Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 17, 23:29)
kas zinote kaip buti tikram , kai uzsisakai pas juvelyra ziedus balto/rausvo aukso maisytus ..kad tas baltasis auksas neapipurkstas yra, o lydinys? g.gif

Paprastai juvelyrai tokių nesąmonių nedaro, nebent kokia pusrūsyje darytumėtėe, nes taip rizikuotų ateityje nebeturėti klientų, anksčiau ar vėliau tas išlenda... O šiaip patikrinti gali betkuris juvelyras, tereikia pašiaušti mažą lopinėlio paviršių ir užlašinti atitinkamos rugšties, jei juoduoja metalas ar kas panašaus darosi, vadinasi kažkas "ni to" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 09:20)
Bohemoje  smile.gif

mes ir ten keliausim smile.gif kiek laiko truks ziedu darymas? kokia kainele ? su savo auksu?
Atsakyti
mes setadieni ten buvome tai sake 26d paskambinti gal jau bus padaryti smile.gif savo aukso 2.24g palikome,ne daug bet kadangi nereikalingas tai ir atidavem thumbup.gif ziedu pagaminimas 500lt gan daugokai,nes sake teks daug ranku darbo ideti smile.gif o siaip pas juos 85lt gramas kainuoja,kazkur is viso ziedai kainuos 1350lt ax.gif
Papildyta:
stai kokie musu ziedai turetu buti :
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 10:37)
mes setadieni ten buvome tai sake 26d paskambinti gal jau bus padaryti  smile.gif  savo aukso 2.24g palikome,ne daug bet kadangi nereikalingas tai ir atidavem  thumbup.gif  ziedu pagaminimas 500lt gan daugokai,nes sake teks daug ranku darbo ideti smile.gif o siaip pas juos 85lt gramas kainuoja,kazkur is viso ziedai kainuos 1350lt  ax.gif
Papildyta:
stai kokie musu ziedai turetu buti :

kiek jusu ziedai gramu bus? smile.gif labai grazus ziedai smile.gif
Atsakyti
apie 12g smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 11:05)
apie 12g  smile.gif

Tai jusu pirstukai turbut mazi smile.gif mano pirsto dydis yra kazkur 17, vyro tai net nezinau (bet am ziedai ziurisi nuo 10gr doh.gif ), tai mums aukso nemazai reikes:)
Atsakyti
mano darys 17.4 dydzio,vyrui 19.9 smile.gif ziedai bus kazkur 6mm plocio smile.gif draugai isvis neseniai pirko 7g ziedus,gan ploni bet tikrai tvirti smile.gif manau 12g mums uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 11:20)
mano darys 17.4 dydzio,vyrui 19.9 smile.gif ziedai bus kazkur 6mm plocio  smile.gif draugai isvis neseniai pirko 7g ziedus,gan ploni bet tikrai tvirti smile.gif manau 12g mums uzteks smile.gif

Jai tvirti tai gerai, nes mano pazystami nusipirko su mazai gramu, tai vyras i menesi vosne po karta nesa kad forma atstatytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 04 18, 10:35)
Paprastai juvelyrai tokių nesąmonių nedaro, nebent kokia pusrūsyje darytumėtėe, nes taip rizikuotų ateityje nebeturėti klientų, anksčiau ar vėliau tas išlenda... O šiaip patikrinti gali betkuris juvelyras, tereikia pašiaušti mažą lopinėlio paviršių ir užlašinti atitinkamos rugšties, jei juoduoja metalas ar kas panašaus darosi, vadinasi kažkas "ni to" unsure.gif

lb dekui uz atsakyma.
zadu darytis ametiste pas giedriu.
Atsakyti
user posted image

O mes norim štai tokių žiedelių, na tik žinoma mano bus be akyciu, nepatinka man jos cool.gif žadam darytis irgi Bohemoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2012 04 18, 15:00)
O mes norim štai tokių žiedelių, na tik žinoma mano bus be akyciu, nepatinka man jos  cool.gif  žadam darytis irgi Bohemoje  smile.gif

Gražūs žiedukai, bet be akučių jie praras savo žavesį, nebebus taip patraukiantys akį, akcentas bus tik dviejų spalvų auksas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 04 18, 14:06)
Gražūs žiedukai, bet be akučių jie praras savo žavesį, nebebus taip patraukiantys akį, akcentas bus tik dviejų spalvų auksas unsure.gif

Ačiū ačiū blush2.gif
Pirmiausiai mes net neiškojom būtent tokiu, ėjom per juvelyrines parduotuvytes ir matavomes cool.gif vienoje mum pati pardavėja pasiūlė pasimatuoti tokius, jie buvo be akučių ir žinokite kaip super atrodė thumbup.gif ir taip atrodo lipo mum abiem su MB. Juvelyrineje pasiūlė per kiekvienas metines isidėti po akute smile.gif (Nepirkom, nes turim močiučių paliktus žiedus ir dar šeip daug pritrukinėjusių grandinėlių, tai jau tikslas senai buvo patiem darytis)Grįžusi namo pradėjau ieškoti nuotraukos ir radau tik tokia internete, su akutėmis cool.gif
Atsakyti