Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Diskutuojam, aptarinėjam ir rodomės toliau...

user posted image

SENA TEMA:
http://www.supermama...?...6934&st=588
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 08 rugsėjo 2011 - 17:45
Man labai patinka Dore ziedai,ypac sitie user posted image
Atsakyti
Sveikos,as pas jus cia su klausimuku atejau,norejau paklausti kada nusiemet suzadetuviu zieduka?po sutuokimo ar kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 20 kovo 2012 - 21:26
QUOTE(Echmėja @ 2011 09 09, 11:08)

Dar nenusiėmiau, bet planuojam nešioti žiedus ant kairės rankos, tai sužadėtuvių žiedelis ten ir liks. Nešiosiu abu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 20 kovo 2012 - 21:27
As irgi nesiosiu smile.gif man jis lb patinka, todel paliksiu ten, kur ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2011 09 08, 20:39)

Labai grazus, bet as kaipvisada pries akutes, tai be ju idealus butu thumbup.gif
Musu ziedeliai jau pagaminti, tiksliau patobulinti. Reikia tik is tevu pasiimti galesiu pasirodyti kas gavosi ax.gif
Atsakyti
As irgi ir toliau sekmingai nesioju suzadetuviu ziedeli, nes vestuvini zieda nesioju ant desines rankos, be to jis labai dailus ir mielas man. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 09 rugsėjo 2011 - 13:17
QUOTE(emigrante @ 2011 09 09, 13:01)
Labai grazus, bet as kaipvisada pries akutes, tai be ju idealus butu thumbup.gif

O man akutes kaip tik grozio daugiau suteikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2011 09 09, 16:05)
O man akutes kaip tik grozio daugiau suteikia  biggrin.gif

Skonio reikalas, vistiek ziedelis suktusi aplink pirsta, manau kartais ir nepatogumu sudarytu. Bet as visada uz minimaluma, be akuciu jis man geriau ziuretusi mirksiukas.gif
Atsakyti
man akutes visada grazu buvo,todel noriu ir sau su akutem 4u.gif bet kad apsisuka ziedelis tai tiesa,gai sukelt ir nepatogumu,taciau priprasiu smile.gif
Atsakyti
Man irgi su akutėm kažkaip nepraktišką atrodo, bet jeigu jūs norite - pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Gero juvelyro geras darbas bus ir praktiskas, ir patogus smile.gif Issisokes kvardarines formos deimantas, kuris kabinejasi ir maisosi, zinoma, kad bus nepatogu.. Bet akutes ziede.. smile.gif
Atsakyti