Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Juoduke` @ 2011 12 16, 12:31)
vat paskambinau idomumo delei. Jie is savo aukso negamina ziedu. Reikia nestis savo, o ziedai paprasti klasikiniai daugmaz 10 g savo aukso atsinesus pagaminti kainuotu 150 lt cia vien darbas ju tiek kainuoja.
Issklaidziau abejones? smile.gif

mat kaip pasake, idomiai....
tai kiek suptatau 2 klasikiniai ziedai kainuoja 150lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakasaite: 16 gruodžio 2011 - 12:04
QUOTE(pakasaite @ 2011 12 16, 12:55)
mat kaip pasake, idomiai....
tai kiek suptatau 2 klasikiniai ziedai kainuoja 150lt?

Taip, jei atsinesite savo auksa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 12 16, 15:03)
Taip, jei atsinesite savo auksa  biggrin.gif

nu tai ji gerai man ir sake 60-70lt ziedas kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 12 22, 18:41)
Noreciau paklausti, gal kas turit patirties su balto aukso vestuviniais ziedais? Ar labai jie nepatvarus, ar susibraizo? Nes girdejau visokiu atsiliepimu, o man labai labai tokiu norisi   4u.gif  ir jau esu numaciusi balto aukso paparastus vestuvinius ziedelius, bet vat noreciau isgirsti atsiliepimus  4u.gif

Esu tik girdėjusi, kad ant balto aukso žiedelių labai įbrėžimai matosi, ir kad nepatvaru g.gif todėl iš pradžių galvoję apie balto aukso žiedus nusprendėme darytis geltono aukso tokius žiedelius wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumilija: 22 gruodžio 2011 - 21:05
QUOTE(Lialondra @ 2011 12 22, 19:41)
Noreciau paklausti, gal kas turit patirties su balto aukso vestuviniais ziedais? Ar labai jie nepatvarus, ar susibraizo? Nes girdejau visokiu atsiliepimu, o man labai labai tokiu norisi  4u.gif  ir jau esu numaciusi balto aukso paparastus vestuvinius ziedelius, bet vat noreciau isgirsti atsiliepimus  4u.gif

Mano sužadėtuvių žiedukas balto aukso, tikrai braižosi ir matosi ryškesnėje šviesoje įbrėžimai, nešioju jį beveik metus. Ir šiaip baltas auksas yra minkštesnis nei geltonas, ar raudonas (senasis rusiškas).
Atsakyti
Mano vestuvinis ziedas pusiau balto pusiau raudono aukso, braizosi abi dalys, ir tiek pat matosi ibrezimai, reikia labai jau tyrineti is arti, kad tuos ibrezimus pastebetum. Skirtumas tame, kad ant blizgaus pavirsiaus maziau matosi tie ibrezimai nei ant matinio. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 23 gruodžio 2011 - 12:46
blizgus pamirsius greit apsinesa, apsistampuoja..
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2011 12 23, 15:08)
blizgus pamirsius greit apsinesa, apsistampuoja..

tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Man visi iskart patare nesirinkti matinio balto aukso, nes jau tada bus nekas is tikruju, o del blizgaus tai nieko tokio...na bet man sirdziai vistiek balto aukso ziedeliai labiau limpa rolleyes.gif nors tu ka..... na gal jie visi apsibraizo vienodai kaip manot? Ar baltojo ar geltonojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 12 23, 23:56)
Man visi iskart patare nesirinkti matinio balto aukso, nes jau tada bus nekas is tikruju, o del blizgaus tai nieko tokio...na bet man sirdziai vistiek balto aukso ziedeliai labiau limpa  rolleyes.gif  nors tu ka..... na gal jie visi apsibraizo vienodai kaip manot? Ar baltojo ar geltonojo  4u.gif

Rinkites tokius, kokie jums labiau patinka.. Visi braizosi, tiek matiniai, tiek blizgus, tiek ir skirtingu spalvu. Jei susibraizys, nunesit pas juvelyra ir jis nupoliruos (ar kazka panasaus jie ten padaro). Zodziu - ziedus galima atnaujinti, tiek ju blizgesi, tiek spalva smile.gif

Mes pasirinkom geltono aukso matinius. Nes grazu smile.gif kolkas tikrai nesukam galvos del susibraizymo. O jei taip atsitiks, nesim pataisyti. Nera nieko nepakoreguojamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 12 23, 22:56)
Man visi iskart patare nesirinkti matinio balto aukso, nes jau tada bus nekas is tikruju, o del blizgaus tai nieko tokio...na bet man sirdziai vistiek balto aukso ziedeliai labiau limpa  rolleyes.gif  nors tu ka..... na gal jie visi apsibraizo vienodai kaip manot? Ar baltojo ar geltonojo  4u.gif

mano ziedelis balto aukso- blizgus, nesioju jau 3 metai ir susibraizymus gal su ''lupa'' priartinus pamatyciau biggrin.gif
Atsakyti
Žinoma, rinkitės kokie Jums patinka. Bendradarbio žiedas balto aukso - subraižymai, kaip ir bet kurio kito žiedo, tik jie gailinasi ne dėl subraižymų, o todėl, kad atrodo, kaip paprasti sidabriniai žiedai ir per penkerių metų vestuvių sukaktį žada juos keisti.
Atsakyti