QUOTE(daffni @ 2011 09 30, 12:56)
Mano klausimas: kaip manot, jei toje sienoje kur prie duru ir prie jos nera jokio baldo, as isdazyciau arba istapetuociau? Na, tiksliau sakant, ar nebus kvaila jei ant triju sienu plyteles, o viena isdazyta?
Jei tapetuoti ta viena siena, tai manau tikrai kvaila butu Niekur nemaciau tokio varianto, jei jau tapetuoja, tai nuo puses iki lubu. Jei plyteles tik iki puses klijuosit, o dali iki lubu dazysis, tai ta duru siena manau irgi galima dazyti, ypac jei vonios kambarys nera mazas
QUOTE(Cobre @ 2011 09 30, 15:25)
Kazkas klause del uzuolaidu medziagos, tai imetu - paprastute ji visai
Jauciu pas mane tokios pat Papirkau "skuduryne", apie 20 lt mokejau, niugi naujos beveik Tik as ne ant kilpu kabinau, o ant karnizo uzmoviau. As ju beveik netraukineju, o tik suimu i sonus, tai man gerai taip
O stai tokius kutus irgi labdaryne radau po 2 Lt
Kaunietem galiu isduoti, kad prie progos uzsuku i salia Prisikelimo baznycios esanti "skuduryna". Paskutini karta irgi Ikejines uz 12 Lt "nukoviau", tokias baltas, lengvas, ant nedideliu kilpeliu, labai jau provansiskas. Buna ten ir uzuolaidu kutu ir pagalveliu uzvalkalu neblogu.
Maciau dar tokias Ikejines melsvas, ilgos, ant kilpu, naujos, supakuotos (24 Lt). Prisiminiau, kad Cobre kazko melsvo sunaus kambariui ieskojo. Tik jos tokios labai "kudos", kaip is marskiniu medziagos.
QUOTE(Rasytee @ 2011 09 30, 15:57)
sveikos
norejau paklaust gal zinot kai suklijuoja apvadus prie lubu su kuo juos uzspakliuoja? musu meistrai sako kad paprastas spaklius nebus gerai , kad po metu kitu sutuks per siules
norejau paklaust gal zinot kai suklijuoja apvadus prie lubu su kuo juos uzspakliuoja? musu meistrai sako kad paprastas spaklius nebus gerai , kad po metu kitu sutuks per siules
O ne su akrilu uzakrilina?
QUOTE(vardė @ 2011 09 30, 19:09)
Labas klasikės. Gal žinote kokiomis dienomis dirba Rietavo turgus?
Sekmadieniais
QUOTE(indregu @ 2011 09 30, 19:19)
Labai labai gražu
Rytine kava, geletas audinys, kurio foto buvai idejusi, pamusalo reikalauja, nera jisai storas.
Liniuxxx, ta rankluosciu pakaba jau man anksciau uzkliuvo. Veidrodis, kriaukle+staliukas, kranas - tokie elegantiski, o kabykla - tarsi zaisline Del krano nepergyvenk, pas mane irgi "is kitos" operos, tiesiog del praktiniu, kokybiniu sumetimu tokius rinkausi
Cobre, labai dailus vonios kambarys Baldai