Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi smile.gif
Šiandien pasiėmiau žiedelius ir vos nespygtelėjau iš laimės. Klasikiniai, gan platūs. Mano su vienu deimančiuku. Darėmės "Aukso kalvėj", Klaipėdoj. Gan brangu, bet rezultatas superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2012 05 02, 15:56)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi  smile.gif
Šiandien pasiėmiau žiedelius ir vos nespygtelėjau iš laimės. Klasikiniai, gan platūs. Mano su vienu deimančiuku. Darėmės "Aukso kalvėj", Klaipėdoj. Gan brangu, bet rezultatas superinis  thumbup.gif

Va va, mes tai net is kito salies galo trenkemes, kad ten pasidaryt biggrin.gif biggrin.gif

Sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bailarina: 02 gegužės 2012 - 16:05
QUOTE(Bailarina @ 2012 04 28, 11:59)
Taip, cia pagaminimo kaina, dar ir akmenukai kainavo, tai visa kaina buvo beveik 1400lt
Bet ziedai patys labai kokybiski, uzsidejus jauciasi kad "tvirtas" darbas, o ne skardele kokia  biggrin.gif
As tai vis dar euforijoj biggrin.gif labai patenkinta esu, labai labai!!

labai idomus smile.gif sveikinimai thumbup.gif musu bus tik uz menesio ax.gif laukiu nesulaukiu, kada ir mes galesim atsiimti ir musu pasirinktas salonas nepaves, nes labai abejojau del ziedelio dydzio, kuri vis gi geriau pasirinkti ir nebus nei per mazas nei per didelis doh.gif . tikiuos, kad ir as galesiu spygtelti. smile.gif
Atsakyti
Musus ziedeliai jau paleisti gamybai ax.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as savo ziedus. Gainti pas amatista, Kaune Sv. Gertrudos g. Kainavo darbas 450, auksas savo, svoris 14 gr. Viduje igraviruota data. Begalo patenkinti darbu.user posted image
Atsakyti
Širše nuostabus ziedukai thumbup.gif Nei paprati, nei per sustri, pataikete i 10 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 05, 18:47)
Širše nuostabus ziedukai thumbup.gif  Nei paprati, nei per sustri, pataikete i 10 thumbup.gif

labai aciu, nuotraukoje nesimato gal sonai ju balto aukso.
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2012 05 05, 15:48)

tai ka galiu pasakyti... Mūsų žiedeliai identiški... 4u.gif
sveikinu, pasirinkimas itin puikus.. smile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif mes irgi tokius sausio menesi pasidareme.. o jau uz nepilno menesio vestuves.. smile.gif wub.gif tik musu raudono aukso visi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 16 gegužės 2012 - 15:02
QUOTE(akutivo @ 2012 05 07, 14:16)
tai ka galiu pasakyti... Mūsų žiedeliai identiški... 4u.gif
sveikinu, pasirinkimas itin puikus.. smile.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif  mes irgi tokius sausio menesi pasidareme.. o jau uz nepilno menesio vestuves.. smile.gif  wub.gif tik musu raudono aukso visi smile.gif

Oooo pamaciau ir as tavo ziedelius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 05 07, 15:50)
Oooo pamaciau ir as tavo ziedelius  bigsmile.gif

nu net paciai nereikejo vargintis det foto:D
forumiete idejo...smile.gif tik dbr gerai isiziurejus.. musu tokie mielesni, maziau grieztesni tokie.. apvalesni gal... smile.gif ir tas vidus gal nera toks gilus.. nu bet realiai tokie pat biggrin.gif ax.gif
tik kad i raudonuma.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 05 07, 15:06)
nu net paciai nereikejo vargintis det foto:D
forumiete idejo...smile.gif tik dbr gerai isiziurejus.. musu tokie mielesni, maziau grieztesni tokie.. apvalesni gal... smile.gif ir tas vidus gal nera toks gilus.. nu bet realiai tokie pat biggrin.gif ax.gif
tik kad i raudonuma.. ax.gif

Vistiek tikras daiktas kitaip, graziau atrodo nei nuotrauka smile.gif
Na, vistiek greit paciupineti gausiu ax.gif
Atsakyti
Pasidalinkit savo patirtimi kokios prabos auksa renkates ziedui 585 ar 750? Mes neapsisprendiziam - kiek juverlyru, tiek ir patarimu.
Atsakyti