Įkraunama...
Įkraunama...

Šortai, kapriai

Ryt Vilniuj turiu reikalu, tai pro Gedimino pr. parduotuves prasinesiu, paziuresiu, kas gero biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kipshiuke @ 2006 03 16, 12:41)
Ryt Vilniuj turiu reikalu, tai pro Gedimino pr. parduotuves prasinesiu, paziuresiu, kas gero biggrin.gif .

Lauksim naujienų drinks_cheers.gif

Šiandien užsimaniau Vero Modos siūlomus šortus peržiūrėt, tai jų puslapyje nuotraukos miniatiūrinės mad.gif Fe, sunervino gun_bandana.gif
Atsakyti
Man labai grazu sortukai wub.gif wub.gif Tikrai pavasariui pirksiu, esu Zaroj baltus iki keliu nusiziurejusi, bet galvoju, gal trumpus pirkti,bet darbui bus nelabai.. g.gif Siaip vienus jau turiu - languotus, nbet dar ne karto neuzsidejau. Ir vasara i pliaza labai megstu sortukus trumpus - turiu dzinsinius, sportinius Nike, spalvotus, vienspalvius.. Niu man sortai labai super wub.gif thumbup.gif
O visokie kapriai ir bridzai labai jau atsibode..
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 03 17, 18:12)
Man labai grazu sortukai  wub.gif  wub.gif  Tikrai pavasariui pirksiu, esu Zaroj baltus iki keliu nusiziurejusi, bet galvoju, gal trumpus pirkti,bet darbui bus nelabai..  g.gif 

o į darbą su šortais ir pėdkelnėm ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 19, 15:41)
o į darbą su šortais ir pėdkelnėm ar kaip?  g.gif

tongue.gif Kai atsils, be pedkelniu, zinoma.
O tuos languotus kur turiu, tai galima ir su pedkelnem nesioti.
Atsakyti
Nu as 5dieni Vilniuj buvau, per Gedimino pr. perbegau. Nusivyliau juodai. Kazkaip nieko gero visai. Is tiesu pirma karta galiu pasakyt, kad Kaune Laisves al. man labiau patiko. Nors su vyreliu praktiskai visuomet varom apsipirkt i sostine (patys is Kauno). Nezinau, matavausi ir Mango sortus, ir Zaroj, kazkaip ne g.gif . Aisku, cia skonio reikalas. Nesuprantu, ar cia as tokia inoringa pasidariau, ar akis tikrai dar nepripratus, reikia apsiprast truputi smile.gif . Bet sortu labai norejau rolleyes.gif . Turiu savo vaizduotej modeliuka, ir manau, kad tokie turetu buti. panasius Vero Modoj maciau.
Papasakokit, gal kuri kur matet graziu (tik ne visiskai trumpuciu)? biggrin.gif
Atsakyti
Man thumbup.gif ši mada. DAr praeitos vasaros pabaigoj šortų ieškojau (mačiau Ashley Olsen juos nešiojant, labai užsimaniau). Bet kaip nerandu, taip nerandu man patinkančio modelio arba dydžio jau nebenūna. ax.gif

QUOTE(kaunietuke @ 2006 03 14, 20:34)
Man tai labai grazu trumpi sortukai.bet kazkaip as su jais nesmagiai jauciuosi.nesuprantu atrodo jauna esu

Man tas pats. doh.gif
Atsakyti
Turėjau nusibodusias baltas kelnes, ankstyvą pavasarį jas "perdariau" į šortukus iki kelių. Bet dar nė karto neužsivilkau. Įtariu, kad vasarą prie basučių jie geriau atrodys, tai ir laukia savo laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 01, 16:52)
Man  thumbup.gif ši mada. DAr praeitos vasaros pabaigoj šortų ieškojau (mačiau Ashley Olsen juos nešiojant, labai užsimaniau). Bet kaip nerandu, taip nerandu man patinkančio modelio arba dydžio jau nebenūna.  ax.gif
Man tas pats.  doh.gif

ir as pavasariui nusipirkau ne itin ilgus sortukus, bandysiu devet, tik jokiu budu ne prie aukstakulniu doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
As tai be galo megstu sortus trumpucius, paskutinius pirkau Fishbono parduotunej geltonos spalvos, labiausiai megstu tokius sportinio stiliaus
Atsakyti
pati visai trumpu sortu nesideciau..kaip kazkas jau minejo-nesmagiai jausciaus.taip kad maniskiai truputi auksciau keliu flirt.gif
o tuos visai trumpucius(kur uzpakalio puse matosi) pripazystu tik kurortuose ir jei kunas idealus,labai baisu kai centre matau su tokiais gulbes tipena beabejo su aukstakulniais,nu as nesuprantu kaip galima eiti miestu kai matosi puse uzpakalio g.gif o jei dar celiulitas ir kitos gerybes tai isvis pilna neestetika...
Atsakyti
Man visai grazu sortukai thumbup.gif tik pati pakolkas dar jokiu neturiu, visai neprosal butu issigyti blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViChy: 25 liepos 2006 - 16:56