QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 15, 11:15)
Nors mazosios kambarys orientuotas ne i klasika, o i vaikyste, bet prasom
indruciuk, kabykla virs suoliuko pas mus taip pat atsirado MB iniciatyva. Bandziau priesinti, bet negali gi viskas but pagal mane, gyvenu ne viena siuose namuose, todel stengiuos jos nebematyti, aprenku tik rubus nuo jos kai per daug prikabina, nes jie trukdo man vienai - seimynai dzin
Grazu! O kur remelius pirkai? Man tokiu kreminiu reikia i mazosios kambari
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 15, 14:31)
--- nu vat ir man niekaip neina isivaizduoti pas save tu kabykleliu.... ta pastatoma pakaba man irgi tokia is "sodybos"
(pas mama sode yra ir ta kabyklele ir ta pastatoma (ir dar paraityta ir tamsaus medzio
..)
nu as priesinsiuos is paskutiniuju- dabar nebus jokios kabyklos,gal pripras rubus ne mesti ant suoliuko,o pasikabinti i spinta (pakolkas tai ir daro)... kaip sakoma pripratimas baisiau uz prigimima
Kabykla medine man irgi nea, o jei kalvio kazkokia tai nieko visai, pas mus tokia
Pas tave nuo tamburo spinta kabintis striukems labai toli, jau ir man paciai uzknistu tiek vaiksciot, o dar vyrams
QUOTE(mamagabi @ 2011 09 15, 19:12)
Ir siaip, sviestuvui svarbu jo skleidziama sviesa. Daug kur interjere vaiku kambariu lempikes buna per silpnos, tokia "prieblandos zona" ir tai nera gerai.
Todel be grozio pasiziurek ir kaip jis sviecia
Man tos liustros grazu, bet sviesos maza, todel mazosios kambary ileidom 6 lempieckas po 60w (galim po 40 det) ir liux