Įkraunama...
Įkraunama...

Šortai, kapriai

QUOTE(leja30 @ 2006 08 06, 14:24)
Manau si rudeni nesiosiu sortus(ne iki keliu,trumpesnius)prie ilgu ,ilgu kojiniu(storu)

toks derinukas tai liuks, bet į darbą tai aš taip negaliu, todėl ir galvoju - ga;ėsiu rudenį šortais iki kelių džiaugtis+pedkelnės, ar nebelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2006 08 07, 10:30)
toks derinukas tai liuks, bet į darbą tai aš taip negaliu, todėl ir galvoju - ga;ėsiu rudenį šortais iki kelių džiaugtis+pedkelnės, ar nebelabai g.gif

Zinoma,kad galesi,nes prie tokiu sortu ir batai dar ilgi aunami..user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja30: 07 rugpjūčio 2006 - 09:14
QUOTE(Tynka @ 2006 08 06, 17:17)
o kažin orams atvėsus po tokiai šortais pedkelnes galiam pasimauti, ar jau "kliurka" bus g.gif

aisku kad galima drinks_cheers.gif pati pagaliau radau patinkancius sortus ir kai saltoka bus taip ir darysiu,manau jei reik labai jau oficialiai atrodyt tai kuno spalvos pedkelnes niekada,na dazniausiai,negadina nieko,nebent ten rastus issirinksi iseinancius is krasto unsure.gif
Atsakyti
Patinka man šortai wub.gif Jau nusižiūrėjau tokius storesnės medžiagytės, margučius wub.gif Ilgis maždaug 10 cm virš kelių tongue.gif Ir žadu su jais eit į darbą + švarkelis ax.gif O dėl pėdkelnių, tai tikrai manau, kad jos nieko nepagadins biggrin.gif Juk rudenį be pėdkalnių šalta būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai tinka pedkelnes,ziemai-net storos.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2006 08 06, 18:17)
o kažin orams atvėsus po tokiai šortais pedkelnes galiam pasimauti, ar jau "kliurka" bus g.gif

Žinoma galima-matines- medvilnines, raštuotas taip pat.
Šiaip , kas vyresnės puikiai atsimenam-jau buvo tokia mada-gal 95-ais?? g.gif Aš tuomet turėjau tokius suvarstomus odinius aulinukus iš "Danijos", storas(70 denų) matines tamsias pėdkelnes ir labai puikiai nešiojau tuos šortukus žiemą.Tiesa, tada aš juos siūdinausi (plonytė vilna), nes visose "burdose" iškarpų būdavo, o nupirkti nelabai ką galėjai tuo metu smile.gif Taigi ir gražu buvo ir šilta.Smagu, kad šortukai vėl pareina...Juk pasaulis sukasi ratu , mada taip pat.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 07, 15:04)
Žinoma galima-matines- medvilnines, raštuotas taip pat.
Šiaip , kas vyresnės puikiai atsimenam-jau buvo tokia mada-gal 95-ais?? g.gif Aš tuomet turėjau tokius suvarstomus odinius aulinukus iš "Danijos", storas(70 denų) matines tamsias pėdkelnes ir labai puikiai nešiojau tuos šortukus žiemą.Tiesa, tada aš juos siūdinausi (plonytė vilna), nes visose "burdose" iškarpų būdavo, o nupirkti nelabai ką galėjai tuo metu smile.gif Taigi ir gražu buvo ir šilta.Smagu, kad šortukai vėl pareina...Juk pasaulis sukasi ratu , mada taip pat.

Taip,taip,prisimenu.Tik sortu pirkt nelabai buvo kur,tai siuvomes .
Atsakyti
Cia toks derinukas.Man gal g.gif schmoll.gif user posted image
Atsakyti
Dar tokio modelio.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 08 07, 14:40)
Taip,taip,prisimenu.Tik sortu pirkt nelabai buvo kur,tai siuvomes .

acha, tiksliai, tik manieji buvo tokie beveik žieminiai, ir dar aš pedkelnių užsivarydvau šiltas storas kojines virš kelių tokias.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2006 08 08, 10:41)
acha, tiksliai, tik manieji buvo tokie beveik žieminiai, ir dar aš pedkelnių užsivarydvau šiltas storas kojines virš kelių tokias.

Nu,va,kokios mes buvom madingos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 08 08, 10:51)
Nu,va,kokios mes buvom madingos bigsmile.gif

Biški ne į temą , bet po šortų tapo madingi trapecijos formos sijonukai ax.gif Juos irgi siuvomės, ane?
Atsakyti