Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(savita1 @ 2012 03 28, 14:52)
Tai vat, as apie tokius ir mastau, tik noriu kokiu 7mm plocio, grazu man platesni ziedeliai. Manau cia bus panasus kaip mano vakar ikelta foto, ar ne?

Tai taip, plotis jų kažkur čia ir yra apie 7mm, bet kadangi šonai nuimti, tai optiškai juos susiaurina. O jūsų įkeltas, galvoju, galėtų siekti ir visą cm rolleyes.gif Toks vienas žiedas svertų apie 10-11g bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 03 28, 14:06)
Tai taip, plotis jų kažkur čia ir yra apie 7mm, bet kadangi šonai nuimti, tai optiškai juos susiaurina. O jūsų įkeltas, galvoju, galėtų siekti ir visą cm rolleyes.gif Toks vienas žiedas svertų apie 10-11g bigsmile.gif

Prisimenu ta mergina kurios cia foto cituoju rase jog ziedu storis 6.5mm mastau.gif Kazkaip daugiau atrodo, na bet ji taip sake.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 28, 15:29)
Prisimenu ta mergina kurios cia foto cituoju rase jog ziedu storis 6.5mm mastau.gif Kazkaip daugiau atrodo, na bet ji taip sake.

Tai gali taip ir būti, iš arti labai ranka fotografuota, tai atrodo superpaplatintas žiedas biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Jei nesim juvelyrui auksiniu dantu koroneles (ju praba auksta), tai kokiu santykiu jis pakeis mums ji i 575 pabos auksa..na tarkim 1g 575 aukso kiek atitiks to dantu aukso...na kokiu santykiu juvelyras pakeicia, juk ne 1 prie 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 03 28, 15:58)
Jei nesim juvelyrui auksiniu dantu koroneles (ju praba auksta), tai kokiu santykiu jis pakeis mums ji i 575 pabos auksa..na tarkim 1g 575 aukso kiek atitiks to dantu aukso...na kokiu santykiu juvelyras pakeicia, juk ne 1 prie 1 biggrin.gif

Visų pirma aukso su 575 praba nebūna, turbūt turėjote omenyje 585 smile.gif O dantų karūnėlių praba yra 850, tai norint, kad 1g 585 prabos auksas būtų lygus dantų auksui, reikia jo duoti 0,688g mirksiukas.gif
Atsakyti
valio pagaliau vakar pasiememe savo ziedus
tik nerodysiu , nes mociute sake vestuviniu ziedu iki vestuviu rodyti negalima blush2.gif
jie 4,5 mm storio comfort fit , mano su 1 deimanciuku smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif mes irgi jau pasiemem savo grozius, bet jei sakot kad negalima rodyt tai kentesiu ir as pasislepus smile.gif)

sekmes beiskancioms 4u.gif

QUOTE(Renalta @ 2012 03 28, 16:44)
valio pagaliau vakar pasiememe savo ziedus
tik nerodysiu , nes mociute sake vestuviniu ziedu iki vestuviu rodyti negalima  blush2.gif
jie 4,5 mm storio comfort fit , mano su 1 deimanciuku  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 03 28, 15:51)
drinks_cheers.gif mes irgi jau pasiemem savo grozius, bet jei sakot kad negalima rodyt tai kentesiu ir as pasislepus smile.gif)

sekmes beiskancioms  4u.gif

Kaip saunu! 4u.gif
Mes po keliu savaiciu vaziuosim pasiimt.. Nekantrauju jau labai! smile.gif
Atsakyti
Gal daretes kurios ziedukus pas juvelyrus Aureliju Mikulena is Panevezio arba Ricarda Zadeika is kauno? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2012 03 29, 12:17)
Gal daretes kurios ziedukus pas juvelyrus Aureliju Mikulena is Panevezio arba Ricarda Zadeika is kauno?  mirksiukas.gif

Prašom prašom pas Aurelijų Mikulėną žiedelius darytis, aš čia savuosius darausi, o kadangi čia dirbu, tai gal ir patarti kažką galėsiu ax.gif 4u.gif Tik va pagrinde daroma pagal užsakymą, galimi savi pavyzdžiai nuotraukoje, flesh'o pavidalu ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kiek trunka pagaminti žiedus iš savo aukso ??
Atsakyti

gal patartumete kas Vilniuje gali kokybiskai padengti rodziu ir nupoliruoti balto aukso zieda su deimantu? 4u.gif mano apsibraize i rankines uztrauktuka , noreciau nupoliruot, bet Rotundo gatvej nepadare graziai - liko kazkokie dryziai ir nelygumai, ne idealiai lygus ir grazus pavirsius doh.gif
o kai pirkau buvo kaip veidrodis - idealiai lygus ir blizgantis metalas...

Atsakyti