QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 29, 08:14)
Kiekvienas renkasi pagal savo galimybes.
Mes uzsisakem Akropolyje, sumokejom gal ir brangiai, na bet esame patenkinti. Galejom rinktis, matuotis, matyti kaip atrodys butent tas modelis. O nuejus pas juvelyra ir padavus koki piesinuka nezinai kokio rezultato tiketis. Nesuprantu kaip galima rinktis ziedus tik is foto, juk realiai ant pirsto jis gali labai netikti
Tai tik mano nuomone ir mano pasirinkimas
ogogo, kokios cia aistros uzvirusios, del zieduku gamybos. maniau, sitam forume kiekviena dalinasi savo mintis, kur kam pasiseke-nepasiseke pasigaminti ziedukus. bet....
vis gi pritariu as Melisos 87 mastimui
mes taip pat praejom, tuos juvelyrus. keisciausiai buvo tai, kad jie visi kalbedavo apie tuos pacius ziedus skirtingai, ir is skirtigos varpines. kainos taip pat skirdavosi, ir kiekvienas pasakodavo savo ispudingas istorijas apie parduotuves Akropolyje ar Megoje ar dar kur kitur, taip pat neblogai pavarydavo ant savo kolegu juvelyru: "tik jau neikit pas ta..., nes jau jis kai padarys, tai paskui verkdami atbegsit pas mane"
oi negaliu pasakoriai
. nezinau, man kai zmones bando itikinti tokiais triukais, norisi iskart daryti priesingai, butent ka mes ir padarem. manau, kad tikrai yra geru juvelyru LT. tik juos reikia pazinoti gerai arba bent jau pries tai kazka but pas ji pasidarius, kad toks svarbus ziedelis, butu taip kaip isivaizduoji. pries isigydama ziedus, skaiciau apie juvelyru darbu atsiliepimus, ir galiu pasakyti, kad puse ant puses yra patenktintu ir neptenkintu. o beto, siam forume, manau, dalyvauja ir daug mergaiciu, kurios gyvena su tais paciais juvelyrais. Gal as klystu, galit ant manes supykti. bet kartais beskaitant ar besekant kazkokia tema, labai jau matosi tendecijos.
manau, kad nera cia ko parintis, kur kas nori, ten tas ir darosi tuos ziedus. vieniems geriau parduotuvej, kitiems pas juvelyrus. man asmeniskai, parduotuveje atrodo patikimiau, nes pazistamo ir tikrai gero juveryro as nezinau. tai kokius savo darbus mums rode, mums nepatiko. o kur musu ziedelio kopija buvo pas juvelyra, kaina skyresi tik simtu litu. o isgraviruot butu reikeja papildomai moket, ka paruotuve padare uzdyka. su bailarinos nuomone taip pat sutinku, kad yra parduotuviu, kurios uzsiima chaltura. bet iejus i ja ir apziurejus dirbinius tikraiusiai matosi darbo kokybe. bet tie patys juvelyrai ta pati gali pachalturint. taip gi, kad gerbkit vieni kitu nuomones, ir priimkit kaip kiekvieno zmogaus asmenine nuomone, kuria jis turi teise tureti. mes kiekvienas esam savo gyvenimo ekspertai ir musu tiesos, mums yra tiesingiausios. Mergaites gyvenkim draugiskai
o ne bandykim viena kitai irodyt kazkokiu tiesu. vienai nepasiseks su parduotuves darbu, kitai su juvelyru. na kas dbr atrinks kur didesne tiesa. nerasim jos. geriau pasidalinkim savo patirtim, kad kitos beieskodamos savo ziedeliu, galetu rasti naudingos informacijos, o ne diskusijos, kuri geriau irodys kur gamintis ziedus.... ieskancioms kur geriau ir pas ka geriau gamintis ziedus, linkiu pacioms nuspresti ir gauti tuos grazius ir kokybiskus ziedukus kuriuos uzsisket, o tos kurios jau turi linkiu, kad graziai nesiotusi ir neislistu po laiko koks brokas