http://www_dgjuvelyr...m...;w=580&zc=1
Gal kas daretes tokiu ziedus kaip moteiskasis, tik be akutes? Ar 300-400 uz gamyba yra normali kaina. Cia Urmo bazes juvelyras sake, kad tiek kainuotu
QUOTE(Vicious_L @ 2012 01 22, 19:14)
http://www_dgjuvelyr...m...;w=580&zc=1
Gal kas daretes tokiu ziedus kaip moteiskasis, tik be akutes? Ar 300-400 uz gamyba yra normali kaina. Cia Urmo bazes juvelyras sake, kad tiek kainuotu
Buvom ten, tai kainos iš pradžių tokios, o paskui, kai atėjom jau aptarinėti darbų, tai gavosi iki 1000 ir dar realiai jokių pvz negali parodyti ėjom ten 3 kartus, po to nusprendėm, kad kreipsimės į kitus juvelyrus, nes norisi matyti darbus kaip iš tikrųjų atrodo, o ne kataloge. Be to nesuprato kas yra comfort fit, pagal juvelyrę kaip parodė tą comfort fit, tai buvo vos vos padarytas viduje patogesnis variantas. Kaip už tokią kainą tai norisi geresnės kokybės darbo, na gal tą sumą mums didesnę pasakė, nes matė, kad galim daugiau mokėti už žiedus
QUOTE(MėlynaUgnis @ 2012 01 22, 20:16)
Kokie įdomūs Tik klausimas kaip realiai atrodytų
tikrai graziai fotkei atrodo gal tik galetu platesni but biskeli..
Blogytė, o pas koki jus cia juvelyra buvot? Mes tarp sandeliu 5 ir 6. Realu darba matem, nes turejo kaip tik tokiu ziedu pavyzdi, bet ka zinau, kai as nieko nenusimanau, tai is to matymo nieko negaliu pasakyt. Tik bendraut buvo nelabai malonu, nes as pavyzdziui nieko nieko apie tai nenusimanau ir gal ir kvailu klausimu klausinejau, bet nepatiko kad kaip i durna i mane ziurejo. Zodziu kazko bendravimas nelabai patiko.
Vis del to nusprendziau dar i "Leita" pabandyt nuvaziuoti, nes radau geru atsiliepimu ir dirba iki sesiu, kas man aktualu. Vien del to ir norejau bazese darytis, kad nereiktu darbo metu vaziuot.
Vis del to nusprendziau dar i "Leita" pabandyt nuvaziuoti, nes radau geru atsiliepimu ir dirba iki sesiu, kas man aktualu. Vien del to ir norejau bazese darytis, kad nereiktu darbo metu vaziuot.
QUOTE(Vicious_L @ 2012 01 23, 08:40)
Blogytė, o pas koki jus cia juvelyra buvot? Mes tarp sandeliu 5 ir 6. Realu darba matem, nes turejo kaip tik tokiu ziedu pavyzdi, bet ka zinau, kai as nieko nenusimanau, tai is to matymo nieko negaliu pasakyt. Tik bendraut buvo nelabai malonu, nes as pavyzdziui nieko nieko apie tai nenusimanau ir gal ir kvailu klausimu klausinejau, bet nepatiko kad kaip i durna i mane ziurejo. Zodziu kazko bendravimas nelabai patiko.
Čia komentarą rašiau apie DG juvelyriką (salė Nr.4, antras aukštas), buvom ir tarp 5-6, bendravimas irgi nepatiko, bet kol kas pasilikom ties Gertrūdos 2 ir Ožeškienės 6 juvelyrais, eisim kitą mėnesį vėl klausinėti. Turim laiko iki rugsėjo, tai viską labai gerai apgalvoti norisi
Būtinai darysimės žiedus comfort fit, tik tas comfort fit turi būti normalus, o ne taip kaip DG juvelyrė įsivaizduoja aišku yra kas nešioja ir paprastus, bet mes nemėgstam žiedų nešioti, tai reikia, kad būtų patogūs
Mes uzsakinejom klasikinius ziedus akropolyje juvelyro paslaugos skyriuje,2ziedai po 4gr (8gr) su darbu 920lt auksas ju,uz darba is tos sumos 200lt .
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 01 26, 20:43)
Merginos, reikia jūsų patarimo Kurie gražūs, kurie ne? Nesvarbu, kurį pasirinksime, darysim "comfort fit", tai į tą dalyką nuotraukose galit nežiūrėt.
Man asmeniškai labai keistai žiūrisi trijų spalvų aukso žiedai Taip pat ir matiniai nelabai (nuotraukose gražiai jie pateikti, bet gyvai tai nelabai...)
Šiaip įdomūs tie su kvadratiniu briliantuku
Pats modelis, tai pirmas gražu (nes baltas su geltonu, gali būti ir nematiniai), ketvirti (nes geltoni ir įdomiai atrodo tokie modeliai, kai juostele plonesnė eina šone, bet nežinia kaip dėl matiškumo, kaip būtų jei plonesnė būtų matinė, o storoji juosta nematinė ) ir penktas (nes kvadratinis briliantas).
Papildyta:
Merginos, ar kuri nors žinote, ar patogu kvadratinio tipo žiedai, na tokie, kaip pavyzdyje kur ankstesnėje žinutėje yra? Ar tie kraštai statūs netrugdo?
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 26, 20:57)
Merginos, ar kuri nors žinote, ar patogu kvadratinio tipo žiedai, na tokie, kaip pavyzdyje kur ankstesnėje žinutėje yra? Ar tie kraštai statūs netrugdo?
esu toki nesiojusi, statumas netrukdo visai. Tik maniskis buvo platus, apie 6mm, tai po ziedu nuo dregmes, vasara nuo silumos, labai isbringdavo pirstas is delno puses na taip, kaip pasidaro delnai ilgai vonioj pamirkus
QUOTE(Forma @ 2012 01 26, 22:09)
esu toki nesiojusi, statumas netrukdo visai. Tik maniskis buvo platus, apie 6mm, tai po ziedu nuo dregmes, vasara nuo silumos, labai isbringdavo pirstas is delno puses na taip, kaip pasidaro delnai ilgai vonioj pamirkus
o vargeli
Bet su tuo plačiai aptarinėjamu comfort fit, gal neprakaituoja pirštas, kad ir platesni žiedai?
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 26, 21:46)
o vargeli
Bet su tuo plačiai aptarinėjamu comfort fit, gal neprakaituoja pirštas, kad ir platesni žiedai?
O prie ko čia prakaitavimas ir comfort fit?
Būna, jei karšta ir dirbi fizinį darbą, tikrai pabrinksta po pirštu. šitą ir aš pastebėjau.
QUOTE(ptashka @ 2012 01 26, 22:49)
O prie ko čia prakaitavimas ir comfort fit?
Būna, jei karšta ir dirbi fizinį darbą, tikrai pabrinksta po pirštu. šitą ir aš pastebėjau.
tai ir klausiu, nes nežinau
Papildyta:
Tokią rašliavą radau, gal kam irgi bus naudinga:
Comfort fit technologija pagamintas žiedo vidinė dalis yra išgaubta. Tai palengvina žiedo užsimovimą, nusimovimą. Taip pat mūvint žiedą, mažesnė jo dalis liečiasi su odos paviršiumi, kadangi jo vidurinė dalis yra storesnė už kraštus. Tai suteikia privalumų dėvint žiedą vasarą, kada pirštai labiau prakaituoja. Grįžtant prie dydžio pasirinkimo - dėl lengvesnio žiedo užsimovimo, dažnai comfort fit žiedus reikia rinktis vienu ar puse dydžio mažesnius.