Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Po interneta jau paplitus nuotrauka, bet gal dar nebusit maciusios smile.gif
Vestuviniai ziedai, ant kuriu isgraviruoti jaunuju balsai, kai jie sako "I do" (liet. "As sutinku")

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 02 06, 18:28)
man asmeniskai negrazu  smile.gif

Tiesa pasakius, man irgi negrazu biggrin.gif bet ideja gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 02 06, 19:52)
Tiesa pasakius, man irgi negrazu biggrin.gif bet ideja gera smile.gif

Man tada geriau butu su pirstu antspaudais is vidines ziedelio puses.. ax.gif
Atsakyti
As nesuprantu tu antspaudu minties.. blush2.gif
Atsakyti
Man tai labai grazi mintis:

http://skrydis.bloga...tuviniai-ziedai

O su tuo garsu irgi patiko, man patinka orginalus dalykai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 07 vasario 2012 - 12:43
QUOTE(Bailarina @ 2012 02 07, 11:38)
As nesuprantu tu antspaudu minties..  blush2.gif

galima ir ant isorines puses, jei nori, kad jis butu visiskai unikalus, bet as kalbu, kad vietoje graviravimo fainai butu vidineje puseje pvz vyro pirsto antspaudas.. o pas vyra ant ziedo, zmonos.. rolleyes.gif Nezinau, ar Lt tai populiaru, jei daryt ne sidabrini, o auksini ziedeli, bet UK tai tikrai yra si paslauga.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 07 vasario 2012 - 15:12
Mes uzsisakeme stai tokius ziedelius wub.gif tik vyro bus be akutes. Uoj kaip laukiu nesulaukiu kada galesime pasiimti lotuliukas.gif

http://auksokalve.lt...antai-010ct.jpg
Atsakyti
QUOTE(A'kute @ 2012 02 08, 00:07)
labai grazus  wub.gif  thumbup.gif

as  apie TOKIUS galvoju tik idomu kaip gyvai ziuretusi g.gif

Aciu 4u.gif
Jusu nusiziureti ziedukai labai idomus, tokie neiprasti... Tik vat, kaip "gyvai" atrodytu g.gif , nes pastebejau kad ir kokie kartais buna grazus kataloguose ar internete, realiai vaizda pamacius kartais dingsta tas grozis kazkur doh.gif
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2012 02 08, 08:09)
O man patiko - originali ideja, noreciau taip :4u
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na va pagaliau galesite pasakyti ar tas ziedo susiausimas labai trugdo buityje ar ne, nes daug nuomoniu ir diskusiju siuo klausimu 4u.gif

jeigu kam bebus idomu, tikrai pasidalinsiu mintimis apie sio ziedo nesiojima.
Gal galetumete imesti temukes nuoroda kur buvo diskutuojama apie tai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2012 02 08, 09:09)
Na va pagaliau galesite pasakyti ar tas ziedo susiausimas labai trugdo buityje ar ne, nes daug nuomoniu ir diskusiju siuo klausimu 4u.gif

Mes su tokiu susiausimu daremes vestuvinius ziedus pries 10 metu. Tai galiu paskyti, kad po 10 metu nesiojimo tas susiausimas labai susislyfavo ir liko tik skylutes pilnos nesvarumu. Siaip labai nesvarumai tuose susiausimuose kaupesi, kol dar ir nebuvo susislyfave. Kol nauji tie ziedai atrodo graziai, net gi labai, bet daugiau tokiu nesirinksciau. Vyras pamete savo zieda, tai dabar naujus issirinkome truputi kitokius, taip pat is auksokalves Klaipedoje, kaip ir tuos pirmuosius ten dareme.
Atsakyti
Mano draugai irgi tokius ziedus nesioja, bet jiems tas susiausimas dar nenusitryne smile.gif gal per trumpai nesioja dar smile.gif

Fleita, o kokius ziedus uzsisaket dabar? Mes taipogi uzsisakem ziedus sioj juvelyrinej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2012 02 08, 19:35)
Mes su tokiu susiausimu daremes vestuvinius ziedus pries 10 metu. Tai galiu paskyti, kad po 10 metu nesiojimo tas susiausimas labai susislyfavo ir liko tik skylutes pilnos nesvarumu. Siaip labai nesvarumai tuose susiausimuose kaupesi, kol dar ir nebuvo susislyfave. Kol nauji tie ziedai atrodo graziai, net gi labai, bet daugiau tokiu nesirinksciau. Vyras pamete savo zieda, tai dabar naujus issirinkome truputi kitokius, taip pat is auksokalves Klaipedoje, kaip ir tuos pirmuosius ten dareme.

Aciu, kad pasidalinote savo patirtimi ir mintimis apie siuos ziedus 4u.gif mus juvelyras perspejo kad laikui begant jie gali siek tiek pasikeisti, norint tureti grazius ziedus, kaip ir visiems kitiems reikalingas atnaujinimas, prieziura. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, užsisakėm ir mes šiandien žiedus, klasikinius, 5 mm storio, bet dabar nei kiek nesidžiaugiu, o tik nervas ima, ir jaučiu, kad ims, kol neatsiimsim ir nepamatysiu, kad viskas ok doh.gif
Atsakyti