QUOTE(victory25 @ 2012 01 15, 18:45)
Merginos atsiprašau, kad aš su savo klausimu čia truputį ne į temą, bet niekur nerandu info apie Klaipėdos juvelyrus. Gal kuri gaminotės žiedus Klaipėdoje ir pasidalintumėte informacija? Ačiū
Taip, "Aukso kalve" Jau esu rasiusi anksciau, kad pas juvelyra Dainiu Stonciu mums jis labai patiko, viska paaiskino, super
QUOTE(Bailarina @ 2012 01 16, 00:01)
Taip, "Aukso kalve" Jau esu rasiusi anksciau, kad pas juvelyra Dainiu Stonciu mums jis labai patiko, viska paaiskino, super
Kiek mokėjote, jei nepaslaptis ir maždaug kokius žiedukus darėtės? Girdėjau, kad pas juos labai nepigu...
QUOTE(victory25 @ 2012 01 16, 01:55)
Kiek mokėjote, jei nepaslaptis ir maždaug kokius žiedukus darėtės? Girdėjau, kad pas juos labai nepigu...
Na siaip tikrai nera pigiausias salonas, taciau mums labai patiko sio juvelyro darbai. O parduotuvej sio juvelyro zieduku kaina (bent jau tu, kuriuos mes issirinkom) yra virs 7000 lt. Isprotejimas Tai palyginus su parduotuvinem kainom, siame salone tikrai tikrai daug pigiau, juvelyras uz abu ziedukus paprase 900 lt + akmenukai (bet mes vezem savo auksa)
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 13, 14:15)
siandien jau pasiememe ziedukus, labai greit pagamino (per 8 d!), abu sveria 18 gr. , plotis 6.5 mm. gavom tokius kokiu norejome paprasti, klasikiniai, labai patogus su comfort fit.
Super Tokius ir mes darysimės tik balto aukso.
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 14, 12:37)
Jis jau sako, kad jam beveik tas pats kokie bus nes jau 2 mėn. žiedus žiūrim, o man sidabrinis tiktų netgi labai o jam jau ne. Atrodo daug laiko apsispręsti dėl žiedų, bet jau dabar sukam galvas kokių norim.
Siūlyčiau darytis balto aukso. Aš taip pat nešioju tik sidabrą, todėl žiedai bus balto aukso. Sidabriniu nerekomenduoju darytis, nes sidabras gana minkštas metalas, greit susibraižo, bus sunku rasti juvelyrą, kuris juos darys arba kaina bus tokia kaip auksinių.
Dėl skirtingo pločio žiedų - jokia naujieną, rinkitės tokius, kurie jums patogūs
QUOTE(Iceland @ 2012 01 17, 08:37)
Super Tokius ir mes darysimės tik balto aukso.
Siūlyčiau darytis balto aukso. Aš taip pat nešioju tik sidabrą, todėl žiedai bus balto aukso. Sidabriniu nerekomenduoju darytis, nes sidabras gana minkštas metalas, greit susibraižo, bus sunku rasti juvelyrą, kuris juos darys arba kaina bus tokia kaip auksinių.
Dėl skirtingo pločio žiedų - jokia naujieną, rinkitės tokius, kurie jums patogūs
Apie baltą auksą galvoju, bet kiek sakė, kad gaminant maišo kartu su nikeliu, o aš jam alergiška daugiau visokių klausimų, nei atsakymų renkantis žiedus
Girdėjau kad jei gamintis žiedus tai Lietuvoje gerai, o jei pirkti, tai Lenkijoje daug pigiau galima nusipirkti gal domėjotės tuo ar net pirkote Lenkijoje? Ydomu koks kainų skirtumas...
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 17, 14:51)
Apie baltą auksą galvoju, bet kiek sakė, kad gaminant maišo kartu su nikeliu, o aš jam alergiška daugiau visokių klausimų, nei atsakymų renkantis žiedus
Paprasčiau paskambinti paklausti tiksliai juvelyro ir bus aišku kaip kas. Kokį metalą maišo negaliu pasakyti, bei jeigu būčiau kam alergiška pirmiausia tai išsiaiškinčiau, o paskui jau galvočiau ką daryti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 17, 15:49)
Girdėjau kad jei gamintis žiedus tai Lietuvoje gerai, o jei pirkti, tai Lenkijoje daug pigiau galima nusipirkti gal domėjotės tuo ar net pirkote Lenkijoje? Ydomu koks kainų skirtumas...
kaip pvz.:
http://www.yes.pl/obraczki_slubne
su kainom
10 zlotu = 7.8134 litu
Šioje svetainėje http://centrumobracz...zki/zolte-zloto radau tikrai nedaug kainuojančius žiedus, važiuosim į Lenkiją, apžiūrėsim
Tokius pat žiedus mačiau parduotuvėje Lietuvoje, kainavo apie 1300lt abu, o vienoje Lenkijos parduotuvėje radau už 760
Tokius pat žiedus mačiau parduotuvėje Lietuvoje, kainavo apie 1300lt abu, o vienoje Lenkijos parduotuvėje radau už 760
Merginos, gal kas nors gaminotės žiedukus pas Žiedų valdovus? Mes su savo auksu, bet nusižiūrėjom pas juos tokį gan nestandartinį modeliuką, na kažko įdomaus ir ieškojom.
http://www.zieduvald...viniai_ziedai/3 Nr. VSK 8
Kai pakalbejome su jais kaina pasake 700Lt uz gamyba.
Tai vat ir idomu ar cia daugmaž normali kaina už tokius žiedukus, ar ziedu valdovai brangininkai
http://www.zieduvald...viniai_ziedai/3 Nr. VSK 8
Kai pakalbejome su jais kaina pasake 700Lt uz gamyba.
Tai vat ir idomu ar cia daugmaž normali kaina už tokius žiedukus, ar ziedu valdovai brangininkai
Sveikos, mes uzsisakem pas "Ziedu valdovus", turim savo aukso, pasverus ji gavos 28 gr., uz dvieju zieduku gamyba jie paprase 700 lt + 40 lt uz probavima, musu abieju zieduku svoris bus kazkur apie 15 gr., kadangi jie likusio aukso kaina iskaiciuoja is sumos (nusiperka ji is jusu), tai finale gaunas taip, kad ir ziedus mums padaro uz dyka (salyginai, juk kruva aukso paliksim ) ir dar mums apie 200 lt sumoka ziedelius pasiimsim vasario pradzioj ai, dar jie nemokamai isgraviruoja ka nori, cia tipo dovana vestuviu proga