QUOTE(Purpurine @ 2012 05 10, 08:36)
O kodel to sandstone nerokoneduojate, nes jis labai panasus i hemmerd pavirsiu ir atrodo gana gilus bei grubus..tai va ir kalbame angliskais pavadinais, o tai jus man pasakykit, kaip tie pavirsiai vadinas lietuviu kalba..na nes man tai jie visi matiniai tik skirtingos fakturos tas matiskumas..
Bet dar tas hammered vel ziuriu skirias kur geltoni, ir kur balti ziedai..nes ten tas prie geltonu gi toks visas raupuotas toks atrodo, o va prie baltu jau kazkokie lyg daug isskobimu ziede..tai kuris cia tas hammered kuri cia ta faktura ismusama?
dar ziuriu angiskai yra ir Florentine finish..kas cia per pavirsius?praktiskas?
Bet dar tas hammered vel ziuriu skirias kur geltoni, ir kur balti ziedai..nes ten tas prie geltonu gi toks visas raupuotas toks atrodo, o va prie baltu jau kazkokie lyg daug isskobimu ziede..tai kuris cia tas hammered kuri cia ta faktura ismusama?
dar ziuriu angiskai yra ir Florentine finish..kas cia per pavirsius?praktiskas?
Aš apskritai nerekomenduoju matinti žiedų paviršiaus, bet čia jūsų valia. Va kaip rašė anksčiau Bailarina, juvelyras minėjo, kad galės visada atnaujinti žiedelius, tai ir nebesukit galvos, darykit tai, kas jums atrodo gražu, bet mes visada perspėjame klientus apie vieną ar kitą metodą, t.y. jų praktiškumą nešiojant žiedus. Šiaip tas pašiaušimas su smėliapūte yra toks paviršinis, kad nagu įbrėžiant žiedą tai matytųsi, bent jau taip man paaiškino juvelyras Apskritai siūlyčiau pažiūrėti aukso kalvės meistrų žiedus pagamintus ir ten berods Dainiaus juvelyro gaminti yra tokie kaip raupsuoti tie žiedai, jie ne matiniai, bet žiedo apdirbimas yra tikrai ne laikinas dalykas, nebent jums pačiai tokie
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2012 05 10, 09:51)
O galima paklausti kokie tokio pasirinkimo motyvai? Visu pirma tai labai skirtingi metalai, kurie net vienas salia kito uzsidejus skirtingais papuosalais neatrodo skoningai.
Dažnai žmonės tai renkasi neturėdami pinigėlių įsigyti auksinius žiedus, o auksą įkombinuoja norėdami vis gi pabrėžti/parodyti, kad tai vestuviniai žiedeliai. Bet vis dėl to sidabras gana minkštas metalas ir praktiškumo atžvilgiu jie tikrai nėra iš praktiškiausių, bet kai nėra iš ko pasigaminti geriau, gerai būna ir tokie