Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(wanileee @ 2012 05 10, 12:19)
Būtent šitose nuotraukose, tai pavaizduoti auksiniai žiedai, apskritai pagrinde vestuviniai modeliai daromi iš aukso, bet su sidabru tai padaryti tikrai galima. O kas link prabų, tai 585 atitinka 14 karatų, o 750 - 18 karatų smile.gif

o tai 24 karatu tada koks? nes kaip suprantu 24 karatu yra geriausias, tas grynasis auksas..
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2012 05 10, 13:26)
o tai 24 karatu tada koks? nes kaip suprantu 24 karatu yra geriausias, tas grynasis auksas..

Na jei gryną auksą 999 prabos norėtumėte nešioti, tai prašom...
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 05 10, 08:51)
O galima paklausti kokie tokio pasirinkimo motyvai? Visu pirma tai labai skirtingi metalai, kurie net vienas salia kito uzsidejus skirtingais papuosalais neatrodo skoningai.
Jei nepatinka geltona spalva, rinkites balta. Arba darykites tik sidabro. Sie metalai yra skirtingu charakteristiku, man sunku isivaizduoti graziai ispildyta ju kombinacija, kuri dar ir nekeistu spalvos nuo nesiojimo bei patvariai nesiotusi.

Parodysiu mano akimis labai gražų sidabro ir balto aukso derini (žiedas šiaip ne vestuvinis, bet idėją galima panaudoti ir vestuviniams žiedams...):
user posted image
Žiedas dviejų sluoksnių - apačioje oksiduotas sidabras, o ant jo - balto aukso sluoksnis su "išpjautais" simboliais, įdėti du maži deimantukai. Puiki išeitis, norint derinti tokius skirtingus metalus cool.gif
Atsakyti
siandien maniskiui uzsakem zieda, o mano suzadetuviu issiuntem, kad pritaikytu prie vestuvinio, ziuresim ka gausim smile.gif
Atsakyti
Rimaz: simpatiškas žiedas smile.gif Bet kiek teko matyti pažįstamų vestuvinius žiedus su tokiais gilesniais raižiniais, tai nelabai atrodo po laiko 4u.gif Apsineša smarkiai, atrodo kaip purvini, tenka arba saugot, arba nežinau, nuolat valyti gal?

Man vestuvinis žiedas yra kasdienis papuošalas, jį nusiimu tik vienu momentu - kai tešlos gaminius darau, kad neliktų tešloje antspaudų blush2.gif Visais kitais atvejais žiedas ant rankos, tai jis turi būti pakankamai patvarus ir atsparus, kad net ir gavęs mechaninį "pažalojimą" atrodytų gerai. Bet kiti turi kitokią nuomonę, taigi reikėtų rinktis pagal save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2012 05 10, 11:06)
user posted image

Mes uzsisakem tokius ziedus smile.gif Pas mus baltas ir raudonas auksas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 16 gegužės 2012 - 15:01
cia musu ziedeliai, paprastuciai kokiu ir norejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilke @ 2012 05 11, 13:58)
cia musu ziedeliai, paprastuciai kokiu ir norejom  4u.gif

o man dar iskilo toks klausimelis, tokiuose pagamintuose zideliuose gali ideti deinamtukus ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 05 10, 22:02)
Rimaz: simpatiškas žiedas smile.gif Bet kiek teko matyti pažįstamų vestuvinius žiedus su tokiais gilesniais raižiniais, tai nelabai atrodo po laiko  4u.gif Apsineša smarkiai, atrodo kaip purvini, tenka arba saugot, arba nežinau, nuolat valyti gal?

Man vestuvinis žiedas yra kasdienis papuošalas, jį nusiimu tik vienu momentu - kai tešlos gaminius darau, kad neliktų tešloje antspaudų  blush2.gif Visais kitais atvejais žiedas ant rankos, tai jis turi būti pakankamai patvarus ir atsparus, kad net ir gavęs mechaninį "pažalojimą" atrodytų gerai. Bet kiti turi kitokią nuomonę, taigi reikėtų rinktis pagal save  4u.gif

Kiek man pasakojo juvelyras (gaminęs ir tą žiedą nuotraukoje), visus juvelyrinius dirbinius reikia vienaip ar kitaip prižiūrėt. Pvz aš vietoje savo vestuvinio dabar nešioju 10-osioms vestuvių metinėms darytą siaurą žieduką su 10 mažų deimantukų, jo nenusiiminėju, tik karts nuo karto pravalau su dantu šepetėliu (taip akmenukai atgauna blizgesį, nes nešiojant kasdieną iš vidaus su laiku apsineša nuo rankų kremo, indų plovimo ir pan...), o iš esmės per porą metų jam nieko neatsitiko. Aišku, lygaus žiedelio be graviravimo ir akmenėlių ir valyt nereikia, nebent kas keletą metų nunešti nupoliruoti smile.gif
Bet kaip ir pati rašėte - čia skonio reikalas... Tą nuotrauką įdėjau tiesiog kaip pavyzdį, kad yra įvairių variantų, o radus gerą, patyrusį ir kūrybingą juvelyrą galima įgyvendinti įvairias savo fantazijas ir norus wink.gif
Atsakyti
Mūsų štai tokie žiedukai wub.gif
Žinau, yra šimtą kartų gražesnių, bet šitie man patys mieliausi wub.gif wub.gif
Čia foto iš interneto, savo neišeina įkelti, tai nelabai tip top, bet kažkas tokio ax.gif

http://www.e-juvelyr...-iedai-pora.jpg
Atsakyti
o kokios deimantuku ir ju idejimo kainos dabar 4u.gif is anksto dekavoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 05 11, 21:05)
Mūsų štai tokie žiedukai  wub.gif
Žinau, yra šimtą kartų gražesnių, bet šitie man patys mieliausi  wub.gif  wub.gif
Čia foto iš interneto, savo neišeina įkelti, tai nelabai tip top, bet kažkas tokio  ax.gif

http://www.e-juvelyr...-iedai-pora.jpg

Musu draugai tokius turi smile.gif man asmeniskai nelabai graziai jie ant rankos ziurisi smile.gif bet cia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti