QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 19, 17:16)
Gavau ir as velniu kadaise, del kilimines dangos i miegamaji . Manau ne del stiliaus, nes kiliminiu dangu daug esu maciusi klasikiniuose interjeruose. Bet jauciu desim kaip visur azuolo grindis ir veliau koki kilima del grozio
Jei parodytum ar tas tapetas tinka su tom uzuolaidom, ar tarkim tas kilimas prie uzuolaidu, tai galim butu patart, o dabar turit tamsu kampa, norit tamsaus interjero, tai as net ir nezinau ka patart .
Asmeniskai man visur reikia 3 spalvu.
Kokios spalvos bus pas jus?
Jei parodytum ar tas tapetas tinka su tom uzuolaidom, ar tarkim tas kilimas prie uzuolaidu, tai galim butu patart, o dabar turit tamsu kampa, norit tamsaus interjero, tai as net ir nezinau ka patart .
Asmeniskai man visur reikia 3 spalvu.
Kokios spalvos bus pas jus?
tai va ir man teks jei visgi nuspresim deti kilimine danga Suprantu, jog sunku jums ka ir patarti kai nieko nera isskyrus kampa ir stala Reikia pradzioj apsispresti del sienu spalvos, tada gal reikalai pajudes i prieki. As noreciau tapetu, bet MB ju kategoriskai atsisako Na gal dar pavyks ji perkalbeti
Rytine Kava grazios kilimines dangos
Dabar jau aisku is kur jusu tas ''sunkusis'' miegamo komplektas atkeliavo, taip ir maniau, jog greiciausiai bus ne cia pirktas Man labai grazu Minejot, jog visi jusu namai tokio stiliaus, butu labai idomu pamatyti
Dar turiu jums klausima, gal kas klijavote tapetus vonioj per puse sienos? Ar neatsoka, neatsilupineja jie nuo dregmes