QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 17, 16:17)
Mes tai pat planuojame ten darytis, brangu, bet...
Dar vis abejoju del dydzio ziedo, kaip teisingai ji pasirinkti. Ir labai bijau, kad matuojantis muliazus tas ziedelis atrodo labai grazus, o jei bus mano dydzio bijau isryskejanciu pagalveliu virs ziedo.
Gal galetum pasidalinti savo patirtim su aukso gija?
O gal ziedu foto butu galima?
mes daremes Megos Aukso gijoj. Del dydzio ir as abejojau. bet kadangi nesioju suzadetuviu zieda, tai mes pamatavom, kokio jis dydzio ir tada jau lengviau issirinkau, kokio dydzio daryt. tai patarciau nusinest zieda kuris labiausiai jums tinka, pamatuos ji ir bus lengviau pasirinkti dydi. del muliazu ir realybeje, zinokit mes gavom identiska. net buvau nuejus paziuret ar tikrai viskas taip pat
ir neturejau prie ko prikibti.
mes likom patenkinti. nors vyras paseme truputi mazesni, jam per sanari truputi sunkiau uzsimauna. na jis savo ziedo jokio neturejo. o jam muliazai visi dideli, nes labai ploni pirstai. tai jo dydis kaip ir geras po kol kas, bet jei ateityje priaugs svorio tex didint
o as tai issirinktu dydziu nenusivyliau. mano
kas liecia pacia parduotuve, tai ten dirba dvi mergaites. jos labai malonios. nes ejom i ta salona 3 kartus, kol galiausiai issirinkom. tai viena labai ilgai su mumis vargo, vis nese matavo. ir tikrai nesinervino, nerode nepatenkinto veido, kad gaistam jos laika. nes mes iskart pasakem kad dar nepirksim, kol nebusim galutinai nusprende, kad ziedelis musu. tik ziurekit, kad nebutu tokios senyvos moteriskes, nes ji kai kokiom 5 min pakeite mergaite kuri mus aptarnavo, mes vos is ten neisejom. nes ji buvo tokia tikra rusu laiku pardaveja, kuri zino geriau uz mus, kas mums geriau tinka ir kas mums graziau
bet paskui vel grizo jauna margaite ir vel viskas buvo gerai. 3-ciu kartu pasirasem sutarti, viska sutikrinom, ir uz 2-3 sav pasiemem. Reziume: viskas buvo be nesklandumu ir darbas nenuvyle.
deja bet foto neikelsiu, nes musu fotikas uzsilenke, o bandziau nufotografuot telefonu, tai labai susilieja. musu ziedeliai, be jokiu imantrybiu, nenorejom grubiu. blizgus, ne matinis auksas. isgraviruoti graziai tvarkingai.
sekmes uzsisakant savo ziedelius. lauksiu jusu atsiliepimu, kai gausit savuosius.