Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi
Šiandien pasiėmiau žiedelius ir vos nespygtelėjau iš laimės. Klasikiniai, gan platūs. Mano su vienu deimančiuku. Darėmės "Aukso kalvėj", Klaipėdoj. Gan brangu, bet rezultatas superinis
QUOTE(ViduxKLP @ 2012 05 02, 15:56)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi
Šiandien pasiėmiau žiedelius ir vos nespygtelėjau iš laimės. Klasikiniai, gan platūs. Mano su vienu deimančiuku. Darėmės "Aukso kalvėj", Klaipėdoj. Gan brangu, bet rezultatas superinis
Va va, mes tai net is kito salies galo trenkemes, kad ten pasidaryt
Sveikinimai!
QUOTE(Bailarina @ 2012 04 28, 11:59)
Taip, cia pagaminimo kaina, dar ir akmenukai kainavo, tai visa kaina buvo beveik 1400lt
Bet ziedai patys labai kokybiski, uzsidejus jauciasi kad "tvirtas" darbas, o ne skardele kokia
As tai vis dar euforijoj labai patenkinta esu, labai labai!!
Bet ziedai patys labai kokybiski, uzsidejus jauciasi kad "tvirtas" darbas, o ne skardele kokia
As tai vis dar euforijoj labai patenkinta esu, labai labai!!
labai idomus sveikinimai musu bus tik uz menesio laukiu nesulaukiu, kada ir mes galesim atsiimti ir musu pasirinktas salonas nepaves, nes labai abejojau del ziedelio dydzio, kuri vis gi geriau pasirinkti ir nebus nei per mazas nei per didelis . tikiuos, kad ir as galesiu spygtelti.
Musus ziedeliai jau paleisti gamybai
Širše nuostabus ziedukai Nei paprati, nei per sustri, pataikete i 10
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 05, 18:47)
Širše nuostabus ziedukai Nei paprati, nei per sustri, pataikete i 10
labai aciu, nuotraukoje nesimato gal sonai ju balto aukso.
QUOTE(Širše @ 2012 05 05, 15:48)
tai ka galiu pasakyti... Mūsų žiedeliai identiški...
sveikinu, pasirinkimas itin puikus.. mes irgi tokius sausio menesi pasidareme.. o jau uz nepilno menesio vestuves.. tik musu raudono aukso visi
QUOTE(akutivo @ 2012 05 07, 14:16)
tai ka galiu pasakyti... Mūsų žiedeliai identiški...
sveikinu, pasirinkimas itin puikus.. mes irgi tokius sausio menesi pasidareme.. o jau uz nepilno menesio vestuves.. tik musu raudono aukso visi
Oooo pamaciau ir as tavo ziedelius
QUOTE(Snaily @ 2012 05 07, 15:50)
Oooo pamaciau ir as tavo ziedelius
nu net paciai nereikejo vargintis det foto:D
forumiete idejo... tik dbr gerai isiziurejus.. musu tokie mielesni, maziau grieztesni tokie.. apvalesni gal... ir tas vidus gal nera toks gilus.. nu bet realiai tokie pat
tik kad i raudonuma..
QUOTE(akutivo @ 2012 05 07, 15:06)
nu net paciai nereikejo vargintis det foto:D
forumiete idejo... tik dbr gerai isiziurejus.. musu tokie mielesni, maziau grieztesni tokie.. apvalesni gal... ir tas vidus gal nera toks gilus.. nu bet realiai tokie pat
tik kad i raudonuma..
tik kad i raudonuma..
Vistiek tikras daiktas kitaip, graziau atrodo nei nuotrauka
Na, vistiek greit paciupineti gausiu
Pasidalinkit savo patirtimi kokios prabos auksa renkates ziedui 585 ar 750? Mes neapsisprendiziam - kiek juverlyru, tiek ir patarimu.