Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(savrina @ 2011 11 22, 15:30)
Man asmeniškai šie gražesni, galėtų gal kažko juose būti mažiau, bet šiaip gražesni nei pirmieji, jūsų pirmasis variantas iš 2psl, buvo ir pas mus tarp pasirinkimų  biggrin.gif  4u.gif

As galvoju kad pirmajam variante tarp tu '' keturkampiuku ispjautu'' (nezinau kaip pavadint bigsmile.gif gali prilysti visko doh.gif aciu uz patarima 0:1 4u.gif wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Man irgi taip atrodo, juk nuotakos būsime vieną dieną, o žmonos visą gyvenimą, šeimininkausime taip pat blush2.gif O jei mėgsti vyrą palepinti vakariene - nepraktiška tiesiog 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausima: turime papuosalu is aukso, bet nenorime, kad ziedai butu daromi is ju aukso
kaip geriau: ar nunesti i bet kuri lombarda , ta auksa parduoti, ir uz tuos pinigus nueiti i koki salona ir uzsakyti ziedus?
ar iskart eiti i ta salona kur daro ziedus, nestis ta auksa, ten ji parduoti, paprasyti kad is jo ziedu nedarytu (jei taip galima??) ir skirtuma primoketi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 22, 22:10)
Turiu klausima: turime papuosalu is aukso, bet nenorime, kad ziedai butu daromi is ju aukso
kaip geriau: ar nunesti i bet kuri lombarda , ta auksa parduoti, ir uz tuos pinigus nueiti i koki salona ir uzsakyti ziedus?
ar iskart eiti i ta salona kur daro ziedus, nestis ta auksa, ten ji parduoti, paprasyti kad is jo ziedu nedarytu (jei taip galima??) ir skirtuma primoketi?  g.gif

Dažniausiai, net ir pridavus auksą, tikimybė, kad būtent iš jo bus daromi žiedai, menka smile.gif

Aš tai eišiau į saloną.
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 23, 00:10)
ar iskart eiti i ta salona kur daro ziedus, nestis ta auksa, ten ji parduoti, paprasyti kad is jo ziedu nedarytu (jei taip galima??) ir skirtuma primoketi?  g.gif

O aš turiu klausimą, kodėl nenorite ? ax.gif
Man tai įdomu kadangi mes irgi su savo auksu smile.gif
O atsakant i jūsiškį neščiau taip pat i saloną, jie paklausia ar iš atnešto daryti, ar keisti, jei juvelyras žmogiškas ir supratingas nemanau, kad verta juo nepasitikėti ir kad paprašius vieno, jis gali padaryti kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 23, 09:34)
O aš turiu klausimą, kodėl nenorite ?  ax.gif
Man tai įdomu kadangi mes irgi su savo auksu  smile.gif
O atsakant i jūsiškį neščiau taip pat i saloną, jie paklausia ar iš atnešto daryti, ar keisti, jei juvelyras žmogiškas ir supratingas nemanau, kad verta juo nepasitikėti ir kad paprašius vieno, jis gali padaryti kitaip  g.gif

nenorime nes auksas mirusiu zmoniu, jis nera kazkoks brangus daiktas likes nuo ju, kad issaugoti, bet tiesiog, man asmeniskai labai nemalonu is tokio aukso gamintis ziedus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuka1 @ 2011 11 26, 12:38)
Gal zinote gera juvelyra Klaipedoje? Aisku,kuris brangiai taip pat neimtu smile.gif Aciu is anksto  mirksiukas.gif

Dainius Stoncius smile.gif
Atsakyti
Gal padės kam nors, atkreipė šie žiedukai mano dėmesį bigsmile.gif :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Mūsų žiedukai ax.gif [attachmentid=217991]
darėmės pagal nuotrauką [attachmentid=217992] Pas juvelyra Vilniuje, Pylimo g. Su savo auksu mokėjom už abu 350 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 02 gruodžio 2011 - 10:54
gal galit man kas nors paaiskinti , ar galima uz 1000 litu mazdaug, nuspirkti 2 vestuvinius zienelius, klasikinio comfort tipo.
Gal reiketu nuvaziuoti, i kita miesta ne toki kaip Vilnius ar Kaunas. Kaip manote, ar kainai itakos neturi?
Ir gal nuo parduotuves priklauso, Gal Akropolyje neverta ieskoti, nes ten antkainiai didesni pvz.? Na nezinau, as... gal turite kokiu patarimu, kaip sutaupyti ant vestuviniu ziedeliu? gal pries sventes yra daromos akcijos, gal imanoma gauti gerus ir kokybiskus ziedelius pigiau?
Buciau dekinga uz bet koki patarima.

Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2011 12 09, 16:17)
gal galit man kas nors paaiskinti , ar galima uz 1000 litu mazdaug, nuspirkti 2 vestuvinius zienelius, klasikinio comfort tipo.
Gal reiketu nuvaziuoti, i kita miesta ne toki kaip Vilnius ar Kaunas. Kaip manote, ar kainai itakos neturi?
Ir gal nuo parduotuves priklauso, Gal Akropolyje neverta ieskoti, nes ten antkainiai didesni pvz.? Na nezinau, as... gal turite kokiu patarimu, kaip sutaupyti ant vestuviniu ziedeliu? gal pries sventes yra daromos akcijos, gal imanoma gauti gerus ir kokybiskus ziedelius pigiau?

Gal turite savo aukso arba nereikalingu auksiniu papuosalu,gautusi zymiai pigiau. Reiketu moketi tik uz padaryma g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2011 12 09, 16:17)

Mes kai ieskojom sau ziedeliu, buvom rade parduotuvej "Auksine dovanele". Jie kainavo daugiau nei tukstanti, bet tose aukso parduotuvese nuolatos vyksta akcijos ir kai paskaiciavo galutine suma, susidare apie 900lt smile.gif klasikinius ziedukus be jokiu akmenuku tikrai galima rasti iki 1000 lt tik reikia paklausti kokia cia suma bendra gautusi su visom akcijom smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti