Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(savita1 @ 2012 05 15, 21:46)
Turiu klausima, gal kam taip buvo. Pasidarem klasikinius storokus ziedus su comfort fit, man su dydziu viskas gerai, bet va vyrui ne. Pirstai ilgi, per sanarius stori o toje vietoje kur ziedas buna pirstas plonesnis. Tai gaunasi taip, kad per sanari vos uzsideda (nusiima) o ant pirsto ziedas per didelis, tabaluoja, sake jam labai nepatogu. Kazin imanoma cia kazka padaryti, ar jau nelabai?
Ziedai tokie:
http://www.part.lt/i...?dum=1998390838

Čia daug žmonių su tokia situacija susiduria, aš irgi smile.gif ir nieko čia nepakeisi.. Galima mažinti žiedą iki tiek, kol gana sunkiai per sąnarius nusiima, bet vistiek sukiosis smile.gif Mano visi žiedai šitaip sukiojasi verysad.gif
Atsakyti
Turiu klausima, gal kam taip buvo. Pasidarem klasikinius storokus ziedus su comfort fit, man su dydziu viskas gerai, bet va vyrui ne. Pirstai ilgi, per sanarius stori o toje vietoje kur ziedas buna pirstas plonesnis. Tai gaunasi taip, kad per sanari vos uzsideda (nusiima) o ant pirsto ziedas per didelis, tabaluoja, sake jam labai nepatogu. Kazin imanoma cia kazka padaryti, ar jau nelabai?
Ziedai tokie:

Nelabai, nes jei pamažins, neužlįs per sąnarį...
Atsakyti
Ziedai tokie:

jei tokia forma pirstu tai nieko nepakeisi...sumazinsi-neuzdes per sanari,pripras prie laisvumo ir bus Ok thumbup.gif

p.s jau sveikinti??? bigsmile.gif
Atsakyti
Supratau, dabar galvoju gal B reikejo be comfort fito daryti, butu labiau "prigludes" prie pirsto, na bet jau velu verysad.gif

Smilte, dar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 05 15, 22:20)
Supratau, dabar galvoju gal B reikejo be comfort fito daryti, butu labiau "prigludes" prie pirsto, na bet jau velu verysad.gif

Taip geriau, nes lengviau per sąnarius užsidėt ir nusiimt smile.gif gali būti, kad be comfort fito būtų tekę didesnius daryt smile.gif bent jau mums taip aiškino juvelyras smile.gif
Atsakyti
Ziedai tokie:

Pas mane ta pati problema, ir galiu pasakyti, kad teisingai padarėte, jog gaminote, minimalaus dydžio kokį tik įmanoma kad užsimautų, nes priešingai jis dar labiau tabaluotų. Aš kai matavausi, Juvelyras padarė, kad normaliai užsimautų ir nusimautų , tačiau jau 3 mėnesiai žiedas guli lentynoj ir laukia vestuvių, kartas nuo karto užsidedu ir nusprendžiau, kad vis dėlto pasimažinsiu jį... tokio dydžio koks dabar tikrai nenešiosiu, tegul jau sunkiau užsimauna/nusimauna (kad ir tik su seilėm, kurios šitą procesą labai palengvina biggrin.gif ), o ant paties piršto kaip būna, kad kuo labiau priglustų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 05 14, 09:37)
kai gaminiesi pas  juvelyra ziedus ,kada reikia sumoketi pinigus?ir ar duoda koky ceky ar panaisiai kad palikai lt ir lauki ziedu?

Mes mokėjom kai pasiėmėm žiedus, o kai įdavėm auksą gavom tokį lapą, kur parašyta kiek aukso įdavėm, kokia bus kaina smile.gif
Atsakyti
ten daug yra tu juvelyru, mes daremes pas Irmanta toki, tai pirmiausia jis didelis melagis, zada viena data, bet neparo. susitari nuvaziuot matuotis, tai visad reikia jo laukt, nes darbe nebuna. Galiausiai atvaziavau pasiimt ziedu, tai buvo padaryta ne taip kaip taremes. mano ziedelyje nebuvo akuciu ideta. jis susiparino, bet cia ne mano problemos. tai tas akytes su dejo bile kaip. tarpai ne vienodi, akuciu dydziai skiriais, dvi judejo akutes. nunesiua dar karta, kad sutvarkytu. vis del to pinigus mok, o be to cia vienas is svarbiausiu dalyku vestuviu ir ne tik. cia mano kasdieininis papuosalas. nu zodziu siaip ne taip jis sutvarke tas kautes, nors negaliu pasakyt kad 100 proc. esu patenkinta, nes yra nelygumu dar. bet jau nebenturiu nervu daugiau su juo kovot...

QUOTE(Renalta @ 2012 04 26, 17:13)
o ka blogo padare?

Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 05 16, 01:24)
Taip geriau, nes lengviau per sąnarius užsidėt ir nusiimt smile.gif gali būti, kad be comfort fito būtų tekę didesnius daryt smile.gif bent jau mums taip aiškino juvelyras smile.gif

Mums butent padare su comfort fitu, nes musu abieju, kaip as sakau, "grungleti" pirstai.. smile.gif abiem kai uzsideda ziedas, toje vietoje lieka daug daug vietos smile.gif bet jau nieko cia nepadarysi, nes paskui per sanari neuzsidesim... g.gif
man visi ziedeliai sukinejas kaip tik nori .. doh.gif smile.gif bet pripratau jau smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 05 16, 11:52)
man visi ziedeliai sukinejas kaip tik nori ..  doh.gif smile.gif bet pripratau jau smile.gif  ax.gif

Bet gerai visai, kai vasarą patinsta pirštai, tada žiedas kaip tik būna biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 05 15, 22:46)

Šiaip įmanoma padaryti taip, kad būtų prigludęs prie piršto. Kai būna tokia problema, kad žmonės gimsta "pianisto pirštais", tai paprasčiausiai tokiu atveju į žiedą sukami tokie sraigteliai ar kaip tai pavadint, kad žiedas "darinėtųsi". Tada jis priglunda, kiek reikia, o nusiimti jį galima tai pat be problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 05 16, 13:45)
Šiaip įmanoma padaryti taip, kad būtų prigludęs prie piršto. Kai būna tokia problema, kad žmonės gimsta "pianisto pirštais", tai paprasčiausiai tokiu atveju į žiedą sukami tokie sraigteliai ar kaip tai pavadint, kad žiedas "darinėtųsi". Tada jis priglunda, kiek reikia, o nusiimti jį galima tai pat be problemų smile.gif

Pirma karta girdziu toki dalyka, idomu kaip visa tai atrodo mastau.gif
Atsakyti