Kadangi cia susirinkusios provanso ir klasikos gerbejos, o as ir bandysiu tokiu stilium irengti, nenoriu blaskytis po kitas temas, tad noriu pasiteiraut zmoniu, kurie manau nusimano daugiau negu as:)
Cia yra 1 auksto vonios plyteliu imones padaryti eskizai (nezekit i baldus, cia tik isdestyta tai kas bus, o KAIP bus, zesim veliau:). Mano klausimas: kaip manot, jei toje sienoje kur prie duru ir prie jos nera jokio baldo, as isdazyciau arba istapetuociau? Na, tiksliau sakant, ar nebus kvaila jei ant triju sienu plyteles, o viena isdazyta?
Busiu be galo dekinga uz pasisakymus
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 09 30, 13:40)
Labai noreciau prie namo tokiu levandu(jei neklystu) krumu, kaip pirmame lape.
Kazi is kur gaut sodinuku? Ir ar jos musu klimate auga? Uzseciau visa savo pieva
rasi bet kur kur prekiauja augalais. Tik jomis pavasari man atrodo labiau prekiauja. As tarp roziu ju esu prisodinus
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 09 30, 12:40)
Kazi is kur gaut sodinuku? Ir ar jos musu klimate auga? Uzseciau visa savo pieva
Yra sėklų pirkti pakeliuose. Mačiau Maximoje
QUOTE(Infinity_ @ 2011 09 30, 14:00)
Yra sėklų pirkti pakeliuose. Mačiau Maximoje
kad jos velniškai nedaigios, pavasarį pirkau, pasėjau 3 pakelius, o išdygusių ir augančių krūmelių (kokių ten krūmelių, iki krūmelių ten dar laaaabai toli, stiebeliai dar ten tik) tik kokie 6 yra
QUOTE(akbr @ 2011 09 30, 15:23)
kad jos velniškai nedaigios, pavasarį pirkau, pasėjau 3 pakelius, o išdygusių ir augančių krūmelių (kokių ten krūmelių, iki krūmelių ten dar laaaabai toli, stiebeliai dar ten tik) tik kokie 6 yra
Jas reikia prieš sėjant kokias dvi savaites šaldytuvo kameroje palaikyti, tada dygs
O auginukų tikrai turgeliuose rasit
Kazkas klause del uzuolaidu medziagos, tai imetu - paprastute ji visai
sveikos
norejau paklaust gal zinot kai suklijuoja apvadus prie lubu su kuo juos uzspakliuoja? musu meistrai sako kad paprastas spaklius nebus gerai , kad po metu kitu sutuks per siules
norejau paklaust gal zinot kai suklijuoja apvadus prie lubu su kuo juos uzspakliuoja? musu meistrai sako kad paprastas spaklius nebus gerai , kad po metu kitu sutuks per siules
QUOTE(Cobre @ 2011 09 29, 22:54)
abu kilimeliai medvilniniai maudymuisi, na ir jei dar ka nors sugalvoju imesti, tai irgi ten labai gerai telpa
Va, ką vakar pamiršau parašyt (berašant užkąst sumąsčiau, tai dantį per pusę perskėliau) Taigi apie kilimukus. Tu pažiūrėk kitoj pusėj to naujo kilimuko ar yra kokie ženklai, nes aš irgi turiu labaaaai panašų tik šviesų tokį belgišką kilimuką, tai jo negalima šlapiai valyt Maniškis aišku matęs ir vandenį ir drėgną skudurą, tai vaizdelis ne toks jau gražus, nors labai kažko baisaus nenutiko.
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 30, 09:20)
Ačiū Tuoj einu pasidairyt
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 09 30, 13:40)
Va ir aš norėjau pasakyt, kad maximoj sėklų galima nusipirkt ir pasisėt. Nežinau kaip joms lauke sektųsi augti, bet namie vazonely, man buvo daug pridygę ir kuo puikiausiai augo kažkada.
QUOTE(*ABC* @ 2011 09 30, 18:41)
begau iskart paziureti - nera Vat as panasu turejau pries 10 pirkta sendaikciuose, tai atsinesusi isploviau ir visas tapo praktiskai vienos spalvos Uztat geriau pasaugosiu sita
Nors cia ne levandu tema, is savo patirties galiu pasakyti, kad geriausias budu ju uzsiauginti yra toks: kovo men. paseti, palaistyti, uzdengti plevele ir porai savaiciu i saldytuva ideti. Seklos turi stratifikuotis (gauti salcio). Kelis kartus isimti, pravedinti arba pakeisti plevele, jei reikia - palaistyti. Istraukus po poros sav. padeti siltai prie radiatoriaus. Sudyks kaip grybukai po lietaus
Pirmais metais isbandziau viska - sejau namie, lauke, siltnamyje, t.p. kameroje palaikytas seklas, rezultate - neisdygo nei viena
O kai jau turite krumeliu, tai pavasari po jais rasite pilna pridygusiu mazulyciu levandu.
Plantacija pas mane irgi po truputi dideja
O ziema stai tokios sluoteles akis dziugina:
Pirmais metais isbandziau viska - sejau namie, lauke, siltnamyje, t.p. kameroje palaikytas seklas, rezultate - neisdygo nei viena
O kai jau turite krumeliu, tai pavasari po jais rasite pilna pridygusiu mazulyciu levandu.
Plantacija pas mane irgi po truputi dideja
Labas klasikės. Gal žinote kokiomis dienomis dirba Rietavo turgus?
QUOTE(Liurda @ 2011 09 30, 17:53)
Labai labai gražu