Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(inetulka @ 2011 10 05, 17:24)
O ką galvojat apie vestuvinius žiedus iš volframo? Labai liuks metlas, nesusibraižys, auksas palyginus su juo labai minkštas ir gražiai atrodo...ar manot kad turėtų būti auksiniai?
http://www.ogrings.l...sikiniai_ziedai

Kažkada galvojom apie tokius žiedus, bet pamačius realiai apsigalvojom. Jie labai pilki, tamsūs, atrodo kaip pigus žiedas už kelis litus. Abu mėgstam baltą šviesų metalą, todėl gaminsim balto aukso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 10 05, 17:17)
Kažkada galvojom apie tokius žiedus, bet pamačius realiai apsigalvojom. Jie labai pilki, tamsūs, atrodo kaip pigus žiedas už kelis litus. Abu mėgstam baltą šviesų metalą, todėl gaminsim balto aukso  bigsmile.gif

nu balto aukso fainiai turėtų būt, o kiek maždaug kainuoja balto aukso žiedai kažin?
O dėl volframo tai neaišku te matei kažkaip įdomiai parašyta: "Kaina: 350 Lt (įprastas volframas), 500 Lt (baltas volframas)", tai gal jūs matėt tą įprastą? Gal tas baltas volframas gražesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetulka @ 2011 10 05, 16:24)
O ką galvojat apie vestuvinius žiedus iš volframo? Labai liuks metlas, nesusibraižys, auksas palyginus su juo labai minkštas ir gražiai atrodo...ar manot kad turėtų būti auksiniai?

As irgi i juos buvau atkreipusi demesi. Bet MB apramino. Jis ismano apie metalus, tai sake, kad volframas ziauriai brangus, tai nusprendeme, kad ten turbut paprastas metalas, tik dengtas volframu. Bet cia tik mes taip simasteme, kaip yra is tikro, reiketu gamintoju klausti, kokia sudetis ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 10 05, 17:49)
Tai jums turbut juokingai skamba ir tai, kad pvz. balta suknele simbolizuoja nekaltuma, tyruma.
As nepersu, kad butinai visi pirkim klasikinius ziedus  lotuliukas.gif nepagalvokit tik  biggrin.gif

Siaip tai nieko ta balta suknele nesimbolizuoja ir atsirado salyginai neseniai.

Del volframo ziedu buvo nemazai nuomoniu uzpraeitoje temoje, ten kazkas ir pavyzdziu pateike, kaip gyvai atrodo. Man nepatiko, atrodo pilki, tiesiog kaip gelezis. Apskritai, manau ziedams gaileti neverta.
Atsakyti
QUOTE(inetulka @ 2011 10 05, 20:15)
nu balto aukso fainiai turėtų būt, o kiek maždaug kainuoja balto aukso žiedai kažin?
O dėl volframo tai neaišku te matei kažkaip įdomiai parašyta: "Kaina: 350 Lt (įprastas volframas), 500 Lt (baltas volframas)", tai gal jūs matėt tą įprastą? Gal tas baltas volframas gražesnis?  g.gif

Kiek kainuoja tiksliai jau pagaminti negaliu pasakyti, jau neatsimenu blush2.gif (senokai žiūrėjom). Mes gaminsim, turim savo geltoną auksą, juvelyras sakė kainuos apie 400 Lt.
Nežinau, tiesa pasakius, kurie ten buvo, bet tokie pilki. Ant rankos negražiai man atrodė, pigiai taip kažkaip, ypač ant MB rankos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 10 05, 18:17)
Kažkada galvojom apie tokius žiedus, bet pamačius realiai apsigalvojom. Jie labai pilki, tamsūs, atrodo kaip pigus žiedas už kelis litus. Abu mėgstam baltą šviesų metalą, todėl gaminsim balto aukso  bigsmile.gif

Tai jūs matėt gal tamsaus volframo, nes jie tai tikrai kaip veržlės atrodo schmoll.gif , mes pirkom balto volframo ir nesumeluosiu - jie atrodo gražiau ir labiau blizga nei balto aukso žiedukai rolleyes.gif, pirmadienį gausim jau juos - parodysiu gyvai smile.gif
Atsakyti
Vestuvės ateis ir praeis, visam gyvenimui liks žiedai ir nuotraukos, čia aš netaupiau ir kitom patarčiau netaupyti 4u.gif
Atsakyti
kaip ir žadėjau, rodau mūsų balto volframo žiedukus. Bent jau man tai jie labai gražūs ir esu labai patenkinta, kad pasirinkom šitą metalą wub.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(mafijozė @ 2011 10 10, 09:09)
Vestuvės ateis ir praeis, visam gyvenimui liks žiedai ir nuotraukos, čia aš netaupiau ir kitom patarčiau netaupyti  4u.gif

Vestuvės gal ir ateis ir praeis, bet santuoka liks visam gyvenimui ir tai yra svarbiausia (aišku ne visiems biggrin.gif ), o ne žiedai ir nuotraukos smile.gif, todėl mes būtent šitoj srity ir pataupysim biggrin.gif ir už tuos pinigus ilgiau pasimėgausim medaus mėnesiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 11 spalio 2011 - 09:19
QUOTE(Echmėja @ 2011 10 11, 13:11)
mieli ziedukai wub.gif ,jei nepaslaptis kiek kainavo? blush2.gif

Po 500 lt kiekvienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetulka @ 2011 10 05, 16:24)

Sveikos,

galiu pasisakyt praktiskai del volframo ziedu. Mes pirkom suzadetuviu volframo ziedus butent sitoj firmoj. Taip jie pilki, bet toli grazu neatrodo pigiai. As nemegstu blizguciu, todel rinkomes matinius. Nesiojam jau daugiau nei du menesius, ir galiu pasakyti - tikrai tiesa tai, kad nesibraizo. As su juo viska darau ir nenusiemineju.
Mes patenkinti pasirinkimu. Tik siulyciau pasidairyti ne vien tik sioje parduotuveje, nes kainos galbut siek tiek padidintos ir dar butinai prasykit nuolaidos jeigu sioje pirksit.
Na o vestuvinius issirinkom balto aukso su geltono aukso banguojancia juostele. Banguojanti juostele kaip gyvenimas ir santuoka - pakilimai ir nukritimai...
Atsakyti
Sveikutes, musu ziedukai tokie smile.gif My Webpage, tiktai blizgus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfrep @ 2011 10 19, 13:24)
Sveikutes, musu ziedukai tokie smile.gif My Webpage, tiktai blizgus smile.gif

thumbup.gif Jau norejau duot pastaba, kad matinis pavirsius labai braizosi, ant blizgaus tie pasibraizymai ne tokie ryskus. smile.gif
Atsakyti