Mūsų žiedukai
Paprasti, bet man patys patys gražiausi
Sveikos,
Pasidalinsiu ir as su savo vestuvinių žiedelių vizija
Nusižiūrėjusi esu šiuos, ir pas juvelyrą konsulatacijoje jau buvome, beliko apsispręsti kokio pločio norėčiau..ar 5,5 ar 6mm, man asmeniškai gražesni šiuo metu yra platesni žiedai..tai linkstu prie 6mm
Kur yra grubletas(skaldytas) paviršius vyro bus balto aukso ir juoslete blizgi rausvo aukso, o aš manau, kad skaldytą paviršių darysiuosi rausvo aukso, o juostele blizgią balto aukso
Pasidalinsiu ir as su savo vestuvinių žiedelių vizija
Nusižiūrėjusi esu šiuos, ir pas juvelyrą konsulatacijoje jau buvome, beliko apsispręsti kokio pločio norėčiau..ar 5,5 ar 6mm, man asmeniškai gražesni šiuo metu yra platesni žiedai..tai linkstu prie 6mm
Kur yra grubletas(skaldytas) paviršius vyro bus balto aukso ir juoslete blizgi rausvo aukso, o aš manau, kad skaldytą paviršių darysiuosi rausvo aukso, o juostele blizgią balto aukso
SAvrina, man grazu jusu ziedai. Pati visai tokiu noreciau, nes paprasti ir tas rupletas pavirsius turetu gerai laikytis Ir ideja su baltu-geltonu patiko.
savrina,man lb grazus jusu ziedukai,tik as keisciau spalvas,savo daryciau balto fakturos,blizgi geltona vyro atvirksciai,bet siaip patys ziedukai man labai labai
Ačiū mergaitės už nuomones
Galiausiai priėjome bendrą sprendimą, grublėtą paviršių darytis rausvo aukso, juostele blizgią balto aukso, nors visą laiką labiau linkusi buvau į baltą auksą..
Tikiuosi nepradėsiu vėl abejoti nuėjusi pas juvelyrą.. o jau rytoj einame užsakinėti žiedukų , galvoju gal rausvo aukso didesnes dalies noriu, nes jis iš mano tėvų, senelių ir tt..tarsi sentimentai kažkokie..
Jau pati nebežinau ko noriu
Galiausiai priėjome bendrą sprendimą, grublėtą paviršių darytis rausvo aukso, juostele blizgią balto aukso, nors visą laiką labiau linkusi buvau į baltą auksą..
Tikiuosi nepradėsiu vėl abejoti nuėjusi pas juvelyrą.. o jau rytoj einame užsakinėti žiedukų , galvoju gal rausvo aukso didesnes dalies noriu, nes jis iš mano tėvų, senelių ir tt..tarsi sentimentai kažkokie..
Jau pati nebežinau ko noriu
QUOTE(savrina @ 2011 11 20, 17:54)
vyro bus balto aukso ir juoslete blizgi rausvo aukso, o aš manau, kad skaldytą paviršių darysiuosi rausvo aukso, o juostele blizgią balto aukso
QUOTE(EdAn @ 2011 11 22, 09:42)
as keisciau spalvas,savo daryciau balto fakturos,blizgi geltona vyro atvirksciai,bet siaip patys ziedukai man labai labai
O as daryciau abu vienodai - arba abu su placia spalvoto aukso, o siaura balto arba atvirksciai. Man grazu kai vienodi pas abu sutuoktinius ziedeliai.
Beje, jus kalbat apie rausva auksa, tai turite omenyje ta rozini auksa? Ar cia eina kalba apie raudonaji, geltonaji...?
QUOTE(popelka @ 2011 11 22, 12:26)
O as daryciau abu vienodai - arba abu su placia spalvoto aukso, o siaura balto arba atvirksciai. Man grazu kai vienodi pas abu sutuoktinius ziedeliai.
Beje, jus kalbat apie rausva auksa, tai turite omenyje ta rozini auksa? Ar cia eina kalba apie raudonaji, geltonaji...?
Na vyrą įkalbėsiu manau šiuo klausimu dėl vienodumo , kalbu tikriausiai apie rožinį, (neesu ekspertė šiuo klausimu) senasis, rusiškas auksas, gal ir yra jis tas rožinis ?
QUOTE(savrina @ 2011 11 22, 10:51)
Na vyrą įkalbėsiu manau šiuo klausimu dėl vienodumo , kalbu tikriausiai apie rožinį, (neesu ekspertė šiuo klausimu) senasis, rusiškas auksas, gal ir yra jis tas rožinis ?
Ai tai ne, jeigu zmogui graziau kitaip negu jums tai lai lieka skirtingi, juk svarbiausia kad kiekvienas gerai jaustumetes su savo ziedeliais. As kalbejau apie ta atveji kai specialiai daroma kad skirtusi, nors abiems buna grazu ir taip ir taip.
Tas rusiskas tai vadinamas raudonu auksu. O rozinis toks labiau i ruzavuma.
QUOTE(popelka @ 2011 11 22, 09:26)
na as geltona ir vadinu geltonu,raudonas tai tas kur musu tevai nesiojo,rozinio nzn kaip atrodo,gal net nesu macius gyvai
kas del spalvu,tai irgi sakyciau neikalbinek vyro,jei jis nori kitaip,musu pvz kazkuom panasus ziedai,pas mane balto daugiau,pas vyra geltono,nes jam geltonas graziau,man baltas as pvz buciau gal vien balto norejus,vyras buvo pries,kaip ir as pries vien geltona...
QUOTE(popelka @ 2011 11 22, 14:10)
Ai tai ne, jeigu zmogui graziau kitaip negu jums tai lai lieka skirtingi, juk svarbiausia kad kiekvienas gerai jaustumetes su savo ziedeliais. As kalbejau apie ta atveji kai specialiai daroma kad skirtusi, nors abiems buna grazu ir taip ir taip.
Po pirmos konsultacijos neabejojau, kad žiedai bus skirtingi, nes skirtingu ir norėjom, na aišku dizainas visiškai vienodas, bet MB mama prietaringoji pareiškė, kad žiedai turi būti vienodi, nesakau, kad imsiu ir klausysiu, bet pagalvoti privertė, MB pasakė kas jam gražiau, bet ir sutiktų su mano pasiūlymu dėl vienodumo jei nuspręsčiau klausyti prietarų
Dar neesu įsitikinusi ar gražiai atrodys ir mano raudonasis rusiškas auksas, jį pasilikti verčia sentimentai na bet ir parodomųjų variantų man nieks specialiai negamins Dėl to taip sunkiai ir sprendžiasi..
Papildyta:
QUOTE(EdAn @ 2011 11 22, 14:32)
na as geltona ir vadinu geltonu,raudonas tai tas kur musu tevai nesiojo,rozinio nzn kaip atrodo,gal net nesu macius gyvai
kas del spalvu,tai irgi sakyciau neikalbinek vyro,jei jis nori kitaip,musu pvz kazkuom panasus ziedai,pas mane balto daugiau,pas vyra geltono,nes jam geltonas graziau,man baltas as pvz buciau gal vien balto norejus,vyras buvo pries,kaip ir as pries vien geltona...
matai, kai vyras prieš tai ir viskas aišku, o dabar kai manajam gražiau baltas, bet nėra kategoriškai nusiteikęs ir prieš raudoną auksą, taip ir gaunasi
Man irgi asmeniškai gražiau baltas..bet kai pabandymui išmušė žiedą (kaip tas grublėtas žiedų paviršius ) raudono aukso gabalėlį, na pažiūrėjimui kaip atrodys, tai atrodė labai gražiai, su tokiu blizgiu, na gal tada ir sumąsčiau, kad mano norai keičiasi
QUOTE(Tradire @ 2011 11 22, 16:18)
Vis dar tesiame vestuviniu ziedu paieskas , netycia uzmaciau siuos ziedelius , prie ju sirdele labai linksta
Laukiu mielosios jusu patarimo (vienus ykeliau 2me forumo puslapyje ) kurie jusu nuomone grazesni? mum jie vienodai grazus abieju norim negalim apsispresti
Laukiu mielosios jusu patarimo (vienus ykeliau 2me forumo puslapyje ) kurie jusu nuomone grazesni? mum jie vienodai grazus abieju norim negalim apsispresti
Man asmeniškai šie gražesni, galėtų gal kažko juose būti mažiau, bet šiaip gražesni nei pirmieji, jūsų pirmasis variantas iš 2psl, buvo ir pas mus tarp pasirinkimų