Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(noraeleo @ 2012 01 13, 12:15)
siandien jau pasiememe ziedukus, labai greit pagamino (per 8 d!), abu sveria 18 gr. , plotis 6.5 mm. gavom tokius kokiu norejome paprasti, klasikiniai, labai patogus su comfort fit.

labai grazus thumbup.gif as kuo tolyn tuo labiau linkstu prie paprastu klasikiniu zieduku ax.gif
Atsakyti
[QUOTE]pas mano sese buvo tokie klasikiniai ziedai su ant virsaus isgraviruotais zodziais lb fainai atrode , vis kitaip atordantys klasikiniai ziedai..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirenaa: 14 sausio 2012 - 01:11
Ką darot merginos, kurios nemėgstat/nenešiojat aukso? Man tik sidabras patinka, nepatinka aukso geltona spalva doh.gif galėčiau balto aukso žiedą darytis, bet kaip su MB daryt? Va kur problema... doh.gif Jau juokauju, kad nusiperkam pigiausius tik ceremonijai, nes paskui nereikės doh.gif čia jau juodas humoras verysad.gif ir jeigu daryti vienam balto kitam geltono aukso žiedus, tai irgi negražu, o norisi vienodų spalvų/raštų. Galvojom dviejų spalvų daryti, bet sakė, kad padidinti tik minimaliai galima, o norisi praktiškų žiedų.
Kaip gerai toms poroms, kurios nesuka galvos, nešioja klasikinius ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 14 sausio 2012 - 11:17
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 14, 12:14)
Ką darot merginos, kurios nemėgstat/nenešiojat aukso? Man tik sidabras patinka, nepatinka aukso geltona spalva  doh.gif galėčiau balto aukso žiedą darytis, bet kaip su MB daryt? Va kur problema... doh.gif Jau juokauju, kad nusiperkam pigiausius tik ceremonijai, nes paskui nereikės  doh.gif čia jau juodas humoras  verysad.gif ir jeigu daryti vienam balto kitam geltono aukso žiedus, tai irgi negražu, o norisi vienodų spalvų/raštų. Galvojom dviejų spalvų daryti, bet sakė, kad padidinti tik minimaliai galima, o norisi praktiškų žiedų.

o taviškiui balto aukso nepatiktu? smile.gif Jei tinka, tuomet laisvai balto galit darytis, arba net ir sidabrinius, jei abiem tai tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 14, 11:28)
o taviškiui balto aukso nepatiktu? smile.gif Jei tinka, tuomet laisvai balto galit darytis, arba net ir  sidabrinius, jei abiem tai tinka wink.gif

Jis jau sako, kad jam beveik tas pats kokie bus g.gif nes jau 2 mėn. žiedus žiūrim, o man sidabrinis tiktų netgi labai smile.gif o jam jau ne. Atrodo daug laiko apsispręsti dėl žiedų, bet jau dabar sukam galvas kokių norim.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 14, 12:37)
Jis jau sako, kad jam beveik tas pats kokie bus  g.gif nes jau 2 mėn. žiedus žiūrim, o man sidabrinis tiktų netgi labai  smile.gif  o jam jau ne. Atrodo daug laiko apsispręsti dėl žiedų, bet jau dabar sukam galvas kokių norim.

na taip tik atrodo, kad daug laiko - jis prabėga nepastebėtai wink.gif
Mes irgi niekaip neišsirenkam, nes dėl aukso spalvų nesutariam, bandom kompromisą prieiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 14, 17:11)
labai gražūs  4u.gif buvau atkreipusi ir aš dėmesį į šitą modelį  thumbup.gif
o ir bus jie skirtingų aukso spalvų?

taip, as geltona auksa nesioju. jis nenesioja papuosalu isvis. bet nori balto. gal dar apsigalvos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 14, 12:37)
Jis jau sako, kad jam beveik tas pats kokie bus  g.gif nes jau 2 mėn. žiedus žiūrim, o man sidabrinis tiktų netgi labai  smile.gif  o jam jau ne. Atrodo daug laiko apsispręsti dėl žiedų, bet jau dabar sukam galvas kokių norim.

Na, gal is musu irgi kazkas juoksis, bet mes jau 99% nusprendeme, kad CMB susirasysim su savo dabartiniais suzadietuviu sidabriniais ziedais. Jie vienodi, jau keleta metu nesiojami, priprate prie ju, kasdiena trint negaila. TIk nunesime atnaujinti. O veliau, kai svesim kokia nors sukakti, pasidovanosim sau tokius pat auksinius, ar is viso kazka naujo ir grazaus sugalvosim.
Del ko tiap nusprendem? Nesugalvojam, kur deti siuos, nes jie nemazi, nesiderins prie auksiniu, o mieli mums, nesinori ju padet i spinta.
Antra: vestuviu biudzetas ribotas, todel ziedai mums pasirode siai dienai ne 1 vietoje.

Manau, tai tik jums sprest, koki metala rinktis. Svarbu juk rysys tarp jusu, o susituokti glaima ir su mediniais, gintariniais ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 13, 19:47)
gražu wub.gif
labai įdomu, kiek tokie kainuotų, auksą iš juvelyro perkant  g.gif

tokius pat matavomes aukso gijoje tai venas ziedas 2300 lt doh.gif nu jau gal tik nejuokauja su tokiom kainom biggrin.gif

aukso gramas pas juvelyrus svyruoja 70-100 lt

ka domino juvelyro kontaktai parasiau i AZ
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 14, 21:31)

Svarbiausia tarpusavio ryšys, o ne metalo kaina ar spalva  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tik dar pridėčiau, kad Svarbiausia tarpusavio ryšys, o ne metalo kaina ar spalva ir ne gramų kiekis.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 14, 13:14)
Ką darot merginos, kurios nemėgstat/nenešiojat aukso? Man tik sidabras patinka, nepatinka aukso geltona spalva  doh.gif galėčiau balto aukso žiedą darytis, bet kaip su MB daryt? Va kur problema... doh.gif Jau juokauju, kad nusiperkam pigiausius tik ceremonijai, nes paskui nereikės  doh.gif čia jau juodas humoras  verysad.gif ir jeigu daryti vienam balto kitam geltono aukso žiedus, tai irgi negražu, o norisi vienodų spalvų/raštų. Galvojom dviejų spalvų daryti, bet sakė, kad padidinti tik minimaliai galima, o norisi praktiškų žiedų.

Panaši dilema buvo mūsų draugams - vyrui patiko platūs žiedai, o merginai - tik siauri. Tai jie tokius ir pirko, atrodo gal ir kvailokai, bet jiems taip patiko ir į kitų nuomonę jie nekreipė dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 01 15, 14:01)
Panaši dilema buvo mūsų draugams - vyrui patiko platūs žiedai, o merginai - tik siauri. Tai jie tokius ir pirko, atrodo gal ir kvailokai, bet jiems taip patiko ir į kitų nuomonę jie nekreipė dėmesio.

Dėl siaurumo/platumo, tai mes jau sutarėm, kad jam platus žiedas, o man siauras turi būti, nes mano labai ploni/trumpi pirštai ir pati kaip coliukė esu, tai platų užsidėjus, net piršto negaliu sulenkti blink.gif manau, kad svarbu panašūs žiedai būtų smile.gif gerai, kad laiko daug yra smile.gif
Atsakyti