Sveikos
atsiprasau jei biski ne i tema, bet labai arti (ir visu ziedu temu tikrai neperskaiciau...)
Planuojam savo vestuves ir nusprendem eiti ieskot ziedu, pasimatavom pora ir matosi didziule beda su mano mb pirstais. jie trikampiai. tai yra placiausia dalis yra pirsto pagrindas ir nera jokiu krumpliu kurie ziedeli prilaikytu. Ar imanoma rasto toki zieda dabar kuris nenukristu nuo pirsto tik pamojavus?
idomi situacija. gal pabandykite klausti juvelyro. gal padarytu zieda pagal vyro pirsta. juk daabr viskas padaroma
Labas merginos naujoj temukej, musu 10mecio svente jau 5dieni, taigi patobulinti ziedeliai jau pas mus tik pirstu anspaudu nenuvalem pries fotografuojant
QUOTE(MazaBanga @ 2011 09 13, 14:35)
Planuojam savo vestuves ir nusprendem eiti ieskot ziedu, pasimatavom pora ir matosi didziule beda su mano mb pirstais. jie trikampiai. tai yra placiausia dalis yra pirsto pagrindas ir nera jokiu krumpliu kurie ziedeli prilaikytu. Ar imanoma rasto toki zieda dabar kuris nenukristu nuo pirsto tik pamojavus?
Reiktu kad jie butu standartiniai is vidines puses, ne comfort fit, nes sie greiciau slysta nuo pirsto. Ir dar man atrodo kad plonesnis ziedelis geriau turetu laikytis negu platesnis. O gal galima dar ten is vidaus padaryt, koki stabdziuka pavyzdziui, maza ka tie juvelyrai gali sugalvot, tikrai gal pasitarkit su jais.
QUOTE(emigrante @ 2011 09 13, 19:47)
Labas merginos naujoj temukej, musu 10mecio svente jau 5dieni, taigi patobulinti ziedeliai jau pas mus tik pirstu anspaudu nenuvalem pries fotografuojant
Saunus ziedeliai, O kaip ta balta auksa dejo, pridure kaip nors is sono ar ant virsaus dejo?
Papildyta:
dar karteli paziurejau, tai kaip suprantu sujungta su baltu.
Papildyta:
QUOTE(Bailarina @ 2011 09 10, 09:59)
Gero juvelyro geras darbas bus ir praktiskas, ir patogus Issisokes kvardarines formos deimantas, kuris kabinejasi ir maisosi, zinoma, kad bus nepatogu.. Bet akutes ziede..
Man irgi grazu akutes ziede, turiu ne viena ziedeli ir visi su akutemis, arba kitokiais dekorais, suzadetuvinis taip pat... isskyrus viena vieninteli - vestuvini.
QUOTE(popelka @ 2011 09 14, 12:21)
Saunus ziedeliai, O kaip ta balta auksa dejo, pridure kaip nors is sono ar ant virsaus dejo?
Pridejo salia, aisku reikejo nuimti truputi kuprele jie db netokie gaubti kaip buvo, bet man labai grazus(aisku kiekvienam savo graziausi )
Kokie grazus visu ziedeliai mes issirinkom paprastucius,kuriu teveliai manau kiekvienas turi, tik 3 ml storesnius.Gaila nuotraukeles neturiu,bet nieko ipatingo.Juvelyras patare imti tokius, nes norejom su sidabru ir paraizytu, bet pasake jog bereikalo.Nes gali tekti ziedeli siaurinti arba didinti, gal niestukem tai aktualiausia.Tai kitu atseit neina, tektu pirkti naujus.O kadangi esu kazkaip ir apsistojom su tais
mes daremes stai tokius, padare super
QUOTE(Echmėja @ 2011 09 26, 12:43)
Tai be abejo, kad gamintis pigiau, ypač jei turite savo medžiagą. Juk mokėsit tik už darbą.
Kai kurie klausimai kartais stebina...
Sveikos, noriu paklausti:
1. Kaip pigiau, pirkti padarytus ziedus, ar darytis pas juvelyra, jei savo aukso neturi?
2. Kur Kaune galima įsigyti ziedus pigiau nei Akropolyje?
3. Gal dar cia lankosi ta nare, kur daresi ,,Lietoj" ziedus su briliantais briaunoje? Kiek kainavo jums tie ziedai? Kiek karatu deimantai briaunoje?
4. Kaip manote, ar tik deimantai tinka vestuviniuose zieduose, gal ir kokia paprastesne akute tiktu?
Tiek perziurejau vestuviniu ziedu, bet nieko nerandu kad prie sirdies butu. Labai patiko ta ideja su deimantais briaunoje, bet jauciu mums per brangu deimantai butu. Siaip patiktu klasikiniai geltono aukso ziedai, bet kad mano suzadetuviu balto aukso, tai nederetu. Visiskai balto aukso irgi nenoriu, nes mano megstamesnis yra geltonas. O vat deriniu balto ir geltono aukso graziu nerandu nors tu ka
1. Kaip pigiau, pirkti padarytus ziedus, ar darytis pas juvelyra, jei savo aukso neturi?
3. Gal dar cia lankosi ta nare, kur daresi ,,Lietoj" ziedus su briliantais briaunoje? Kiek kainavo jums tie ziedai? Kiek karatu deimantai briaunoje?
4. Kaip manote, ar tik deimantai tinka vestuviniuose zieduose, gal ir kokia paprastesne akute tiktu?
Tiek perziurejau vestuviniu ziedu, bet nieko nerandu kad prie sirdies butu. Labai patiko ta ideja su deimantais briaunoje, bet jauciu mums per brangu deimantai butu. Siaip patiktu klasikiniai geltono aukso ziedai, bet kad mano suzadetuviu balto aukso, tai nederetu. Visiskai balto aukso irgi nenoriu, nes mano megstamesnis yra geltonas. O vat deriniu balto ir geltono aukso graziu nerandu nors tu ka
QUOTE(Vicious_L @ 2011 10 01, 17:16)
Paziurek Breuning kolekcijoje yra keli variantai baltas su geltonu deimantai briaunoje.
Tokie mazi deimantai apie kuriuos tu kalbi tikrai daug nekainuoja. Vienas vnt apie 30lt, plius uz idejima tokio dar 30lt. Tai susiskaiciuok kiek tokiu deimantuku tu noresi.
O darytis zinoma pigiau ar turi ar neturi savo aukso, cia vienareiksmiskai. Ir Leita tikrai nuostabiai gamina, mano suzadetuviu pas ji darytas, nuostabiai atkartojo originala.
QUOTE(Vicious_L @ 2011 10 01, 16:16)
1. Bet kuriuo atveju gamintis pigiau (nesvarbu ar turi savo aukso ar ne).
2. Gamintis