Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Pufaike @ 2012 01 26, 19:46)
o vargeli  doh.gif  biggrin.gif
Bet su tuo plačiai aptarinėjamu comfort fit, gal neprakaituoja pirštas, kad ir platesni žiedai?  g.gif

mano 7mm ,comfort,neprakaituoja,bet man ir laisvokas jis
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 26, 22:46)
o vargeli  doh.gif  biggrin.gif
Bet su tuo plačiai aptarinėjamu comfort fit, gal neprakaituoja pirštas, kad ir platesni žiedai?  g.gif

na nezinau, pas mane to nebuvo. Taciau girdejau ir as tokiu patarimu, kad reikia daryti su comfort fit, tuomet neprakaituoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 26, 19:57)
Man asmeniškai labai keistai žiūrisi trijų spalvų aukso žiedai  g.gif Taip pat ir matiniai nelabai (nuotraukose gražiai jie pateikti, bet gyvai tai nelabai...) wink.gif

O man kaip tik matiniai gyvai labai graziai atrodo smile.gif kiek zmoniu, tiek nuomoniu biggrin.gif Jeigu, Kristinakristina, pati dar nematete kaip atrodo matiniai, tai siulyciau paieskoti ir pasiziureti pries uzsisakant, kad susidarytumete savo nuomone smile.gif
Atsakyti
Bet daug girdejau atsiliepimu kad matiniai greit susibraizo ir nusitrina.

Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 01 27, 09:18)
O man kaip tik matiniai gyvai labai graziai atrodo smile.gif kiek zmoniu, tiek nuomoniu  biggrin.gif  Jeigu, Kristinakristina, pati dar nematete kaip atrodo matiniai, tai siulyciau paieskoti ir pasiziureti pries uzsisakant, kad susidarytumete savo nuomone smile.gif

na taip, labai teisingai sakot, reikia pačiai pamatyt, o taip pat ir pasimatuoti įvairių modelių žiedus, nes užsidėjus ant piršto geriausia matyti kas tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 01 27, 09:18)
O man kaip tik matiniai gyvai labai graziai atrodo smile.gif kiek zmoniu, tiek nuomoniu  biggrin.gif  Jeigu, Kristinakristina, pati dar nematete kaip atrodo matiniai, tai siulyciau paieskoti ir pasiziureti pries uzsisakant, kad susidarytumete savo nuomone smile.gif

man irgi matinia labai grazu wub.gif O balto aukso tai isvis wub.gif as irgi skaiciau, kad matiniai greciau susibraizo g.gif gal kas zinot, turit? ar tikrai? Nes as nesioju balto aukso du ziedelius - kasdien, visur, niekur nenusiimineju (baseine, sporte, namie), bet jie blizgus, tai pasibraize, kaip ir bet kuris kitas ziedas, o matiniai kazin kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 01 27, 09:18)
Bet daug girdejau atsiliepimu kad matiniai greit susibraizo ir nusitrina.

Jeigu nemoka saugoti daiktu, susibraizys bet koks ziedas.. turiu viena toki gan issikisusi zieda, kur po akmenuku tarpeliai yra. Butu galima pagalvoti, kad labai nepatogu ir nepraktiska, nes gali prilist visko po tuo akmenuku. Nieko panasaus nera, nes darydama kazkokius buitinius darbus visus ziedus nusiimu smile.gif Lygiai taip pat neiciau grindu plaut su vakarine suknele.

Jeigu bus idomu, poros metu galesiu parasyti ir savo atsiliepima apie matini vestuvini zieda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 01 27, 12:03)
Jeigu nemoka saugoti daiktu, susibraizys bet koks ziedas.. turiu viena toki gan issikisusi zieda, kur po akmenuku tarpeliai yra. Butu galima pagalvoti, kad labai nepatogu ir nepraktiska, nes gali prilist visko po tuo akmenuku. Nieko panasaus nera, nes darydama kazkokius buitinius darbus visus ziedus nusiimu smile.gif Lygiai taip pat neiciau grindu plaut su vakarine suknele.

As manau, kad saugojimas cia ne prie ko. Vestuvinis ziedas man tiesiog yra nenuimamas niekada, nebent kazkokiais butinais isskirtiniais atvejais. O ir buitinius darbus ir grindis plausiu tikrai su ziedu. Man vestuvinis ziedas - dalis manes. Vat vyro atveju visai kas kita, jis darbe negales muveti ziedo, nors labai noretu irgi niekada nenusiimt, bet jam muveti darbe gali buti pavojinga.

Man beja labai grazu matiniai, bet as irgi svarstau del braizymosi. Kai tuo tarpu blizgu apsibraiziusi visada galima nunesti juvelyrui papoliruot. Nezinau ar matinius kaip nors atnaujina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2012 01 27, 12:11)
As manau, kad saugojimas cia ne prie ko. Vestuvinis ziedas man tiesiog yra nenuimamas niekada, nebent kazkokiais butinais isskirtiniais atvejais. O ir buitinius darbus ir grindis plausiu tikrai su ziedu. Man vestuvinis ziedas - dalis manes. Vat vyro atveju visai kas kita, jis darbe negales muveti ziedo, nors labai noretu irgi niekada nenusiimt, bet jam muveti darbe gali buti pavojinga.

Man beja labai grazu matiniai, bet as irgi svarstau del braizymosi. Kai tuo tarpu blizgu apsibraiziusi visada galima nunesti juvelyrui papoliruot. Nezinau ar matinius kaip nors atnaujina  g.gif

Idomu ir man, paklausiu juvelyro kai eisim del ziedu smile.gif as pvz irgi niekada jo neplanuoju nusiimineti, kaip kad nenusiimu suzadetuviu ziedo - tiek buityje tiek visur kitur, nors jis irgi su akute issikisusia g.gif
Atsakyti
Blogiausiu atveju, jei pasigaminsit matini zieda, o po kurio laiko jis apsibraizytu, manau, su juvelyru sutarus bus galima nunesti ir prasyt, kad atnaujintu pavirsiu ir padarytu blizgu pavirsiu. Reiketu tartis individualiai. wink.gif
Atsakyti
Baltas auksas irgi zymiai maziau praktiskas nei geltonas. Visi pasibraizymai ant balto labai matosi
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2012 01 27, 11:11)
Vestuvinis ziedas man tiesiog yra Man beja labai grazu matiniai, bet as irgi svarstau del braizymosi. Kai tuo tarpu blizgu apsibraiziusi visada galima nunesti juvelyrui papoliruot. Nezinau ar matinius kaip nors atnaujina  g.gif

Turiu draugus, kuriu vestuviniai ziedai balto aukso ir matiniai..Tai jie kiekvienais metais nesa atnaujinti savo ziedus..nes matiniai ne tiek, kad braizosi, bet jie po truputi tampa blizgus..tad juvelyras puikiai si reikala sutvarko..kaip jie sako, turi kaip ir toki rituala karta metuose atnaujint ziedus..tai va poliruojami ne tik blizgus , kad nebutu pabraizymu o ir matiniai vel padaromi matiniais lotuliukas.gif
Atsakyti