkabintum visa grozi
Dideli kambariai svarbu, tik ne visi ta gali sau leisti.
O kur tu nori kabinti ta radiatoriu?
QUOTE(tikius @ 2011 10 08, 23:33)
Ziuriu, apie kambariu dydzius kalbejot tai musu vonia 20kv. o miegamasis 36kv. vaiku kambariai irgi nemazi po 32kv,tik vonia mazesne 9kv.Nu man patinka didesnes erdves
Paskaiciau ir pagalvojau, kad musu namas ne toks ir didelis kaip kiti sako
Tai kiek pas tave kvadratu?
Rytine kava,musu namukas 280kv. Nezinau ar cia didelis ar ne,bet mums uztenka
Rasytee, viskas tikrai bus gerai su tuo tavo tapetu, jau pirma rasiau, kad man grazus derinys, o dabar dar kai apie 25 kv. parasei tai jau tikrai. bus tokia prabangaus stiliaus vonia, ten planely lyg ir minkstasuolis dar numatytas, o ir miegamojo baldukai matau jusu tokie ryskus, prabangus - viskas, manau, graziai deres. Jei jau kur atrodys, kad per daug to tapeto visada galima pamaskuoti ar veidrodiu (ziurint ka jis atspindes), ar kokiu neutraliu, baltai pasportuotu paveikslu.
Bus smalsu pamatyti galutini varijanta kada nors.
Bus smalsu pamatyti galutini varijanta kada nors.
o tapetams nieko nuo dregmes neatsitiks ar jie atsparus kazkokie?
QUOTE(Rasytee @ 2011 10 08, 23:35)
na nepyk, gal biski per anksti tavo tapeta apkalbejom
bet kalbant apie tapeta vonios dydis nebuvo zinomas, kazkaip isivaizavau standartini ~10m2 tai ir atrode kad labai jau dideli ir ryskus jie bus.
O kita vertus - svetima nuomone gali buti tik patariamojo pobudzio, daryk taip kaip pati manai, kad bus teisinga
QUOTE(Dipsis @ 2011 10 09, 10:14)
o tapetams nieko nuo dregmes neatsitiks ar jie atsparus kazkokie?
pirkom pacius atspariausius , salone sake daug kas dabar deda tapetus vonios kambary. na atsitiks tai atsitiks tada ka nors ir galvosim , bet kambarys didelis , prie vonios iki virsaus plyteles ,o vintiliacija gera....
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 09, 10:23)
na nepyk, gal biski per anksti tavo tapeta apkalbejom
bet kalbant apie tapeta vonios dydis nebuvo zinomas, kazkaip isivaizavau standartini ~10m2 tai ir atrode kad labai jau dideli ir ryskus jie bus.
O kita vertus - svetima nuomone gali buti tik patariamojo pobudzio, daryk taip kaip pati manai, kad bus teisinga
labai gerai ta kritika tada gali paziuret is kitos puses , nes kartais issirenki tiesiog grazu daikta ir nebematai ar jis tinka .
o rezultatas tikiuosi uz menesio bus
tik niekaip nerandu plyteliu meistro vienas uzsakytas nuo pavasario pavede
nebent uzuolaida bus parista