Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(wanileee @ 2012 05 09, 14:01)
Siūlyčiau darytis ne matinį variantą, nes jis labai laikinas dalykas, po kiek laiko tas pašiaušimas "nueina", žiedukai taps "margi", labai ryškiai matomi įbrėžimai... smile.gif

Ačiū, o gal žinote kokia kaina butu už pagaminima blush2.gif
Atsakyti
O sakykit ,mums juvelyras sake, kad matiniai gali buti taskiniai kazkokie, ir ju matiskumas rupesnis, ir tokie lyg bruksniniai matiniai, na is kart atrodo lyg subraizytas ziedas..tai pagal ji tas taskinis matiskumas gana praktiskas ant geltono auksto o va tas bruksninis tipo greiciau nusibraizo..o ir jis minejo, kad geltonas praktiskiau matinis nei baltas auksas..beje, sake ar blizgus, ar matinis ziedas vienodai (per ta pati laika) jie susibraizo, ir vienodai reiktu nest juos vel numatint o kitus nubligint..
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2012 05 09, 14:10)
Ačiū, o gal žinote kokia kaina butu už pagaminima  blush2.gif

Kad žinokit ne vilnietė esu, o skirtinguose miestuose skirtinga ir kaina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Purpurine @ 2012 05 09, 14:17)
O sakykit ,mums juvelyras sake, kad matiniai gali buti taskiniai kazkokie, ir ju matiskumas rupesnis, ir tokie lyg bruksniniai matiniai, na is kart atrodo lyg subraizytas ziedas..tai pagal ji tas taskinis matiskumas gana praktiskas ant geltono auksto o va tas bruksninis tipo greiciau nusibraizo..o ir jis minejo, kad geltonas praktiskiau matinis nei baltas auksas..beje, sake ar blizgus, ar matinis ziedas vienodai (per ta pati laika) jie susibraizo, ir vienodai reiktu nest juos vel numatint o kitus nubligint..

Na apie taškinį ir brūkšninį pirmąkart girdžiu, žinau tik vieną matinimo būdą, bet kad ir kaip ten būtų, apskritai tas matinimas yra tikrai laikinas dalykas. Jums sakė, kad po tiek pat laiko vis tiek reiks nešti tvarkyti, bet patikėkit, matomas skirtumas tarp matinio ir blizgaus varianto, kai jis yra subraižytas, tikrai ryškus. Matinis pasidaro toks lyg purvinas, o blizgus variantas manau ir pati turite,kaip palyginti, kažkokį auksinį žieduką gal turite, o jei ne, tai galiu pasakyti, jog tikrai taip "nekliuna už akies" įbrėžimai šio varianto lyginant su matiniu. Tuo labiau jei žiedelis ne iš plačiųjų...Bet rinktis vis dėl to jums, daugumai jokie argumentai prieš matinį variantą negalioja biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanileee: 09 gegužės 2012 - 13:42
QUOTE(wanileee @ 2012 05 09, 13:41)
Na apie taškinį ir brūkšninį pirmąkart girdžiu, žinau tik vieną matinimo būdą...

O tai kos tas budas?na kaip ziedas atrodo?
nes as kiek pasiaiskinau matiniskumas turi ne viena variacija..na anglu kalboj gal gariau tie visi budai labai aiskai vadinas..va idedu pvz su ziedeliais ir ten parodyti matiskumai..tas taskinis matiskumas yra vidurinis ziedas (jis pagal juvelyra praktiskumo tokio pat kaip blizgus), toliau yra tiesiog matinis (jis pats nepraktiskiausias), tada yra satininis matinis (turbut dar vadinamas bruksniniu, nes jame matosi tokie lyg subraizymai)..arba jie lietuviu kalboj dar kitaip vadinami, o mano juvelyras juos visus priskyre prie matiniu.. mirksiukas.gif
user posted image
va dar ziedu pavirsiu, cia ir jie kiek kitaip vadinami
user posted image
Tas taskinis matiskumas butu turbut hemmed finish(toki pasirinkom)
Bruksninis matiskumas butu soft brush finish
na o tada nematau skirtumu tarp matte finish ir satin finish g.gif
Papildyta:
va dar pavirsiu apibudininmu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 05 09, 15:40)
O tai kos tas budas?na kaip ziedas atrodo?
nes as kiek pasiaiskinau matiniskumas turi ne viena variacija..na anglu kalboj gal gariau tie visi budai labai aiskai vadinas..va idedu pvz su ziedeliais ir ten parodyti matiskumai..tas taskinis matiskumas yra vidurinis ziedas (jis pagal juvelyra praktiskumo tokio pat kaip blizgus), toliau yra tiesiog matinis (jis pats nepraktiskiausias), tada yra satininis matinis (turbut dar vadinamas bruksniniu, nes jame matosi tokie lyg subraizymai)..arba jie lietuviu kalboj dar kitaip vadinami, o mano juvelyras juos visus priskyre prie matiniu.. mirksiukas.gif
va dar ziedu pavirsiu, cia ir jie kiek kitaip vadinami
Tas taskinis matiskumas butu turbut hemmed finish(toki pasirinkom)
Bruksninis matiskumas butu soft brush finish
Papildyta:
va dar pavirsiu apibudininmu:

Jei pasirinkot tą hammered finish variantą, tai jis ne matinis, apskritai čia toks apdirbimo būdas, kai raštas yra "išmušamas" ir jis tikrai nėra laikinas variantas, būtų thumbup.gif pasirinkimas. Aš galvojau, kad jūs kalbate apie tą satin ar matte finish, kurių padengimo būdas yra tikrai labai laikinas. Tas laikinas nereikia suprasti, jog ims ir nusitrins, tiesiog šie žiedo apdirbimo būdai "nemėgsta" kontaktuoti su jokiais aštriais paviršiais, nes pasidengs įbrėžimų raizginiu biggrin.gif Tas sandstone finish variantas yra tas pats matinis variantas, tik padengimo būdas skiriasi, t.y. žiedo paviršius "pašiaušiamas" smėliapūte, ko irgi nerekomenduočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanileee: 09 gegužės 2012 - 15:18
QUOTE(wanileee @ 2012 05 09, 15:15)
Aš galvojau, kad jūs kalbate apie tą satin ar matte finish, kurių padengimo būdas yra tikrai labai laikinas. Tas laikinas nereikia suprasti, jog ims ir nusitrins, tiesiog šie žiedo apdirbimo būdai "nemėgsta" kontaktuoti su jokiais aštriais paviršiais, nes pasidengs įbrėžimų raizginiu biggrin.gif

Musu ziedai yra kazkas panasaus i satin matte, juvelyras pasake, kad visada atnaujins ziedelius kai tik reikes wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Purpurine @ 2012 05 09, 14:40)

Satin finish truputi blizgesnis uz matte finish smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas parekomenduotu juvelyra Vilniuje ziedeliu gaminimui? Dar neissirinkome tiksliai ko norime, bet jau gan greit teks apsispresti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2012 04 26, 19:15)
bigsmile.gif foto parodykit? ir issamesne info:kur kiek kainavo?

Nuotrauką jau turiu, galit į AŽ parašyti savo el.pašto adresą, atsiųsiu pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
o gal kas žino ar galima auksa su sidabru žiede derinti, ar gali toki varianta pagaminti?
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 05 09, 15:15)
Jei pasirinkot tą hammered finish variantą, tai jis ne matinis, apskritai čia toks apdirbimo būdas, kai raštas yra "išmušamas" ir jis tikrai nėra laikinas variantas, būtų  thumbup.gif  pasirinkimas. Aš galvojau, kad jūs kalbate apie tą satin ar matte finish, kurių padengimo būdas yra tikrai labai laikinas. Tas laikinas nereikia suprasti, jog ims ir nusitrins, tiesiog šie žiedo apdirbimo būdai "nemėgsta" kontaktuoti su jokiais aštriais paviršiais, nes pasidengs įbrėžimų raizginiu biggrin.gif Tas sandstone finish variantas yra tas pats matinis variantas, tik padengimo būdas skiriasi, t.y. žiedo paviršius "pašiaušiamas" smėliapūte, ko irgi nerekomenduočiau mirksiukas.gif

O kodel to sandstone nerokoneduojate, nes jis labai panasus i hemmerd pavirsiu ir atrodo gana gilus bei grubus..tai va ir kalbame angliskais pavadinais, o tai jus man pasakykit, kaip tie pavirsiai vadinas lietuviu kalba..na nes man tai jie visi matiniai biggrin.gif tik skirtingos fakturos tas matiskumas..
Bet dar tas hammered vel ziuriu skirias kur geltoni, ir kur balti ziedai..nes ten tas prie geltonu gi toks visas raupuotas toks atrodo, o va prie baltu jau kazkokie lyg daug isskobimu ziede..tai kuris cia tas hammered blink.gif kuri cia ta faktura ismusama?
dar ziuriu angiskai yra ir Florentine finish..kas cia per pavirsius?praktiskas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 10 gegužės 2012 - 07:55
QUOTE(minha @ 2012 05 09, 14:05)
o vilniuje kur pasiulytumete darytis ziedukus?  4u.gif

Man irgi idomu g.gif

Papildyta:
QUOTE(Echmėja @ 2011 10 19, 15:03)
labas,o gal kas turit ziedus maisytus su auksu ir sidabru?tarkim visas auksinis ziedas o viduryje sidabro juostele,ar pan...kokie atsiliepimai?

Jo man irgi idomu gal kas tokius gaminosi?
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2012 05 10, 08:31)
Man irgi idomu  g.gif

Papildyta:

Jo man irgi idomu gal kas tokius gaminosi?

O galima paklausti kokie tokio pasirinkimo motyvai? Visu pirma tai labai skirtingi metalai, kurie net vienas salia kito uzsidejus skirtingais papuosalais neatrodo skoningai.
Jei nepatinka geltona spalva, rinkites balta. Arba darykites tik sidabro. Sie metalai yra skirtingu charakteristiku, man sunku isivaizduoti graziai ispildyta ju kombinacija, kuri dar ir nekeistu spalvos nuo nesiojimo bei patvariai nesiotusi.
Atsakyti