QUOTE(Liniuxxx @ 2011 09 29, 18:53)
Cobre, labai man patiko uzuolaidos, tikrai gerai ziurisi
zaneta, pipirine super, kur tokia nukovei?
Ateinu ir as nuomones klaust-zinau, kad busiu sukritikuota del tokio pasirinkimo, taciau turiu ka turiu ka galima padaryti su tuo ciaupu, kad jis ne taip pjautusi prie bendro vaizdo? Gal kaip nors nupurkst galima auksine spalva ar dar koki biesa padaryt Ciaupai buvo supirkti daug anksciau nei atsirado kazkoks stilius namuose ir sumoketa uz juos daaaug, tad mb siai dienai nesutinka keist i kitus, ale kad man aki rezia, tai ir mastau ka cia prigalvojus
zaneta, pipirine super, kur tokia nukovei?
Ateinu ir as nuomones klaust-zinau, kad busiu sukritikuota del tokio pasirinkimo, taciau turiu ka turiu ka galima padaryti su tuo ciaupu, kad jis ne taip pjautusi prie bendro vaizdo? Gal kaip nors nupurkst galima auksine spalva ar dar koki biesa padaryt Ciaupai buvo supirkti daug anksciau nei atsirado kazkoks stilius namuose ir sumoketa uz juos daaaug, tad mb siai dienai nesutinka keist i kitus, ale kad man aki rezia, tai ir mastau ka cia prigalvojus
Su ciaupu nieko nedaryciau. Bent jau as savo namuose viska suverciau eklektikai ir palikau modernu savo ciaupa . Tiesa sakant ir as noreciau kitokio, bet tikrai nederinciau jo prie nieko, tiesiog pasirinkciau kitokia forma (cia turiu omenyje savo vonia).
O tavo forma man normali, netgi labai mielas ciaupas. Tiesiog man dabar viskas aplamai labai suplakta, ir nors as plakti pati didele megeja, bet man nedera cia kazkas. Manau tau reiktu apsispresti, ir arba keisti pseudo provansiska laikikli ranksluosciui i kazka derancio prie veidrodzio ir tos zalvarines (lyg ir ) vazeles, nes vazele su veidroziu man kaip ir dera, arba keisciau veidrodi i kita, kur remas butu kreminis, na, kad deretu prie to laikiklio ir kazkiek prie indelio skystam muilui si beje visai dera prie ciaupo). Skubu, tai gal nenuosekliai ar nelabai tiksliai parasiau, bet manau esme suprasi. Tiesa sakant man tokia kicine provanso interpretacija nepatinka, tai as keisciau laikikli tiesiog Aplamai, tai nepyk, del to, kad taip ta laikikli pavadinau, tiesiog tai mano subjektyvus priesiskumas tokioms masinems stampuotems, man jos labai nemielos, nepriklausomai ar perkamos is prabangiu salonu, ar is maximos