Įkraunama...
Įkraunama...

Šortai, kapriai

Man tai labai grazu trumpi sortukai.bet kazkaip as su jais nesmagiai jauciuosi.nesuprantu atrodo jauna esu,bet stilius tikrai kaip bobukes doh.gif ***** reiktu man keisti savo stiliu angel.gif ax.gif
Atsakyti
man pažiūrėt gražu, bet ant savo toli gražu neidealių kojų- neįsivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
Gražūs man tie iki kelių. Vero Modoj pora modeliukų neblogų mačiau, tik nesimatavau dar. O gal vertėtų biggrin.gif Vis tik keista kažkaip, nes šortus paskutinius vaikystėj turėjau tik, tai dar kiek neįprastas drabužis atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokie batai tinka prie šortų iki kelių, tarkim? ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau veromodoj ir nešioju smile.gif Juodus, iki kelių maždaug.
Atsakyti
as sortus isivaizduoju, trumpucius, o jeigu iki keliu tai jau bridzai , kapriai ir pan

sortukai grazu, bet butinai turi buti priglude ir savininkes kojytes su uzpakaliuku idealus.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 03 14, 20:18)
Kokie batai tinka prie šortų iki kelių, tarkim? ax.gif

Zinok, kas del batu, tai devi prie sortu ir ilgus, ir batelius, zodziu, ivairius. Vinis - sortukai smile.gif . Bet man dar irgi kazkaip keista truputeli. Bet pasiryzau nusipirkt. Norisi gaiviu veju pavasariop 4u.gif
Atsakyti
As irgi nusipirkau juodas kelnes iki keliu. Paskubejau, nes jau po poros men.visos juos nesios ir visos parduotuves, turgus bus uzkisti. Nors trumpai atrodysiu originaliai wink.gif
Atsakyti
Man tai labai thumbup.gif . Ir šortai, ir bridžai. Kapriai man netinka, nes esu maža, o bridžus iki kelių ir truputį žemiau pranešiojau visą žiemą. Planuoju ir pavasariui ką nors iki kelių, bet man irgi dėl avalynės kyla klausimų - man visgi gražiausia su aulinukais. O kaip atrodys prie batelių g.gif ?
Trumpi šortukai irgi labai gražu kas turi puikias kojytes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2006 03 15, 10:33)
Man tai labai  thumbup.gif . Ir šortai, ir bridžai. Kapriai man netinka, nes esu maža, o bridžus iki kelių ir truputį žemiau pranešiojau visą žiemą. Planuoju ir pavasariui ką nors iki kelių, bet man irgi dėl avalynės kyla klausimų - man visgi gražiausia su aulinukais. O kaip atrodys prie batelių  g.gif ?
Trumpi šortukai irgi labai gražu kas turi puikias kojytes. thumbup.gif

Matai, reikia laiko, kad akis priprastu. Sakau, deves juos ir prie bateliu. Kaip visada, is pradziu keista buna, po to jau normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Man tai irgi šortukai iki kelių geriausiai atrodo su batais iki kelių biggrin.gif
Vasarą tai ir basutės labai thumbup.gif Bet vat su bateliais trumpais tai kažin g.gif
Akis gal ir pripras, kai visos nešios, bet negražu kažkaip unsure.gif
Atsakyti
O man visai negražu net ant liekniausios merginos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Ant manęs išvis tragiškai atrodo doh.gif blush2.gif Pavasariui pirksiu bridžius 4u.gif
Atsakyti