Ryt Vilniuj turiu reikalu, tai pro Gedimino pr. parduotuves prasinesiu, paziuresiu, kas gero .
QUOTE(kipshiuke @ 2006 03 16, 12:41)
Ryt Vilniuj turiu reikalu, tai pro Gedimino pr. parduotuves prasinesiu, paziuresiu, kas gero .
Lauksim naujienų
Šiandien užsimaniau Vero Modos siūlomus šortus peržiūrėt, tai jų puslapyje nuotraukos miniatiūrinės Fe, sunervino
Man labai grazu sortukai Tikrai pavasariui pirksiu, esu Zaroj baltus iki keliu nusiziurejusi, bet galvoju, gal trumpus pirkti,bet darbui bus nelabai.. Siaip vienus jau turiu - languotus, nbet dar ne karto neuzsidejau. Ir vasara i pliaza labai megstu sortukus trumpus - turiu dzinsinius, sportinius Nike, spalvotus, vienspalvius.. Niu man sortai labai super
O visokie kapriai ir bridzai labai jau atsibode..
O visokie kapriai ir bridzai labai jau atsibode..
QUOTE(*Citra* @ 2006 03 17, 18:12)
Man labai grazu sortukai Tikrai pavasariui pirksiu, esu Zaroj baltus iki keliu nusiziurejusi, bet galvoju, gal trumpus pirkti,bet darbui bus nelabai..
o į darbą su šortais ir pėdkelnėm ar kaip?
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 19, 15:41)
o į darbą su šortais ir pėdkelnėm ar kaip?
Kai atsils, be pedkelniu, zinoma.
O tuos languotus kur turiu, tai galima ir su pedkelnem nesioti.
Nu as 5dieni Vilniuj buvau, per Gedimino pr. perbegau. Nusivyliau juodai. Kazkaip nieko gero visai. Is tiesu pirma karta galiu pasakyt, kad Kaune Laisves al. man labiau patiko. Nors su vyreliu praktiskai visuomet varom apsipirkt i sostine (patys is Kauno). Nezinau, matavausi ir Mango sortus, ir Zaroj, kazkaip ne . Aisku, cia skonio reikalas. Nesuprantu, ar cia as tokia inoringa pasidariau, ar akis tikrai dar nepripratus, reikia apsiprast truputi . Bet sortu labai norejau . Turiu savo vaizduotej modeliuka, ir manau, kad tokie turetu buti. panasius Vero Modoj maciau.
Papasakokit, gal kuri kur matet graziu (tik ne visiskai trumpuciu)?
Papasakokit, gal kuri kur matet graziu (tik ne visiskai trumpuciu)?
Man ši mada. DAr praeitos vasaros pabaigoj šortų ieškojau (mačiau Ashley Olsen juos nešiojant, labai užsimaniau). Bet kaip nerandu, taip nerandu man patinkančio modelio arba dydžio jau nebenūna.
Man tas pats.
QUOTE(kaunietuke @ 2006 03 14, 20:34)
Man tai labai grazu trumpi sortukai.bet kazkaip as su jais nesmagiai jauciuosi.nesuprantu atrodo jauna esu
Man tas pats.
Turėjau nusibodusias baltas kelnes, ankstyvą pavasarį jas "perdariau" į šortukus iki kelių. Bet dar nė karto neužsivilkau. Įtariu, kad vasarą prie basučių jie geriau atrodys, tai ir laukia savo laiko
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 01, 16:52)
Man ši mada. DAr praeitos vasaros pabaigoj šortų ieškojau (mačiau Ashley Olsen juos nešiojant, labai užsimaniau). Bet kaip nerandu, taip nerandu man patinkančio modelio arba dydžio jau nebenūna.
Man tas pats.
Man tas pats.
ir as pavasariui nusipirkau ne itin ilgus sortukus, bandysiu devet, tik jokiu budu ne prie aukstakulniu
As tai be galo megstu sortus trumpucius, paskutinius pirkau Fishbono parduotunej geltonos spalvos, labiausiai megstu tokius sportinio stiliaus
pati visai trumpu sortu nesideciau..kaip kazkas jau minejo-nesmagiai jausciaus.taip kad maniskiai truputi auksciau keliu
o tuos visai trumpucius(kur uzpakalio puse matosi) pripazystu tik kurortuose ir jei kunas idealus,labai baisu kai centre matau su tokiais gulbes tipena beabejo su aukstakulniais,nu as nesuprantu kaip galima eiti miestu kai matosi puse uzpakalio o jei dar celiulitas ir kitos gerybes tai isvis pilna neestetika...
o tuos visai trumpucius(kur uzpakalio puse matosi) pripazystu tik kurortuose ir jei kunas idealus,labai baisu kai centre matau su tokiais gulbes tipena beabejo su aukstakulniais,nu as nesuprantu kaip galima eiti miestu kai matosi puse uzpakalio o jei dar celiulitas ir kitos gerybes tai isvis pilna neestetika...
Man visai grazu sortukai tik pati pakolkas dar jokiu neturiu, visai neprosal butu issigyti