Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Žiemos angelas @ 2012 01 08, 19:19)
Man asmeniškai tokie žiedukai per grubūs. Mano galva tinkami dideliems/stambiems žmonėms.

Mums jau senokai ne 20... rolleyes.gif,jau ir sūnus vedęs, čia jau tretieji mūsų žiedai ax.gif
Atsakyti
fotografuodama nepastebejau kad tokie nuciupineti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirenaa: 09 sausio 2012 - 14:08
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 09, 15:06)
fotografuodama nepastebejau kad tokie nuciupineti  doh.gif 
user posted image

atleiskite, bet ne mano skonio, man ziedeliuose per daug visko : skirtingi metalu atspalviai, ir linijos ir akmenukai...
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2012 01 09, 19:58)
koks plotis ju? grazus  4u.gif

zinokit db net nepamenu ir negaliu paziuret nes jie Lt o mes ne , bet jie gan platoki manau kazkas apie 6-7mm.. vieno ziedo svoris virs 6g
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 09, 19:41)
man patinka kad platūs  4u.gif
aš tai nežinau, man patinka baltas su geltonu auksas, o maniškiui raudonas, kaži kaip nuspręsim smile.gif)

Siūlau užsukti į Aukso Giją, tikrai rasit kuo pasigrožėti ir pasisemti idėjų, saviškius žiedus irgi radau pas juos smile.gif Ypatingai nuostabi Breuning kolekcija.
Atsakyti
siandien jau pasiememe ziedukus, labai greit pagamino (per 8 d!), abu sveria 18 gr. , plotis 6.5 mm. gavom tokius kokiu norejome paprasti, klasikiniai, labai patogus su comfort fit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 13 sausio 2012 - 13:17
sveikos merginos 4u.gif as jusu temele laikas nuo laiko pasiskaitineju del pavyzdziu ziedeliu ir siaip informacijos ieskausi. Gal kuri ka galetumete pasakyti apie Carisma Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 01 13, 17:43)
Va! Būtent tokių mes ir norime: paprastų, klasikinių, be jokių mandrysčių. noraleo, praslydo pro akis, kur jūs žiedus darėtės? iš savo aukso? Kokia kaina?
Ačiū  cool.gif

dareme kaune , gertrudos 2, pas juvelyra Jona Varkali. tikrai patikimas ir savo darba ismanantis zmogus.
darem is savo aukso, uz abu ziedus +prabavima mokejom 270 lt .
Atsakyti
gimainciai tokius pirko tik svorio nezinau tai mokejo apie 800lt kaune
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 01 13, 17:43)
Va! Būtent tokių mes ir norime: paprastų, klasikinių, be jokių mandrysčių. noraleo, praslydo pro akis, kur jūs žiedus darėtės? iš savo aukso? Kokia kaina?
Ačiū  cool.gif

QUOTE(Pufaike @ 2012 01 13, 19:47)
gražu wub.gif
labai įdomu, kiek tokie kainuotų, auksą iš juvelyro perkant  g.gif

Mes va, ana savaite Vilniuje Karopolyje pas juvelyra, kur prie Ermitazo, klausem, kiek kainuotu pagaminti comfort fit, 22 gr. beveik kaip klasikinius, tik isilgai per viduri eina banguota juostele (tokius db nesiojam sidabrinius), tai paskaiciavo su ju auksu apie 3300 Lt. (atrodo tokia suma sake ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 13, 16:51)
dareme kaune , gertrudos 2, pas juvelyra Jona Varkali. tikrai patikimas ir savo darba ismanantis zmogus.
darem is savo aukso, uz abu ziedus +prabavima mokejom 270 lt .

Ačiū labai. Jei pasidomėjus Vilniuje vienoje nužiūrėtoje juvelyrinėje, nerasiu už tokią kainą. Važiuosim į Kauną. + maniškis gimęs ir augęs Kaune, tai ir kelionė ne vien tik dėl žiedų gaunasi smile.gif Tik niekur nerandu šio juvelyro (juvelyrinės) darbo laiko.
gal galite kontaktus į AŽ parašyti, kad nereikėtų be reikalo belstis į Kauną.
Dar kartą ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 01 13, 18:58)
Pernai aukso gramas iš juvelyro kainavo 65 lt, ms savo visiškai nedavėm. Bet auksas lyg ir brango.

Dabar aukso kaina berods 90 ar 95 Lt už gramą.
Atsakyti