Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(zaliaskare @ 2012 04 18, 15:13)
Ačiū ačiū blush2.gif
Pirmiausiai mes net neiškojom būtent tokiu, ėjom per juvelyrines parduotuvytes ir matavomes cool.gif  vienoje mum pati pardavėja pasiūlė pasimatuoti tokius, jie buvo be akučių ir žinokite kaip super atrodė thumbup.gif ir taip atrodo lipo mum abiem su MB. Juvelyrineje pasiūlė per kiekvienas metines isidėti po akute  smile.gif  (Nepirkom, nes turim močiučių paliktus žiedus ir dar šeip daug pritrukinėjusių grandinėlių, tai jau tikslas senai buvo patiem darytis)Grįžusi namo pradėjau ieškoti nuotraukos ir radau tik tokia internete, su akutėmis  cool.gif

Na tai ir labai gerai vadinasi, jei jau patiko tokie ir be akučių, pas mus kai ateina sakytis, tai dažniausiai būna nori tokių su akutėmis, kad kuo daugiau blizgėtų smile.gif Bet jei jum tik patinka toks variantas, tai ir šaunu, šiuo atveju ir pinigėlių pataupysite deimančiukų nedėdami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 04 18, 14:19)
Na tai ir labai gerai vadinasi, jei jau patiko tokie ir be akučių, pas mus kai ateina sakytis, tai dažniausiai būna nori tokių su akutėmis, kad kuo daugiau blizgėtų smile.gif Bet jei jum tik patinka toks variantas, tai ir šaunu, šiuo atveju ir pinigėlių pataupysite deimančiukų nedėdami mirksiukas.gif

Mano suvokimas toks, kad sužadėtuvių žiedas turi blizgėti, bet vestuvių turi būti praktiškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2012 04 18, 15:25)
Mano suvokimas toks, kad sužadėtuvių žiedas turi blizgėti, bet vestuvių turi būti praktiškas  smile.gif

Kiek žmonių, tiek ir nuomonių, bet šiuo atveju kiekviena yra teisinga rolleyes.gif
Atsakyti
o mano nei sužadėtuvių, nei vestuvių nežibės smile.gif) O vestuviniai bus su baltuoju gintaru, bais nepraktiška, bet labai gražu..
Atsakyti
Nesu macius kaip atrodo ziedai su baltuoju gintaru ax.gif
Atsakyti
as taip pat nemacius ziedu su baltuoju gintaru,butu labai idomu pamatyti ax.gif o siaip kas del vestuviniu ziedu man jie turi buti ir grazus ir praktiski thumbup.gif na kas is to jei vestuviu diena jie atrodys nuostabiai,o po puses metu ju grozis bus likes tik prisiminimuose doh.gif
Atsakyti
Bailarina, Saulyte**, galėsiu parodyti, kai pagamins smile.gif
O dar dėl žiedų praktiškumo, tai manau, kad čia kiekvieno pasirinkimas smile.gif mes su būsimu vyru nusprendėm, kad atsinaujinti žiedus bet kada galėsim (o kadangi gintaras sąlyginai minkštas, tai ir turėsim, bent kas kokius 5 metus). ir dar, kiek mačiau poliruotų žiedelių, juos vis tiek reikia atnaujinti, nes pasibraižo, kad ir kaip saugotum.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksaklaupė: 19 balandžio 2012 - 08:36
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 19, 07:18)
as taip pat nemacius ziedu su baltuoju gintaru,butu labai idomu pamatyti  ax.gif  o siaip kas del vestuviniu ziedu man jie turi buti ir grazus ir praktiski  thumbup.gif  na kas is to jei vestuviu diena jie atrodys nuostabiai,o po puses metu ju grozis bus likes tik prisiminimuose  doh.gif

Vakar parodziau savo antrajai pusei Jusu ziedus , tai jis sako as kazko panasaus ir labai noriu smile.gif Mes pas Katina kitoje savaiteje keliausim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 04 19, 09:31)
Bailarina, Saulyte**, galėsiu parodyti, kai pagamins smile.gif
O dar dėl žiedų praktiškumo, tai manau, kad čia kiekvieno pasirinkimas smile.gif mes su būsimu vyru nusprendėm, kad atsinaujinti žiedus bet kada galėsim (o kadangi gintaras sąlyginai minkštas, tai ir turėsim, bent kas kokius 5 metus). ir dar, kiek mačiau poliruotų žiedelių, juos vis tiek reikia atnaujinti, nes pasibraižo, kad ir kaip saugotum..  4u.gif

na jei reikes atnaujinti tik kas 5metus tai sakyciau jie pakankamai praktiski ax.gif as jau maniau,kad juos vos ne kas puse metu reikes tvarkyti lotuliukas.gif kas 5metus tai manau cia visus ziedus reikia nesti atnaujinti ar jie klasikiniai ar su gintaru ar dar kokie,nes tikrai atsiranda visokiu pabraizymu ir pan.
Papildyta:
kai ziedus atsiimsim butinai ikelsiu foto smile.gif
Atsakyti
mergaites o Kaune kuri nors ieskojio?gal yra kokiu nors pigesniu variantu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2012 04 19, 16:49)
mergaites o Kaune kuri nors ieskojio?gal yra kokiu nors pigesniu variantu?smile.gif

as kazkada 6deini ieskojau ..daug kasbuvo uzdaryta, keliose vietose sv gertrudoje paklausinejau, ametiste pasake kazkaip kaina konkrecia ji man tiko, tai nzn ar dar kur ir ieskosiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 19 balandžio 2012 - 19:25
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 13:05)
apie 12g  smile.gif

cia jie parduoda auksa darantis po 85 lt?Nes as klausiau ,pas mus mieste,tai sake ,jog kaina 110/g. pardavimo g.gif
QUOTE(zaliaskare @ 2012 04 18, 15:00)
user posted image

O mes norim štai tokių žiedelių, na tik žinoma mano bus be akyciu, nepatinka man jos  cool.gif  žadam darytis irgi Bohemoje  smile.gif

tokius pat,tik klasikinio tipo (platesnius )ir be akuciu matavomes Aukso centre smile.gif
Atsakyti