QUOTE(Gricė @ 2011 09 17, 08:59)
Rytine Kava,
viskas taip dailu
Ypač virtuvė patiko su besileidžiančios saulės spinduliais. Taip jauku
Gal išduosit, kur laikrodį pirkot? Ir dar man smalsu, kokios gėlės miegamajame vazoje? Dirbtinės?
Pas mus terasoj, virtuvej, svetainej saule leidziasi, man nerealu. Tik ziema saule "nedaeina"
Laikrodis Amerikoj pirktas. Kadangi ten turejom toki pat raudona virtuvini, buvo prie jo visokiu smulkmenu supirkta tokios spalvos, tai ir nauja virtuvini teko daryt raudona.
QUOTE(Mupi @ 2011 09 17, 10:24)
Rytine Kava labai miela
Norejau paklausti kokios plyteles tarp sinteliu
Plyteles is ermitazo, man jos super, kaina 40lt., o kiek visa Klaipeda apvaziavau, tai nebent pirkciau po 150lt. ir tai ne ka mandriau atrodytu
.
Cia is arciau. Uzpilda dejau kakavini, o pas kaimyne tokios pat su kreminiu uzpildu, tai man nelabai kazko
QUOTE(mamagabi @ 2011 09 17, 13:15)
Labai neblogai
Negaliu sakyti super, kol matau tokius "objektus". Ar planuoji su tuo ka nors daryti?
Ir cia labai neblogai, ale uzuolaidos per trumpos
Ar audinio pritrukai?
Ilgos butu tikrai geriau:
O kai pasikabins graziosios ilgos naktines uzuolaidos - tas dieniniu trumpumas dar labiau matysis
Bet tai nera didele beda - jei dienines pirkai LT ir zinai kur ju galima dasipirkti, tada nusiperki gabaleli ir prisiuvi lengvai paraukta "sijoneli" - atrodys, kad taip ir sumanyta
Galima ir artimo panasaus audinio paieskoti, jis juk lygus, nepretenzingas
Dar galima ir sujungimo veitoje ivesti juostele, artimos naktiniu zuolaidu spalvos. Principas panasus:
Dumtraukis dar neapdirbtas pakolkas. Ir mikrobange ten nestoves, ji bus po sala.
O uzuolaidos visur bus tokios
, nes viska bandau pritaikyt is senu (laikinai
). Kadangi 7 patalpom ejo priderint is senu, tai nauju dabar viskam tikrai nesupirkciau
. O kad ilgos graziau, tai ner kalbos
. Tik svetainei/virtuvei teks uzsakinet ir tai neaisku kada.
Aciu uz nuomone