Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(zaliaskare @ 2012 04 18, 15:00)
user posted image

O mes norim štai tokių žiedelių, na tik žinoma mano bus be akyciu, nepatinka man jos  cool.gif  žadam darytis irgi Bohemoje  smile.gif

pas mus toks pats modeliukas, aš dėjau akutę mb ne, bet jie ir be jos gražiai žiūrisi, tiesa rinkausi raudoną ir baltą auksą.
Atsakyti
As dariausi ziedus pylimo 34, nerekomenduoju niekam pas toki juvelyra, kur daremes mes.
labai atidziai rinkites ir skaitykite atsiliepimus, nes man savo ziedeli reikia nesti perdaryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shvylis @ 2012 04 26, 14:54)
As dariausi ziedus pylimo 34, nerekomenduoju niekam pas toki juvelyra, kur daremes mes.
labai atidziai rinkites ir skaitykite atsiliepimus, nes man  savo ziedeli reikia nesti perdaryti verysad.gif

o ka blogo padare?
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 04 20, 13:43)
cia jie parduoda auksa darantis po 85 lt?Nes as klausiau ,pas mus mieste,tai sake ,jog kaina 110/g. pardavimo g.gif

mes pas ta juvelyra gaminames ziedus ir uz aukso grama 85lt mokesim clap_1.gif o kiek kainuotu jei taip pirkti auksa noretume nesigaminant nieko tai kazkaip net neklausiau g.gif
Atsakyti
Skirtinguose miestuose skirtingos ir kainos smile.gif
Atsakyti
O mes pagaliau pasiemem savo ziedelius.. Jie nuostabus!!!!!! wub.gif
Galiu labai pagirti ir rekomenduoti musu juvelyra, visiskai jokiu nusiskundimu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 04 26, 18:53)
O mes pagaliau pasiemem savo ziedelius.. Jie nuostabus!!!!!! wub.gif
Galiu labai pagirti ir rekomenduoti musu juvelyra, visiskai jokiu nusiskundimu! smile.gif

bigsmile.gif foto parodykit? ir issamesne info:kur kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2012 04 26, 19:15)
bigsmile.gif foto parodykit? ir issamesne info:kur kiek kainavo?

Labai noreciau parodyti, bet siuo metu normalaus fotiko neturiu ir negaliu nufotkint, bet kai parsivesiu, butinai idesiu!! bigsmile.gif

O issamesne info esu jau kelis kartus anksciau rasius, daremes "Aukso kalveje" pas D. Stonciu. Kazkaip buvau isitikinus, kad ziedu gamyba mums kainavo 900 lt, bet vaikinas sake, kad vis delto 800 lt smile.gif
O siaip ziedu nuotrauka yra ju puslapy, to juvelyro "skilty" 15 nuotrauka. Realybej taip pat atrodo kaip ir nuotraukoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 04 26, 19:22)
Labai noreciau parodyti, bet siuo metu normalaus fotiko neturiu ir negaliu nufotkint, bet kai parsivesiu, butinai idesiu!!  bigsmile.gif

O issamesne info esu jau kelis kartus anksciau rasius, daremes "Aukso kalveje" pas D. Stonciu. Kazkaip buvau isitikinus, kad ziedu gamyba mums kainavo 900 lt, bet vaikinas sake, kad vis delto 800 lt smile.gif
O siaip ziedu nuotrauka yra ju puslapy, to juvelyro "skilty" 15 nuotrauka. Realybej taip pat atrodo kaip ir nuotraukoj smile.gif

Geras kokie gražus wub.gif Mes irgi norim kažko panašaus, o čia kaina su jūsų auksu?
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 04 20, 12:43)

tokius pat,tik klasikinio tipo (platesnius )ir be akuciu  matavomes Aukso centre  smile.gif

Taip taip mes irgi platesnius matavom4s, tik a6 niekur neradau tokiu pat, o šitie panašiausi buvo smile.gif
Tik matavome Fashion gold cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 04 26, 16:13)
o ka blogo padare?

mes ten daromes, dabar neramu pasidare unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pilke @ 2012 04 28, 12:32)
mes ten daromes, dabar neramu pasidare  unsure.gif o kokia juvelyro pavarde ?

Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2012 04 27, 07:00)
Geras kokie gražus  wub.gif  Mes irgi norim kažko panašaus, o čia kaina su jūsų auksu?

Taip, cia pagaminimo kaina, dar ir akmenukai kainavo, tai visa kaina buvo beveik 1400lt
Bet ziedai patys labai kokybiski, uzsidejus jauciasi kad "tvirtas" darbas, o ne skardele kokia biggrin.gif
As tai vis dar euforijoj biggrin.gif labai patenkinta esu, labai labai!!
Atsakyti