Įkraunama...
Įkraunama...

Šortai, kapriai

user posted image
Man šitie juodi superiniai, bet, kad nelabai kur mačiau. 4u.gif
Atsakyti
Dar siek tiek graziu sortuku bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 07 26, 15:33)
user posted image
Man šitie juodi superiniai, bet, kad nelabai kur mačiau.  4u.gif

Pilna tokių Vero modoj. Ir trumpesnių, ir ilgesnių. Bet su kantu, tai labai kojas storina ir šiaip tokie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 27, 22:38)
Pilna tokių Vero modoj. Ir trumpesnių, ir ilgesnių. Bet su kantu, tai labai kojas storina ir šiaip tokie  schmoll.gif

Tų Vero Modinių man medžiaga kažkokia keista, prasta. Be to ir fasonas ten šiek tiek netoks - šortai platesni, todėl ir kojas storina.
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 28, 10:36)
Tų Vero Modinių man medžiaga kažkokia keista, prasta. Be to ir fasonas ten šiek tiek netoks - šortai platesni, todėl ir kojas storina.

rimtai g.gif o kas ten per medžiaga g.gif aš labai tokių užsimaniau tai dabar ir mastau ar jieškoti parduotuvėse ar pasisiūti
Atsakyti
man sortukai lb patinka.. thumbup.gif bet kadangi del storoku slaunu man jie ne visi tinka,tai reikia rinktis labai jau labai,ir kartais negaliu "pasilepint"siuo rubeliu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 07 28, 11:20)
rimtai g.gif o kas ten per medžiaga g.gif aš labai tokių užsimaniau tai dabar ir mastau ar jieškoti parduotuvėse ar pasisiūti

Vero modinė lotuliukas.gif Nemoku kitaip paaiškint. Bet tokios pat medžiagos ir kelnės juostuotos VMose būna sezonas po sezono.Tokia gan stora. Rudeninė smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Gal galetumet patarti,visur kaune isvazinejau,bet sau tinkamu sortuku nerandu. Tai parduota,tai dideli dydziai like... verysad.gif Gal jus zinot kaune kokia isparduotuve?
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 28, 11:58)
Vero modinė lotuliukas.gif Nemoku kitaip paaiškint. Bet tokios pat medžiagos ir kelnės juostuotos VMose būna sezonas po sezono.Tokia gan stora. Rudeninė  smile.gif

Va būtent tokia. Be to, daugelis šortų jau apsivėlę atrodo blink.gif Žodžiui, baisūs.
Atsakyti
Man šortai nepatinka, manau, kad jie yra naminiai rūbai.
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2006 07 26, 13:18)
Dar siek tiek graziu sortuku  bigsmile.gif

user posted image

o kažin orams atvėsus po tokiai šortais pedkelnes galiam pasimauti, ar jau "kliurka" bus g.gif
Atsakyti
Manau si rudeni nesiosiu sortus(ne iki keliu,trumpesnius)prie ilgu ,ilgu kojiniu(storu)
Atsakyti