Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(alfrep @ 2011 10 19, 12:24)
Sveikutes, musu ziedukai tokie smile.gif My Webpage, tiktai blizgus smile.gif

Labai gražūs, ir mes tokių norim, tik vyro butų, be akučių.
O kiek mokėjot jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 10 19, 14:23)
thumbup.gif Jau norejau duot pastaba, kad matinis pavirsius labai braizosi, ant blizgaus tie pasibraizymai ne tokie ryskus. smile.gif

ar tikrai matiniai labiau braizosi? g.gif nes tarkim mano suzadetuviu blizgus balto aukso, tai sakyciau braizosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 10 19, 14:28)
ar tikrai matiniai labiau braizosi?  g.gif  nes tarkim mano suzadetuviu blizgus balto aukso, tai sakyciau braizosi  blink.gif

Ibrezimai blizgus, taigi pagalvokit, kaip atrodytu matinis pavirsius subraizytas.. O ant blizgaus irgi matosi ibrezimai, bet tik is arciau isiziurejus, mano blizgaus pavirsiaus siek tiek pasibraizes, bet juos tik pati matau, kai is labai arti ziuriu. ax.gif
Atsakyti
labas,o gal kas turit ziedus maisytus su auksu ir sidabru?tarkim visas auksinis ziedas o viduryje sidabro juostele,ar pan...kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2011 10 19, 12:26)
Labai gražūs, ir mes tokių norim, tik vyro butų, be akučių.
O kiek mokėjot jei nepaslaptis?

mokejom tai labai normaliai, per pazystamus 2500 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfrep @ 2011 10 19, 20:30)
mokejom tai labai normaliai, per pazystamus 2500  smile.gif

O tai labai normaliai, ypač, kai jie man atrodo pakankamai dideli.
Dar klausimas, koks svoris ir ar patogu tokie platesni?
Kažkaip kiek nešiojau žiedų, visus plonesnius, o vestuvinio norėčiau platesnio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2011 10 20, 08:43)
Kažkaip kiek nešiojau žiedų, visus plonesnius, o vestuvinio norėčiau platesnio. smile.gif

Nueikit pas juvelyra ir issimatuokit, siaip, jei trumpesni pirstai platus ziedas nesiziuri. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Echmėja @ 2011 10 19, 15:03)
labas,o gal kas turit ziedus maisytus su auksu ir sidabru?tarkim visas auksinis ziedas o viduryje sidabro juostele,ar pan...kokie atsiliepimai?

Kiek zinau taip nelabai kas daro. Pas mane pacia ziedas maisytas raudonas auksas su baltu, i balta dedama sidabro lydinio, kad isgauti ja, be to, auksas, sakyciau kietesnis nei sidabras, juk tai amzinas simbolis, kuriam pinigu tikrai nereiketu taupyti, nes nesiosit visa gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2011 10 20, 06:43)

bendras svoris 20 gr. Tikrai gana platoki, bet visiskai jokio diskonforto, geras darbas juvelyro smile.gif thumbup.gif thumbup.gif. Vien tu zieduku kaina be deimantuku 3500 , bet mum padare uz 2500 smile.gif IR tai labai pigu
Atsakyti
QUOTE(alfrep @ 2011 10 20, 10:37)
bendras svoris 20 gr. Tikrai gana platoki, bet visiskai jokio diskonforto, geras darbas juvelyro smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif. Vien tu zieduku kaina be deimantuku 3500 , bet mum padare uz 2500 smile.gif IR tai labai pigu

Tikrai kad pigu. O Jūs pirkot iš tų kur nuoroda? Ar nešetės nuotrauką ir pagal ją užsakinėjot?
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2011 10 20, 09:45)
Tikrai kad pigu. O Jūs pirkot iš tų kur nuoroda? Ar nešetės nuotrauką ir pagal ją užsakinėjot?

nesemes nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfrep @ 2011 10 19, 13:24)
Sveikutes, musu ziedukai tokie smile.gif My Webpage, tiktai blizgus smile.gif

mano labai panasus ir butent blizgus smile.gif http://www.zieduvald...edai/big/18.jpg tik mano su 6 akutem ax.gif
gaila nerandu geresnes foto, o musu fotografas kazkaip atskirai ziedu neuzfiksavo...
Atsakyti
Sveiki, gal kas suteiksit informacijos, turim nusiziureje ziedukus is premiere, bet ten parasyta kad yra gaminti ir su tikraja juvelyrine emale, gal kas esat susidure su tai? Parasiau jiem email,atrase, isgyre ta emale, bet noretusi kad kas is praktikos koki atsiliepima pasakytu smile.gif
Atsakyti