Man šitie juodi superiniai, bet, kad nelabai kur mačiau.
Dar siek tiek graziu sortuku
QUOTE(Kozete @ 2006 07 26, 15:33)
Pilna tokių Vero modoj. Ir trumpesnių, ir ilgesnių. Bet su kantu, tai labai kojas storina ir šiaip tokie
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 27, 22:38)
Pilna tokių Vero modoj. Ir trumpesnių, ir ilgesnių. Bet su kantu, tai labai kojas storina ir šiaip tokie
Tų Vero Modinių man medžiaga kažkokia keista, prasta. Be to ir fasonas ten šiek tiek netoks - šortai platesni, todėl ir kojas storina.
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 28, 10:36)
Tų Vero Modinių man medžiaga kažkokia keista, prasta. Be to ir fasonas ten šiek tiek netoks - šortai platesni, todėl ir kojas storina.
rimtai o kas ten per medžiaga aš labai tokių užsimaniau tai dabar ir mastau ar jieškoti parduotuvėse ar pasisiūti
man sortukai lb patinka.. bet kadangi del storoku slaunu man jie ne visi tinka,tai reikia rinktis labai jau labai,ir kartais negaliu "pasilepint"siuo rubeliu
QUOTE(VILGRA @ 2006 07 28, 11:20)
rimtai o kas ten per medžiaga aš labai tokių užsimaniau tai dabar ir mastau ar jieškoti parduotuvėse ar pasisiūti
Vero modinė Nemoku kitaip paaiškint. Bet tokios pat medžiagos ir kelnės juostuotos VMose būna sezonas po sezono.Tokia gan stora. Rudeninė
Sveikos Gal galetumet patarti,visur kaune isvazinejau,bet sau tinkamu sortuku nerandu. Tai parduota,tai dideli dydziai like... Gal jus zinot kaune kokia isparduotuve?
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 28, 11:58)
Vero modinė Nemoku kitaip paaiškint. Bet tokios pat medžiagos ir kelnės juostuotos VMose būna sezonas po sezono.Tokia gan stora. Rudeninė
Va būtent tokia. Be to, daugelis šortų jau apsivėlę atrodo Žodžiui, baisūs.
Man šortai nepatinka, manau, kad jie yra naminiai rūbai.
QUOTE(ViChy @ 2006 07 26, 13:18)
o kažin orams atvėsus po tokiai šortais pedkelnes galiam pasimauti, ar jau "kliurka" bus