Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Kazkaip labai jau krito i aki sio salono ziedai..labai jau grazus ir dailus visi wub.gif
http://www.tavostudi...tuviniai-ziedai
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 03 27, 14:27)
Na su tuo "iš akies" tai gal ir nelabai kas, maždaug bent jau jei tą dydį žinant gal geriau būtų daryt, nes jei labai daug tektų didint tai, žiūrint koks žiedo storis, yra galimybė trukt, o jei nemažai mažint reikia, tai gali reikėt perdaryt, kas gali jums papildomai kainuoti, nelygu, ant kokio juvelyro papulsite rolleyes.gif

na taijp, galvoju nuvarys kur pasimatuoti ir suzinoti savo dydi .. g.gif na ziuresim kaip cia gausis .
Atsakyti
Dar noriu paklausti del comfort fit ax.gif
Mano ziedo dydis yra 17.5cm, taciau jeigu renkuosi platu zieda 6-7cm reikia jau net 18. Taciau niekad neteko matuotis ziedo su comfort fit ir nezinau koki uzsisakyti 17.5 ar vistik 18 dydi 7mm plocio zieda. Kazkur buvau skaiciusi lyg viena akimi kad su comfort fit ziedas gauunasi automatiskai didesnis, ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 28, 11:28)
Mano ziedo dydis yra 17.5cm, taciau jeigu renkuosi platu zieda 6-7cm reikia jau net 18. Taciau niekad neteko matuotis ziedo su comfort fit ir nezinau koki uzsisakyti 17.5 ar vistik 18 dydi 7mm plocio zieda. Kazkur buvau skaiciusi lyg viena akimi kad su comfort fit ziedas gauunasi automatiskai didesnis, ar tai tiesa?

Platoki jusu pirstai biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

Kaip as supratau is juvelyro, tai ziedo dydis skaiciuojamas pagal jo vidini skersmeni (nesugalvoju kaip paprasciau pasakyt). O jei ziedas yra comfort tipo, tai jo vidus yra isgaubtas. Todel ziedo dydis skaiciuosis per vidine islenkimo vieta. Gal jis ir gaunasi vizualiai siek tiek didesnis..
As ziedo dydi rinkausi pagal savo kitus ziedus. Mano nesiojamo ziedo dydis yra 16.8 , bet jis yra siauras, todel uzsideti yra lengviau. Kadangi vestuvinis bus 6mm, tai man patare imti 17 dydi. Bet kokiu atveju, jei ir reikia uzsisakinet siek tiek didesni, tai tikrai ne puse cm, nes gali buti per didelis jau. O jei jus norit uzsisakineti paprastus klasikinio tipo tai visada galima siek tiek padidinti ar sumazinti..
Papildyta:
Aisku, turbut geriausia butu, jei susirastumete kokioj parduotuvej panasaus plocio comfort tipo ziedelius ir pasimatuot, tiek 17.5, tiek 18. Galetumet palyginti su kuriuo geriau jauciates smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 03 28, 11:48)
Platoki jusu pirstai biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

Kaip as supratau is juvelyro, tai ziedo dydis skaiciuojamas pagal jo vidini skersmeni (nesugalvoju kaip paprasciau pasakyt). O jei ziedas yra comfort tipo, tai jo vidus yra isgaubtas. Todel ziedo dydis skaiciuosis per vidine islenkimo vieta. Gal jis ir gaunasi vizualiai siek tiek didesnis..
As ziedo dydi rinkausi pagal savo kitus ziedus. Mano nesiojamo ziedo dydis yra 16.8 , bet jis yra siauras, todel uzsideti yra lengviau. Kadangi vestuvinis bus 6mm, tai man patare imti 17 dydi. Bet kokiu atveju, jei ir reikia uzsisakinet siek tiek didesni, tai tikrai ne puse cm, nes gali buti per didelis jau. O jei jus norit uzsisakineti paprastus klasikinio tipo tai visada galima siek tiek padidinti ar sumazinti..
Papildyta:
Aisku, turbut geriausia butu, jei susirastumete kokioj parduotuvej panasaus plocio comfort tipo ziedelius ir pasimatuot, tiek 17.5, tiek 18. Galetumet palyginti su kuriuo geriau jauciates smile.gif

Oi, na ir parasiau biggrin.gif
Tai va, kad neturiu galimybes pasimatuoti, pas mus kaime nera comfort fit ne vieno ziedo kad galeciau paziureti kaip jauciasi ant pirsto.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 28, 12:28)

Na pirštelis tikrai nemažas, jei net 17,5cm reikia biggrin.gif 4u.gif Išmiera skaičiuojasi mm, bet ne tame esmė. Kaip jau jums ir minėjo Bailerina, jei žiedas platesnis, tai ir išmieros biškyti didelesnės reikia, nes žiedas dengia daugiau jūsų piršto, paprastai pas žmones jie nebūna identiško matmenų per visas vietas, užtat kartais susidaro keblumų jį nešioti;spaudžia, iškrenta "mėsos" iš šonų arba iš viso jį užsimovus yra tikimybė jį nusimauti tik perkerpant patį žiedą (labai retas atvejis biggrin.gif ). O tas comfort fit daromas tik patogumo dėlei, jis paties žiedo nemažina, esmė yra pačiame žiedo plotyje. Mano pačios žiedai bus 7mm pločio, aš nešioju taip pat 17,5 išmieros žiedą, tačiau kai reikėjo matuotis platesnius žiedus, kad nuimti matmenis, tai jau maniškis patapo 17,7. Tai, manau, ir jums uzteks kokių 17,8 ar tų pačių 17,7, 18 tikrai bus per didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 28, 09:28)

tiek didesnio tikrai nereikia! as pati nesiojau gal 4-5mm plocio zieda,paskui darem kitus,matuotis nebuvo galimybes,tai prisiskaicius irgi pasididinau biggrin.gif puse dydzio,na ir jau jis vel sumazintas iki to paties dydzio kaip ir senasis ziedas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 03 28, 12:30)
Na pirštelis tikrai nemažas, jei net 17,5cm reikia biggrin.gif  4u.gif Išmiera skaičiuojasi mm, bet ne tame esmė. Kaip jau jums ir minėjo Bailerina, jei žiedas platesnis, tai ir išmieros biškyti didelesnės reikia, nes žiedas dengia daugiau jūsų piršto, paprastai pas žmones jie nebūna identiško matmenų per visas vietas, užtat kartais susidaro keblumų jį nešioti;spaudžia, iškrenta "mėsos" iš šonų arba iš viso jį užsimovus yra tikimybė jį nusimauti tik perkerpant patį žiedą (labai retas atvejis biggrin.gif ). O tas comfort fit daromas tik patogumo dėlei, jis paties žiedo nemažina, esmė yra pačiame žiedo plotyje. Mano pačios žiedai bus 7mm pločio, aš nešioju taip pat 17,5 išmieros žiedą, tačiau kai reikėjo matuotis platesnius žiedus, kad nuimti matmenis, tai jau maniškis patapo 17,7. Tai, manau, ir jums uzteks kokių 17,8 ar tų pačių 17,7, 18 tikrai bus per didelis mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Ant tu 17.5cm tai jau ir ziedu nereikia doh.gif biggrin.gif
Matavausi platu 8mm zieda be comfort fit, tai 18 dydzio reikejo, siaurutis tai ir 17.5 dar toks laisovkas buna. Na bandysiu tada koki 17.7mm darytis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 28, 13:39)
Aciu 4u.gif
Ant tu 17.5cm tai jau ir ziedu nereikia doh.gif  biggrin.gif
Matavausi platu 8mm zieda be comfort fit, tai 18 dydzio reikejo, siaurutis tai ir 17.5 dar toks laisovkas buna. Na bandysiu tada koki 17.7mm darytis mastau.gif

O tai kokio tipo bus jūsų tie žiedeliai? Jei paprasti klasikiniai be jokių akučių, tai nepergyvenkit, jei bus per mažas ne bėda padidinti, bet jei su akutėm, tai tada sudėtingiau, siaurinant ar platinant gali akutės išbyrėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 03 28, 12:47)
O tai kokio tipo bus jūsų tie žiedeliai? Jei paprasti klasikiniai be jokių akučių, tai nepergyvenkit, jei bus per mažas ne bėda padidinti, bet jei su akutėm, tai tada sudėtingiau, siaurinant ar platinant gali akutės išbyrėt unsure.gif

Tikrai be jokiu akuciu, greiciausiai kad klasikiniai, iki savaites galo turiu apsispresti. Visad maniau kad vienas juokas tie vestuviniai ziedai, toks pasirinkimas, o kai reikia paciai nuspresti negaliu niekaip issirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 28, 13:57)
Tikrai be jokiu akuciu, greiciausiai kad klasikiniai, iki savaites galo turiu apsispresti. Visad maniau kad vienas juokas tie vestuviniai ziedai, toks pasirinkimas, o kai reikia paciai nuspresti negaliu niekaip issirinkti doh.gif

Tai jei jau nusprendėt, kad bus be akučių, tai ir nebepergyvenkit, jei tai bus klasikiniai, tai su jais bėdos nėra. Be to, pagaminimo kaina šių žiedų yra pati mažiausia, o jei norit platesnių, tai jie vien dėl to pločio jau bus neeiliniai. Ir šiaip visai nieko žiedeliai klasikiniai platesni, tik šonai kampu nuimti, tikiuosi nesupyks forumietė, kad jos pavyzdėlį pasiskolinau, bet kalbu apie tokio tipo žiedelius 4u.gif rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 27, 12:38)

QUOTE(wanileee @ 2012 03 28, 13:45)
Tai jei jau nusprendėt, kad bus be akučių, tai ir nebepergyvenkit, jei tai bus klasikiniai, tai su jais bėdos nėra. Be to, pagaminimo kaina šių žiedų yra pati mažiausia, o jei norit platesnių, tai jie vien dėl to pločio jau bus neeiliniai. Ir šiaip visai nieko žiedeliai klasikiniai platesni, tik šonai kampu nuimti, tikiuosi nesupyks forumietė, kad jos pavyzdėlį pasiskolinau, bet kalbu apie tokio tipo žiedelius 4u.gif  rolleyes.gif user posted image

Tai vat, as apie tokius ir mastau, tik noriu kokiu 7mm plocio, grazu man platesni ziedeliai. Manau cia bus panasus kaip mano vakar ikelta foto, ar ne?
Atsakyti