Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Vicious_L @ 2011 10 01, 16:16)
Sveikos, noriu paklausti:

4. Kaip manote, ar tik deimantai tinka vestuviniuose zieduose, gal ir kokia paprastesne akute tiktu?

Vienareiksmiskai deimantai. Arba jie, arba geriau isvis be jokiu akuciu smile.gif Deimantas yra ilgaamzis akmuo, jis nesibraizo ir nesutrupes. O ziedus juk ketinate nesioti visa gyvenima smile.gif Be to, ne tik deimanto dydis apsprendzia jo kaina. Yra ir kiti svarbus rodikliai, tokie kaip svarumas ir spalva. Visiskai svarus akmuo kainuos kur kas brangiau, nei tokio paties dydzio ne visiskai svarus. Jeigu deimantas nedidelis, plika akimi nematysit skirtumo, o kaina bus gerokai didesne. Geras juvelyras butinai parekomenduos geriausia kokybes ir kainos santyki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 10 01, 17:47)

O gal jus zinote, kur tiek deimanciukai kainuoja? Nes radau zieda su daugiau mazu deimanciuku, tai butu aktualu suzinot, kur ju pigiausia nusipirkti, ar geriau pas juvelyra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 20 kovo 2012 - 21:35
QUOTE(Vicious_L @ 2011 10 02, 03:46)
O gal jus zinote, kur tiek deimanciukai kainuoja? Nes radau zieda su daugiau mazu deimanciuku, tai butu aktualu suzinot, kur ju pigiausia nusipirkti, ar geriau pas juvelyra?

Toj pacioj Leitoj, jis ir parduoda ir ideda. Turi visokiu dydziu ir tikrai patarti gali, super juvelyras. As ten jo kainas ir susakiau, nes savo vestuvinius noriu pas ji daryti tai klausiau del deimanciuku 4u.gif
Atsakyti
Tai labai fainai jei tokios kainos, nes siaip kiek radau mazdaug po 60Lt 0.01ct (cia man atrodo jau tie maziausi) deimantai parduodami . O gal zinot, po kiek uz auksa ima? O uz darba labai daug uzsipraso? Bandau mazdaug primest kiek ziedeliai gali kainuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 02 spalio 2011 - 10:59
QUOTE(Vicious_L @ 2011 10 02, 11:36)
Tai labai fainai jei tokios kainos, nes siaip kiek radau mazdaug po 60Lt 0.01ct 9 (cia man atrodo jau tie maziausi) deimantai parduodami . O gal zinot, po kiek uz auksa ima? O uz darba labai daug uzsipraso? Bandau mazdaug primest kiek ziedeliai gali kainuoti

Manau geriausia bus nueiti ir vietoj pasneketi. Kiek auksas kainuoja as neklausiau, nes savo turiu tai kazkaip man neaktualu. 4u.gif Darbas taip pat priklauso nuo ziedelio sudetingumo, todel sunku pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 10 01, 16:16)

As ta nare smile.gif Tie ziedai mums kainavo 3100. Breuning originalai - apie 9000 lt. Ten labai smulkus deimantukai po 0,01 karato, o ziedo centre 0,1. Pas mane is viso 6 deimantukai, originale buvo 10. Bet audziu minti papildyti, jei bus imanoma wink.gif
Vestuviniuose ir siaip daznai nesiojamuose zieduose TIK deimantai. Nebent nesiosit tik sventinemis progomis. Jie praktiskai amzini, nesibraizo, netrupa, neskyla gero juvelyro ideti niekada neiskris.
O is juvelyru 150% patariu Leita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 20 kovo 2012 - 21:35
MErginos, sakykit, tai ir paprastus, klasikinius be jokiu ekmeneliu apsimoka darytis pas juvelyra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 10 03, 11:07)
MErginos, sakykit, tai ir paprastus, klasikinius be jokiu ekmeneliu apsimoka darytis pas juvelyra? ax.gif

Manau, kad apsimoka. O kodėl abejoji? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonbeaM @ 2011 10 03, 10:20)
Manau, kad apsimoka. O kodėl abejoji? unsure.gif

Na, galvoju, jei kokie nors specifiniai, imantrus ziedai, tai taip, apsimoka gmintis, o paprasti, klasikiniai, tai gal nelabai apsimoka g.gif

Man grazus visokie pagrazinti vestuviniai, bet kazkaip kasdiena nesioti ir siaip, atsizve,giant i ziedo simbolika, tai norisi tu paprastu ax.gif Sako, kad ziedas simbolizuoja tavo gyvenima, jis eina ratu (ziedas apvalus), ir jeigu tame rate yra visokie kalneliai, idubimai, duobes, iskilimai, tai ir gyvenimas toks bus, o jei lygus ziedas, tai ir gyvenimas lygus, ramus.. unsure.gif
Bet cia tik mano nuomone ir isitikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 10 03, 10:07)

Man rodos, kad visada apsimoka darytis ziedus is savo aukso, nei pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 10 05, 12:21)
na bet kokia is viso yra zideo esme??? Jis juk yra simblolis, ne del prietaru juk ji dedam vienas kitam  g.gif  4u.gif

butent smile.gif Zinoma, kad simbolis smile.gif ir dovanoji juos tokius, kokie abiems patinka, o visi ziedo idubimu sulyginimai su gyvenimo keliu tiesiog juokingai skamba smile.gif
Atsakyti
O ką galvojat apie vestuvinius žiedus iš volframo? Labai liuks metlas, nesusibraižys, auksas palyginus su juo labai minkštas ir gražiai atrodo...ar manot kad turėtų būti auksiniai?
http://www.ogrings.l...sikiniai_ziedai
Atsakyti