Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Bloom @ 2012 01 04, 18:52)
O čia vienas žiedukas tiek kainuos?

Čia už abiejų žiedukų gamybą bigsmile.gif
Papildyta:
Laba ryta,

Kaip ir žadėjau įmetu žiedukų nuotraukas.
Fotografuota su telefonu, taigi nebus labai kokybiška foto.
Ir su blankiu apšvietimu sunkiai matosi vyro raudono aukso blizgi juostelė.
Mano žieduką geriau sufokusavo smile.gif Esu patenkinta juvelyro darbu labai bigsmile.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
siandien uzsisakeme ziedukus, pas juvelyra Jona Varkali, Kaune, dirba Gertrudos g. Kadangi jau senai zinau ji , ne viena gamini man yra gamines , tai kitu kandidatu ir neturejau.
Ziedai bus klasikiniai, lygus, platesni (6.5 mm) , su comfort fit'u. svoriu dar tiksliai dar nezinome, aukso palikom nemazai , kad butu ''putlus '' smile.gif raudonojo aukso.
vieno ziedo gamyba su prabavimu kainuos 135 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 05 sausio 2012 - 12:25
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 05, 12:24)
siandien uzsisakeme ziedukus, pas juvelyra Jona Varkali, Kaune, dirba Gertrudos g.  Kadangi jau senai zinau ji , ne viena gamini man yra gamines , tai kitu kandidatu ir neturejau.
Ziedai bus klasikiniai, lygus, platesni (6.5 mm) , su comfort fit'u. svoriu dar tiksliai dar nezinome, aukso palikom nemazai , kad butu ''putlus '' smile.gif raudonojo aukso.
vieno ziedo gamyba su prabavimu kainuos 135 lt

Gertrūdos g. 6 jis dirba? Mums rekomendavo juvelyrė iš Monodijos ten apsilankyti. O gal ten daugiau juvelyrų yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 05, 17:12)
Gertrūdos g. 6 jis dirba? Mums rekomendavo juvelyrė iš Monodijos ten apsilankyti. O gal ten daugiau juvelyrų yra  g.gif

jis dirba Gertrudos 2.
gertrudos 6- tikriausiai Ametistas
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 05, 17:20)
jis dirba Gertrudos 2.
gertrudos 6- tikriausiai Ametistas

Ten sakė, kad "Deimantina". Dėkui, kad parašėte, reiks užeiti ir ten pakalbėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jieva-pieva @ 2012 01 06, 01:26)
lb grazus  smile.gif noretusi pamatyt geriau sufokusuota vyro zieda wink.gif
beje, kokio plocio ziedai? is nuotraukos atrodo, kad Jusu ziedas platensnis nei vyro, ar taip?

Ačiū, įdėsiu normalias nuotraukas prie normalaus apšvietimo manau, man realiai jie gražesni nei šioje foto, bet čia pagal galimybes viskas greitai vyko smile.gif

Mano yra platesnis - 6mm, vyro 5,5mm
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2012 01 07, 20:50)
gramai eina nuo 10 gr uz abu ziedus. Mes turime tokius sunkokus sidabro ziedus, suzadetuviu (abu vienodus), tai klauseme, kiek kainuotu pagaminti lygiai tokius pat auksinius, tai svere, jie buvo 20 gr.  doh.gif Taigi, gali varijuoti nuo 10-20 gr ir dar daugiau  biggrin.gif

Mūsų vestuviniai žiedai kartu sudėjus 21 gramą sveria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 07, 21:05)
na tada jau yra svorio smile.gif nuotraukyte gal mums idesite ?

Esu dėjusi kažkurioje praeitų metų temoje smile.gif
user posted image

user posted image

Šiaip pati stebiuosi, ant kiek jie patogūs ir gerai padaryti, visgi comfort fit yra geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 07, 22:23)
esu maciusi jusu ziedus, atkreipiau demesi, tikrai neeiliniai- nuostabus  wub.gif

Ačiū wub.gif Nešiojam jau virš pusės metų, bet dar iki šiol atsidžiaugti negalim, juvelyras darbą atliko nepriekaištingai smile.gif
Atsakyti
ptashkos ziedukai ir man uzstrige biggrin.gif
musu irgi nemenki,beveik 25gr per abu, nesiojasi super ir visai nepykciau,jei platesnis dar butu ax.gif
Atsakyti
[quote=Karelija,2012 01 08, 16:58]
O gal kuri turit išsisaugojusios tokių gana plačių žiedų foto, nes nzn net kaip per google ieškoti blush2.gif
[/quote
Penkerius metus nešiojami 10 mm pločio, apie 30 g. balto ir raudono aukso mūsų žiedai rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 01 08, 16:15)

Man asmeniškai tokie žiedukai per grubūs. Mano galva tinkami dideliems/stambiems žmonėms.
Atsakyti