QUOTE(vilze @ 2011 09 28, 11:19)
na bet ir nuostabi Jusu virtuve
Aciu
, dar truksta nemazai iki galo ...
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 28, 11:27)
tai vat kaip man atrodo:
150 ir 140 langams reikes po viena 'pala' is abieju pusiu, viso 4 palu = 3 m x4=12 metru (suraukimo koeficientas ~1,7)
330 ir 240 langams reikes po dvi palas is abieju pusiu (nekirpsi gi isilgai viena pala...) tai viso 8 palu = 3 m x8=24 m (suraukimo koeficientai 1,6 ir 2,16)
penktam langui reikes dvieju palu - bet cia aukstis kitas - speju apie 1.50, tai 1,5 m x2= 3 m (suraukimo koef. 1,7)
taigi viso reiketu 12+24+3=37 m medziagytes (1,4 m plocio)
Virtuvej man labai grazu parista, bet ziuriu kriaukle salia - ar spesi skalbt uzuolaida
As del to ir nedariau paristos, o austriete - kai vaikai imasi kokius pyragus kepti tai dar ir langus nusiplauti reikia
Jau kaip as tos salos pavydziu
baltai zinoma
Pas mane taip idomiai, didziajam kambary platus langas, salia siauras, valgomajam platus, o salia siauras, tai kaip atrodys, kai susidurs ant vieno lango 2 uzuolaidos, o salia langas su 1 uzuolaida sone?
Jauciu ryt nufotkinsiu, nes nemoku papasakot dorai
O kad uzuolaida virs kriaukles, tai pasilikcaiu extra medziagos kitai uzuolaidai, jeigu ka
QUOTE(mamaSandra @ 2011 09 28, 12:10)
10cm virsutinei drapiravimo juostai + 10cm atlenkimui apacioj. Kai atlenkta apacioj platesne juosta - solidziau atrodo.
tu ka ir virtuveje kabinsi parisamas
as ant sio lango deciau romanete arba austriete
Kaip tas drapiravimas atrodo
. (uzuolaidu niekad nesiuvau tai nezinau, bet graziu teko matyt
)
O pas tave placiai palenkta? Kai atvaziuosiu, butinai atkreipsiu demesi.
Jauciu parisamas, nes as ta langa darineju ir man netiks nei austrijietes nei ten kazkokios romanetes
QUOTE(mamagabi @ 2011 09 28, 12:19)
Rytine kava - apie kurias uzuolaidas kalbi/galvoji?
Virtuveje nekabinciau dvieju uzuolaideliu is sonu
Cia tiktu austrijiete arba parista va taip:
Labai grazu, bet lango neatidaryciau, taigi
Aciu.
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2011 09 28, 22:13)
Rytine kava, as ant virtuvinio lango kabinsiu medines zaliuzes. maciau Jyske neblogas, manau ir tavo virtuvej tiktu jos.
O tu jau turi jas
?
Reiks uzsukt uzmest aki, aciu.